ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Κολωνάκι, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε, πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Μέσα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι και η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που καλύπτει τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι επανδρωμένο από φιλικά και άκρως εξυπηρετικά άτομα, ικανά καταρχάς να σας δώσουν τις πρώτες οδηγίες και συμβουλές.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, υπάρχει ένας αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να καθαρίσετε πλήρως τους εσωτερικούς χώρους του αγωγού σας. Καλέστε μας για απόφραξη, καθαρισμό, συντήρηση ή ερωτήσεις που αφορούν την αποχέτευση σας. Η αντίδρασή μας είναι άμεση ιδιαίτερα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις στο Κολωνάκι, με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων ανά την ΑΘήνα, με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτου άμεσα όλες τις περιοχές της Αθήνας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Κολωνάκι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Κολωνάκι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Κολωνάκι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Κολωνάκι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Κολωνάκι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Κολωνάκι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Κολωνάκι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Κολωνάκι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Κολωνάκι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί το υδραυλικό φίδι δεν πάει κάτω από την αποχέτευση;

Όταν προσπαθείτε να απομακρύνετε ένα μπλοκάρισμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να πιέσετε ένα υδραυλικό φίδι να περάσει μέσα από την αποχέτευση πολύ γρήγορα. Εάν το κάνετε απότομα, υπάρχει πιθανότητα να λυγίσει ή να λοξοδρομήσει. Επεκτείνετε το υδραυλικό φίδι μερικά εκατοστά, κάθε φορά, μέχρι να φτάσετε στο φράξιμο.

Γιατί οι αποχετεύσεις μου συνεχίζουν να επιστρέφουν νερά;

Οι συχνές επιστροφές νερών είναι σημάδι ότι κάπου έχει βουλώσει η κεντρική γραμμή αποχέτευσης. Ο επιμέρους καθαρισμός του συστήματός σας δεν αρκεί για να αφαιρέσετε τα φράγματα της κεντρικής αποχέτευσης. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να καλέσετε έναν ειδικό τεχνικό αποχετεύσεων.

Πότε είναι απαραίτητες οι έρευνες αποχέτευσης με κάμερα;

Εάν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα φραξίματος ή αργές τουαλέτες έκπλυσης κ.λπ. τότε μια έρευνα με κάμερα, είναι απαραίτητη για να φτάσετε στη βασική αιτία του προβλήματος. Η έρευνα αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να εντοπίσει ζητήματα που διαφορετικά θα παρέμεναν κρυμμένα, οπότε είναι σίγουρα χρήσιμο να γίνει μια έρευνα αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αποφράξεις στο Κολωνάκι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Κολωνάκι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Κολωνάκι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα υδροβολής τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη ή καθαρισμό σωλήνων και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη αποτελεσματικότητα. Πραγματοποιούμε, επίσης, άντληση υδάτων από επιφάνειες οποιουδήποτε μεγέθους σε όλη την Αθήνα με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο. Όταν το πρόβλημα δεν εντοπίζεται, πιθανόν γιατί είναι σε αρκετά μέτρα απόσταση από την αποχέτευση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού, χρησιμοποιούμε την κάμερα απόφραξης με την οποία εντοπίζουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται το βούλωμα αλλά και τι είδους είναι.

  Όλες μας οι μέθοδοι και οι τεχνικές που εφαρμόζουμε στις εργασίες μας, συμβαδίζουν με το καθαρό περιβάλλον και δεν προξενούν βλάβη ούτε στο οικοσύστημα ούτε στην ανθρώπινη υγεία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι το εφαλτήριο στην παροχή υψηλού επιπέδου αποχετευτικών υπηρεσιών. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κλήση σας!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Η πρόληψη είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, επομένως είναι σημαντικό να μην κάνετε κατάχρηση ή κακή χρήση της αποχέτευσης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρακάτω διαβάστε μερικούς από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους απαιτείται η τακτική συντήρηση

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΟΛΩΝΑΚΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά • Μαρούσι • Αγία Παρασκευή  Χαλάνδρι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Κολωνάκι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας