ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Λυκαβηττό, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ. Αναλαμβάνουμε αποχετευτικές εργασίες οποιασδήποτε έκτασης και δυσκολίας εξυπηρετώντας το Λυκαβηττό και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Έχουμε μία έμπειρη και επαγγελματική ομάδα για την εξυπηρέτηση οικιακών και εμπορικών πελατών. Μη διστάσετε να μας καλέσετε μόλις κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα δυσλειτουργίας της αποχέτευσης σας.

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών ξεκινώντας από τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την απόφραξη αποχετεύσεων. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ώστε οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι. Αρνούμαστε τις προχειροδουλειές και σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Παρέχουμε ασφάλεια κι εμπιστοσύνη ώστε να μην ανησυχείτε καθόλου για το αποχετευτικό σας πρόβλημα. Για αυτό και σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας ελεύθερα αν θέλετε απλά πληροφορίες, οδηγίες ή συμβουλές σε ό, τι αφορά στις σωληνώσεις σας για απόφραξη ή καθαρισμό αλλά και αν πρόκειται για άντληση υδάτων από πλημμύρες ή διαρροές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Λυκαβηττό
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Λυκαβηττό
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Λυκαβηττό
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Λυκαβηττό
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Λυκαβηττό
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Λυκαβηττό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Λυκαβηττό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Λυκαβηττό
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Λυκαβηττό

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Στο σπίτι ή στην επιχείρηση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση και να αποφράξουμε κάθε φραγμένη ή βουλωμένη σωλήνα σας για να επαναφέρουμε την αποχετευτική σας γραμμή σε φυσιολογική λειτουργία, άμεσα. Οποιοδήποτε σημείο αποστράγγισης εντός κι εκτός του σπιτιού το αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και την κατάλληλη προσέγγιση ανά περίπτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι διαλύει γρήγορα τα περιττώματα;

Ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο λίγο το ξίδι με το νερό για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως.

Θα βλάψει το ξίδι τους σωλήνες PVC;

Η απάντηση είναι ότι το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρές δόσεις, όπως συνιστάται σε πολλές από τις συνταγές που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τι κατασκευάζονται οι σωλήνες σας, pex, pvc, χαλκός κ.λπ. το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες.

Τι προκαλεί το φράξιμο της αποχέτευσης;

– Γεωλογικές συνθήκες της περιοχής όπως οι ρίζες δένδρων.
– Κακές κατασκευές και εγκαταστάσεις από λάθος σχεδιασμό όπως μικρή διάμετρος σωληνώσεων ή έντονες γωνίες.
– Φραγή από πουρί και άλατα που μαζεύονται με το πέρασμα του χρόνου.
– Ρίψη αντικειμένων στη λεκάνη όπως χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, ταμπόν, μωρουδιακές πάνες, τρίχες, φαγητά, τσιγάρα, γάζες, τσίχλες, καλλυντικά. Στη λεκάνη δεν πετάμε τίποτα!
– Μπάζα από σπασμένους σωλήνες, τσιμέντο ή υλικά κατασκευής που έπεσαν στο σωλήνα αποχέτευσης.
– Χώμα και κλαδιά που παρασύρθηκαν στην κεντρική αποχέτευση μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή πλημμύρες.

Αποφράξεις στο Λυκαβηττό, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Λυκαβηττό;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Λυκαβηττό και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Ακολουθούμε τεχνικές και μεθόδους οι οποίες συνάδουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αποχετεύσεων. Τα εργαλεία και τα μηχανήματα είναι σύγχρονα και ανανεώνονται σε κάθε τεχνολογικό βήμα του κλάδου. Η πείρα και η τεχνογνωσία, μας οδηγούν τόσα χρόνια στην επιτυχημένη μας πορεία ενώ εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας στον αποχετευτικό τομέα διαρκώς.

  Όταν το πρόβλημα βρίσκεται βαθιά στο δίκτυο των σωλήνων χρησιμοποιούμε την κάμερα απόφραξης με την οποία εντοπίζουμε ταχύτατα σε ποιο σημείο βρίσκεται το βούλωμα. Αν οι ρίζες εμποδίζουν την ομαλή ροή λυμάτων και υδάτων επεμβαίνουμε με σύγχρονους ριζοκοπτικούς μηχανισμούς απομακρύνοντας με ασφάλεια οτιδήποτε έχει εισχωρήσει στους σωλήνες. Κατόπιν εφαρμόζουμε καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικά υδροβολής για την πλήρη ανάταξη της καθαριότητας των σωλήνων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

  Καλέστε μας είτε για οποιαδήποτε απορία έχετε για την αποχέτευσή σας είτε για πρώτες οδηγίες σε κρίσιμες καταστάσεις είτε για συμβουλές. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Πέραν των αποφρακτικών εργασιών, παρέχουμε καθαρισμούς αποχέτευσης με πιεστικό μηχανισμό υδροβολής, πραγματοποιούμε συντηρήσεις αποχετευτικών συστημάτων βάσει των αναγκών και των απαιτήσεών σας. Σε περίπτωση πλημμύρας από οποιαδήποτε αιτία είμαστε σε ετοιμότητα να επέμβουμε άμεσα με ισχυρές αντλίες ταχύτατης αναρρόφησης. Ελέγχουμε όλη την αποχετευτική σας γραμμή με ειδικές κάμερες που αποτυπώνουν την κατάσταση των σωληνώσεών σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Λυκαβηττό εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας