ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Γκάζι, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ. Η εταιρεία μας είναι η απόλυτα ειδική στους καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Αν η αποχέτευσή σας έχει βουλώσει, τότε μην ανησυχείτε, καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Με την παρουσία πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων σε όλη την Αθήνα, εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε τα αποχετευτικά σας προβλήματα εύκολα και γρήγορα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εταιρεία μας θα σας λύσει κάθε απορία που αφορά απόφραξη, συντήρηση, καθαρισμό αποχέτευσης και διάγνωση σωλήνων. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε κανένα χάος και καμιά φασαρία στο χώρο σας, διευθετώντας την εργασία μας γρήγορα, καθαρά και με σεβασμό προς την ιδιοκτησία σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Γκάζι και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ημέρα και νύχτα, Κυριακές και αργίες, έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με το ανεπιθύμητο αποχετευτικό σας πρόβλημα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Γκάζι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Γκάζι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Γκάζι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Γκάζι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Γκάζι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Γκάζι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Γκάζι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Γκάζι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Γκάζι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα σε πραγματικά προβλήματα. Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο Γκάζι για να επιλύσετε το πρόβλημα των αποχετευτικών σας δικτύων σας γρήγορα πριν το πρόβλημα κλιμακωθεί. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα αντιμετωπίσουν γρήγορα το μπλοκάρισμα και θα κάνουν τους σωλήνες σας να ρέουν και πάλι κανονικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – FAQ

Τι είναι το hydro-jetting;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και των γραμμών αποχέτευσης με μία εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Για εσωτερικές γραμμές, μια φορητή μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να ξεπλύνετε τη γραμμή. Οι εξωτερικές γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση μιας ακόμη πιο ισχυρής μονάδας.

Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης καταστρέφουν τους σωλήνες;

Το καθαριστικό αποχέτευσης είναι καυστικό, που σημαίνει ότι πιθανόν να φθείρει τους σωλήνες σας — ακόμη και τους πιο σκληρούς τύπους. Εάν το σπίτι σας χρησιμοποιεί πλαστικούς σωλήνες, χρησιμοποιήστε τη λύση με φειδώ, ή καθόλου. Μπορεί να φάει ακόμη και μεταλλικούς σωλήνες. Τα περισσότερα υλικά σωλήνων δεν αντέχουν την επαναλαμβανόμενη χρήση των χημικών ουσιών.

Τι είναι το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού;

Το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να τραβήξει το νερό (με τα λύματα) μέσα από το σπίτι και να το αποστραγγίσει προς τα κάτω, έξω από σπίτι. Τα απόβλητα και το βρόμικο νερό διοχετεύονται μέσω ενός αγωγού, ο οποίος με τη σειρά του τα μεταφέρει μέσω μιας κύριας γραμμής αποχέτευσης στον κεντρικό αγωγό του δήμου που βρίσκεται κυρίως κάτω από το δρόμο.

Αποφράξεις στο Γκάζι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Γκάζι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Γκάζι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΚΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Καθαρίζουμε πλήρως τους σωλήνες με εξελιγμένα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής. Κατόπιν μπορούμε να τοποθετήσουμε μια κάμερα διάγνωσης στην αποχέτευση για να βεβαιωθούμε ότι το πρόβλημα επιλύθηκε. Με αυτό τη μέθοδο οι τεχνικοί μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι έχουν λύσει αποτελεσματικά το πρόβλημα και οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι δε χρειάζεται πια να ανησυχούν για το θέμα που τους ταλαιπωρούσε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ

  Εντοπίζουμε την ρίζα του προβλήματος, ώστε να μην επανεμφανιστούν μεταγενέστερα και πάλι θέματα στην αποχέτευσή σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε όλες τις πτυχές του αποχετευτικού συστήματος. Πέραν της παραδοσιακής απόφραξης, παρέχουμε καθαρισμούς με πιεστικούς μηχανισμούς, συμβόλαια συντήρησης μέρους ή όλης της αποχετευτικής γραμμής του κτιρίου, αντλήσεις υδάτων από οποιοδήποτε χώρο, διάγνωση προβλημάτων στις σωληνώσεις με ειδική μικροκάμερα απόφραξης και γενικότερα οτιδήποτε έχει σχέση με το αποχετευτικό σύστημα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΓΚΑΖΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Γκάζι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΚΑΖΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας