ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΛΑΧΟΣ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ: Είμαστε υπερήφανοι για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των πελατών μας, εξασφαλίζοντας ότι είστε πλήρως ενήμεροι για την όλη διαδικασία. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 210 28 500 15

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους στην Πλατεία Αττικής βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους στην Πλατεία Αττικής βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ: Η συντήρηση των αποχετεύσεων σας και η απόφραξη του δικτύου σας είναι για την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ υπόθεση εύκολη και οικονομική. Με τεχνολογικά μέσα και τη χρήση μικροκάμερας και σύγχρονων πιεστικών μονάδων, καθαρίζουμε – ξεβουλώνουμε – συντηρούμε το αποχετευτικό σας δίκτυο. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ είναι η εγγυημένη λύση για το ακίνητό σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ και να είστε σίγουροι ότι θα σας δώσουμε την λύση. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, με πλήρη κατάρτιση στην παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα, οδυνηρά και δυνητικά επικίνδυνα θέματα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Αν ψάχνετε να καθαρίσετε, να ξεβουλώσετε ή απλά να συντηρήσετε τις αποχετεύσεις σας, καλέστε μας σήμερα. Προσφέρουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, η συντήρηση των γραμμών αποχέτευσης σας είναι μια σημαντική υπόθεση. Οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή διαρροή μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρησή σας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχει σχεδιάσει μια πλήρη και αξιόπιστη υπηρεσία προληπτικής, τακτικής συντήρησης του δικτύου της αποχέτευσης σας, για να εξασφαλίσει στην επιχείρησή σας να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά για εσάς και τους πελάτες σας.

Αποφράξεις Πλατεία Αττικής
Αποφράξεις Πλατεία Αττικής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ  24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ  24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ: Μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα, ανά πάσα στιγμή 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ. Δουλεύουμε καθαρά και αποτελεσματικά και αφήνουμε τον χώρο σας πάντα καθαρό και τακτοποιημένο μετά την επίσκεψή μας. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκληθεί από μια συσσώρευση λιπών, ελαίων, σαπουνιών, ακαθαρσιών, λάσπης, φύλλων ή ξένων αντικείμενων όπως ρίζες. Και ανεξάρτητα από την αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές και επικίνδυνες για την υγεία. Για αυτό μη διστάσετε να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ .

Αποφράξεις Πλατεία Αττικής με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα

  • Αποφραξεις Φρεατίων Πλατεια Αττικης 210 28 500 15
  • Απόφραξη Νεροχύτη Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Απόφραξη Υδροροής Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Καθαρισμός Φρεατίων Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 28 500 15
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πλατεία Αττικής 210 28 500 15
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πλατεία Αττικής 210 28 500 15

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση σας, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως είναι:

– Η απόφραξη λεκάνης όπου επεμβαίνουμε και κάνουμε την απόφραξη χωρίς να βγάλουμε την λεκάνη για να βγάλουμε το αντικείμενο που τυχόν έχει πέσει, και γλιτώνοντας έτσι τα χρήματα του υδραυλικού.

– Σιφώνια δαπέδων και απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου)

Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας

Αποφράξεις μπανιέρας

Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου

Αποφράξεις Όρθιων στηλών, όπως απόφραξη καθετής κουζίνας, απόφραξη Καθετής Υδρορροής και απόφραξη κάθετης τουαλέτας.

 Στις αποφράξεις λειτουργούμε σαν καταναλωτές. Ο στόχος σας λοιπόν είναι να λύσετε το πρόβλημα σας και εμείς στις αποφράξεις μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν απόφραξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις σας εξασφαλίζουμε μια καθαρή και ποιοτική εργασία.

Εκτός από το δίκτυο της αποχέτευσης υπάρχει και το ξεχωριστό δίκτυο των όμβριων υδάτων (υδρορροές) το οποίο δίκτυο συλλέγει τα νερά από την βροχή και τα νερά που ρίχνουμε στα μπαλκόνια μας.

Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, διότι πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα αντικείμενα απʼ τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές. Αποφράξεις Πλατεία Αττικής

Εάν δεν συντηρείται το δίκτυο αυτό, με μία νεροποντή ή εάν κάποιος πλύνει την βεράντα του μπορούν να μπουν νερά μέσα στο δικό σας το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταστροφές με μεγάλο κόστος και πολύ κόπο για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αποφράξεις Αττική – περιοχές εξυπηρέτησης

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο!

Τιµοκατάλογος Υπηρεσιών Αποφράξεις Αττική

ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ?

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΡΙΖΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ( ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΡΙΖΕΣ ΚΤΛ )

Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15 όλο το 24ωρο!

Συντήρηση και αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αττική

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα η αλλιώς μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Αποφράξεις Πλατεία Αττικής Βλάχος διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τις αποφράξεις και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων.

Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λ.π. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.

Έκτος από Αποφράξεις Πλατεία Αττικής, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Αττική

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15 όλο το 24ωρο!

Άμεσα σε όλη την Αττική. Κυριακές και Αργίες! Μαζί σας από το 1960!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ EXEI ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 ΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων