ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ – 210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ έχοντας στην ομάδα της άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με μηχανήματα ευκρίνειας εντοπίζει το πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος σε λίγα μόλις λεπτά και το επιλύει οριστικά. Οικονομική, σίγουρη και μόνιμη λύση, μόνο με Αποφράξεις Υμηττός. Σαράντα χρόνια εμπειρίας είμαστε δίπλα σας και αποδεικνύουμε την ποιότητα των παροχών μας.

Αποφράξεις Υμηττός
Αποφράξεις Υμηττός

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ βρίσκεται στο χώρο των αποφράξεων για πάνω από 40 έτη. Αναλαμβάνει με κάθε επιτυχία οποιαδήποτε απόφραξη.

 • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων.
 • Απόφραξη και καθαρισμό φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών.
 • Απόφραξη και καθαρισμός τουαλετών, νιπτήρων, νεροχυτών, μπανιερών.
 • Απόφραξη και καθαρισμός κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο.
 • Διάγνωση με χρήση κάμερας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ εξυπηρετοί 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά και βρίσκονται κοντά σας σε 15’ λύνοντας κάθε πρόβλημα μια για πάντα και προσφέροντάς σας εγγυημένο αποτέλεσμα! Η Αποφράξεις Υμηττός παρέχει γρήγορες, επαγγελματικές και έντιμες υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων στην περιοχή της Αθήνας. Καλέστε μας στο 210.76.22.111

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Εδώ είναι μερικά από τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορούμε να βοηθήσουμε :

1. Βουλωμένες αποχετεύσεις: Στην Αποφράξεις Υμηττός μπορούμε να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας και να έχουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να απομακρύνουμε τα φράγματα και μπορούμε ακόμα και να εγγυηθούμε για την αποκατάσταση της αποχέτευσης στις πιο πολλές περιπτώσεις. Δεν υπάρχει μια αποχέτευση που δεν μπορούμε να καθαρίσουμε.

2. Διαρροές : Εάν έχετε διαρροή στη γραμμή αποχέτευσης μπορούμε να βοηθήσουμε με μια λεπτομερή διάγνωση με ειδική κάμερα. Έχουμε μια σειρά εξοπλισμού για να εντοπίσουμε την ακριβή πηγή του προβλήματος, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα, για την ανάγκη να επιθεωρήσουμε το προβληματικό τμήμα της γραμμής της αποχέτευσης από την αρχή. Μπορούμε να βάλουμε μια κάμερα διάγνωσης στο σωλήνα σας και να σας δείξουμε τι ακριβώς προκαλεί το πρόβλημα. Μόλις διαγνωστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, με μια σειρά επιλογών, για την επίλυση του προβλήματός σας.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

3. Εισβολές ριζών: Εάν έχετε εμπλοκή της αποχέτευσης από εισβολή ρίζας δέντρου, διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να καθαρίσουμε τους σωλήνες σας. Είναι σημαντικό μετά από μια εισβολή ρίζας να χρησιμοποιήσουμε μια κάμερα στη γραμμή της αποχέτευσης, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλες συνέπειες για την εισβολή, ή περισσότερες ρίζες στη γραμμή.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Εάν ο παραδοσιακός καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο θα θέλατε να είναι, τότε η άλλη επιλογή είναι η μέθοδος της υδροβολής στο σύστημα αποχέτευσης.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο είδος καθαρισμού αποχέτευσης που βοηθά στην απομάκρυνση των ριζών, της λάσπης και άλλων υλικών από τις αποχετεύσεις σας μέσω υψηλής πίεσης νερού, τόσο ισχυρής που θα αφαιρέσει οτιδήποτε συνδέεται με τους τοίχους των σωλήνων και θα ξεπλύνει την κεντρική αποχετευτική γραμμή.

καθαρο φρεατιο στον Υμηττο
καθαρο φρεατιο στον Υμηττο

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τις ρίζες των μεγάλων κοντινών δέντρων να διεισδύσουν στις σωληνώσεις αποχέτευσης και μόλις φτάσουν στο εσωτερικό τους με συνεχή πρόσβαση στο νερό, να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο μέχρι να μπλοκάρουν ολόκληρο το σωλήνα.

Το πιεστικό υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης καθαρίζει και αφαιρεί:

 • Ρίζες
 • Λάσπη
 • Λίπη
 • Γράσο
 • Υπολείμματα τροφών

Στο ευρύ φάσμα του εξοπλισμού μας διαθέτουμε πιεστικά υδροβολής, ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχάνημα, ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης αποχέτευσης κλπ, οπότε αν χρειαστείτε οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού, συντήρησης, αποφράξεων, επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα κ.α. μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στην Αποφράξεις Υμηττός και ρωτήστε το φιλικό προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρο για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ψάχνετε για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην Αθήνα;

Η Αποφραξεις Υμηττος παρέχει καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο προβλημάτων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες στα δίκτυα της αποχέτευσης για να διατηρήσουν το σύστημα σας σε άριστη κατάσταση.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης των τεχνικών της Αποφράξεις Υμηττός περιλαμβάνουν:

 • 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης νιπτήρα μπάνιου Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης μπανιέρας και ντουζιέρας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης τουαλέτας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης φρεατίων Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης πλυντηρίου Υμηττός
 • υπηρεσία επιθεώρησης σωλήνων με κάμερα Υμηττός

Με τις υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης, μπορείτε να αποφύγετε τις δαπανηρές εμπλοκές και τη ζημιά στα περιουσιακά σας στοιχεία και τις εγκαταστάσεις σας. Θα δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα συντήρησης για εσάς, με βάση τις ανάγκες σας. Καλέστε την Αποφράξεις Υμηττός για να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε να βασιστείτε στους έμπειρους και έμπειρους τεχνικούς μας για να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας θα γίνει σωστά.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - Αποφράξεις Υμηττός
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μπορούν να συμβούν στην πιο ακατάλληλη στιγμή και να προκαλέσουν πονοκεφάλους στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Η Αποφράξεις Υμηττός είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το πρόβλημά διαρροή σας. Τα συνεργεία μας εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών μας και να είστε σίγουροι ότι θα παρέχουν μια διεξοδική υπηρεσία. Με τη χρήση της κάμερας, είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε μέσα από τους σωλήνες και να εντοπίσουμε το πρόβλημα με ακρίβεια.

Είμαστε σε θέση να διορθώσουμε ότι και αν είναι αυτό που φράσσει το σύστημα της αποχέτευσης σας. Η ομάδα μας μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Οι συνήθεις αιτίες αποφράξεων είναι μαλλιά, χαρτί τουαλέτας, ρίζες δέντρων, φύλλα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με τα υψηλότερα προσόντα λόγω της πολύχρονης τους εμπειρίας. Συνδυάζουμε την πείρα και τις δεξιότητες με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάζαμε την φήμη μας για κανέναν λόγο.

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας για να επιλύσουμε το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Υμηττός

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Υμηττός – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Υμηττός – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Υμηττός – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Καισαριανή – 210 75 222 98
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καισαριανή – 210 75 222 98

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Υμηττο.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Υμηττό.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Υμηττό.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις  Υμηττός για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Υμηττός κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Η Αποφράξεις Υμηττός Βλάχος με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Υμηττός και γύρω περιοχές

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Αποφράξεις Υμηττός

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Αποφράξεις Υμηττός διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Υμηττός

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Υμηττός αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων

Υμηττός

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη.

πηγή: Wikipedia

Τα σχόλια είναι κλειστά.