ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Ριζούπολη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ. Διαθέτουμε έμπειρους επαγγελματίες για την απόφραξη των αγωγών του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Όποια και να είναι η αιτία της φραγής των αποχετεύσεων σας, αντιμετωπίζεται με απόλυτη επιτυχία, άμεσα και οριστικά. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις αιτίες των βουλωμάτων και την απόφραξή τους σε όλα τα επίπεδα!

Ειδικευόμαστε σε πλήρεις, επαγγελματικές και οικιακές υπηρεσίες αποχέτευσης και καθαρισμού σωληνώσεων. Είμαστε ένας από τους πιο αξιόπιστους ειδικούς καθαρισμών αποχέτευσης σε όλη την Αθήνα. Θα καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες σας με προσιτό και αποδοτικό τρόπο. Όλοι οι εργαζόμενοι μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι στον τομέα των συστημάτων αποχέτευσης και σωληνώσεων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ανεξάρτητα από το τι έχει προκαλέσει το βούλωμα των αποχετεύσεών σας, γνωρίζοντας τα σημάδια που παρουσιάζουν μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για την υγεία σας. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων με υπευθυνότητα και ασφάλεια, έτσι όπως διατηρήσαμε την φήμη μας τόσα χρόνια ως μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Ριζούπολη
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Ριζούπολη
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Ριζούπολη
  • Απόφραξη Τουαλετών στη Ριζούπολη
  • Απόφραξη Σιφωνιού στη Ριζούπολη
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Ριζούπολη
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Ριζούπολη
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Ριζούπολη
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Ριζούπολη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Μία από τις πιο κοινές αιτίες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις είναι η συσσώρευση από λίπη, μαλλιά, οδοντόκρεμα, φύλλα, ρίζες και διάφορα άλλα ξένα αντικείμενα. Χωρίς να το καταλάβουμε όλα αυτά παραμένουν στάσιμα, δεν κυλούν μαζί με το νερό και δυστυχώς μας φέρνουν αντιμέτωπους με δυσάρεστες για τον χώρο μας καταστάσεις. Ό, τι κι αν έχει συμβεί, σε οποιαδήποτε αποχέτευση, είμαστε πανέτοιμοι να επαναφέρουμε τη λειτουργικότητα των σωλήνων σας στην κανονικότητά της.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν ένα δένδρο με τις ρίζες του είναι η αιτία βουλώματος της αποχέτευσης, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Γιατί αναρροφάται νερό στην κουζίνα μου όταν χρησιμοποιώ το πλυντήριο πιάτων;

Τα πλυντήρια πιάτων και οι νεροχύτες κουζίνας συνδέονται συνήθως στην ίδια γραμμή αποχέτευσης, η οποία μπορεί να είναι βουλωμένη. Εάν έχετε απόρριψη σκουπιδιών κάτω από αυτόν τον νεροχύτη, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη απόρριψη. Σε κάθε περίπτωση, ένα πρόβλημα όπως αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί και να διορθωθεί πριν το φράξιμο οδηγήσει σε υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει ακριβή ζημιά.

Μπορεί η coca cola να ξεμπλοκάρει τις αποχετεύσεις;

Η κόκα κόλα είναι μια λιγότερο γνωστή λύση που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο σας. Ρίξτε ένα μπουκάλι κόλα 2 λίτρων – Pepsi, Coke ή υποκατάστατα – στη βουλωμένη αποχέτευση. Η κόκα κόλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστική και αποτελεσματική στο να απομακρύνει τη συσσώρευση στις αποχετεύσεις σας, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο από τα εμπορικά καθαριστικά αποχέτευσης.

Αποφράξεις στη Ριζούπολη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Ριζούπολη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Ριζούπολη και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Η φιλικότητα προς το περιβάλλον αλλά και η αποτελεσματικότητα του πιεστικού μηχανισμού υδροβολής το κατατάσσει στις καλύτερες μεθόδους απόφραξης αλλά και καθαρισμού αποχετεύσεων. Με τον κατάλληλο χειρισμό των έμπειρων τεχνικών μας απομακρύνει όλα τα σκουπίδια, ακόμα και ρίζες, αλλά και απολυμαίνει κυριολεκτικά τους σωλήνες καθώς εξωθεί όλο το πουρί που έχει κολλήσει στα τοιχώματα των αγωγών. Όταν μιλάμε για καθαρισμό αποχέτευσης μιλάμε για τη μέθοδο πιεστικού με υδροβολή υψηλής πίεσης.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

    Τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα μετά την κλήση σας για να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα ταχύτατα και αποτελεσματικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες για την αποχέτευσή σας

    Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από μία απλή απόφραξη έως τη διάγνωση προβλημάτων ολόκληρου του αποχετευτικού δικτύου σας με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης, παρέχουμε συντηρήσεις αποχετεύσεων με συμβόλαιο συντήρησης αλλά και αντλήσεις υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους από νεροποντή ή διαρροή. Οι αντλίες είναι υψηλής ταχύτητας και ταχύτατης αναρρόφησης. Προσεγγίζουμε οποιονδήποτε χώρο όσο δυσπρόσιτος κι αν είναι.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στη Ριζούπολη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

    ΟΧΙ

    Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

    Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

    Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

    Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

    Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

    Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

    Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

    Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας