ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – 210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ είμαστε μια έμπιστη οικογενειακή επιχείρηση πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Μέσα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ είναι και η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που καλύπτει τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι επανδρωμένο από φιλικά και άκρως εξυπηρετικά άτομα, ικανά καταρχάς να σας καθησυχάσουν. Καλέστε μας στο στο 210 76 22 111

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, υπάρχει ένας αποτελεσματικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να καθαρίσετε πλήρως τους εσωτερικούς χώρους του αγωγού σας.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ έχουμε τη απαιτούμενη τεχνογνωσία

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ έχουμε τη τεχνογνωσία: Ανεξάρτητα από τη διάμετρο, οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ έχουν την τεχνογνωσία να καθαρίζουν καλά τους σωλήνες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υδροβολής υψηλής πίεσης. Τα μηχανήματά μας είναι βιομηχανικής αντοχής κι έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν πολύ υψηλή πίεση νερού, αφαιρώντας κάθε ίχνος απορριμμάτων και συσσώρευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 24 ώρες τη μέρα

H Αποφράξεις Κολωνάκι είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο 24ώρες την ημέρα. Καλέστε μας για απόφραξη ή ερωτήσεις που αφορούν την αποχέτευση σας στο 210 76 22 111. Η αντίδραση μας είναι άμεση για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, δίπλα σας σε λίγα μόλις λεπτά!

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία της εταιρείας Αποφράξεις Κολωνάκι  έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Αποφράξεις σε κάθε χώρο στο Κολωνάκι

Στην Αποφράξεις Κολωνάκι αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις αποχετεύσεις σας σε σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, κ.α. Μην αφήνετε καμία ένδειξη να οδηγήσει σε ένα τεράστιο πρόβλημα που θα απειλήσει την οικογενειακή σας ηρεμία, την υγεία σας και την περιουσία σας. Με παρουσία για περισσότερο από σαράντα χρόνια στο χώρο των αποφράξεων, η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνάκι είναι έτοιμη να σας λύσει και το πιο σύνθετο αποχετευτικό πρόβλημα του ακινήτου σας. Καταφέρνουμε να έχουμε μόνιμη και οριστική φυσιολογική ροή υδάτων για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Αποφράξεις Κολωνάκι σημαίνει εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των σωληνώσεων και των αγωγών σας.

Κάθε είδους απόφραξη στο Κολωνάκι

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις στο Κολωνάκι, με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές του κέντρου για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Αποφράξεις Κολωνάκι
Αποφράξεις Κολωνάκι

Υπηρεσίες από την Αποφράξεις Κολωνάκι

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων Κολωνάκι: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Αποφράξεις με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στο Κολωνάκι

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κολωνάκι210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Κολωνάκι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Κολωνάκι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Κολωνάκι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κολωνάκι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων στο Κολωνάκι

Συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων Κολωνάκι: Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Άλλες περιοχές εξυπηρέτησης

καθαρο φρεατιο στο Κολωνακι
καθαρό φρεάτιο στο Κολωνάκι

Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, το Κολωνάκι ξεκινά από την λεωφόρο Πανεπιστημίου (νοτιοδυτικά) και εκτείνεται βόρεια-βορειανατολικά μέχρι το μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου και από περίπου την λεωφόρο Λυκαβηττού (δυτικά) μέχρι την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (ανατολικά). Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω μιας παλαιάς μαρμάρινης κυλινδρικής στήλης ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στη περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής.

πηγή:wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ