ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΛΑΧΟΣ – 210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΛΑΧΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι ειδική στις αποχετεύσεις. Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με το παρόν πρόβλημα για πάνω από 40 χρόνια και με την τεχνογνωσία και το εξοπλισμό μας εγγυόμαστε μόνιμες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για όλο το 24ωρο και για 365 ημέρες το χρόνο είμαστε δίπλα σας απλά καλέστε στο  210 76 22 111 και δείτε την διαφορά !!!

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ παρέχει λύσεις πρώτης κατηγορίας στην αποχέτευσή σας σε όλη την περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Είτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα τώρα είτε απλά θέλετε να έρθει κάποιος και να αξιολογήσει την κατάσταση, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες της εταιρίας μας. Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για συστήματα αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων που επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα με γρήγορο, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στους πελάτες μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι η λύση

Αν υπάρχει πρόβλημα αποχέτευσης η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι η λύση: Μόλις ανακαλύψετε ή αντιληφθείτε πρόβλημα μα τις αποχετεύσεις σας, καλέστε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Με τη χρήση κάμερας εντοπίζουμε την ρίζα του προβλήματος και το αντιμετωπίζουμε ολοκληρωτικά. Με τις καλύτερες τιμές και τις άριστες υπηρεσίες μας έχουμε καταξιωθεί στη συνείδηση των πελατών μας από το 1970 έως και σήμερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλέστε στο 210 76 22 111 και η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ θα σας λύσει κάθε απορία που αφορά απόφραξη, συντήρηση και καθαρισμό αποχέτευσης. Βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας  καθώς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό από κινητά συνεργεία σε όλη τη περιοχή του κέντρου. Κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων λειτουργίας μας έχουμε δει κάθε είδους αποχέτευση και δεν έχουμε μόνο την εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να διορθώσουμε αυτά τα ζητήματα γρήγορα για εσάς. 15771

Παρέχουμε αποφράξεις στις πιο προσιτές τιμές στου Ζωγράφου

Καλέστε την Αποφράξεις Ζωγράφου για επαγγελματικές, γρήγορες και προσιτές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Έχετε με ένα φραγμένο ντους ή νεροχύτη που συνεχίζει να υπερχειλίζει. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος και απαιτούνται επαγγελματικές συμβουλές και απόψεις. Συνεργαζόμαστε καθημερινά με τους ιδιοκτήτες σπιτιού στου Ζωγράφου εξασφαλίζοντας ότι οι αποχετεύσεις τους είναι σε άριστη κατάσταση. Καμία βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι για μας πολύ μεγάλη ή μικρή. Απόφραξη στου Ζωγράφου στο 210 76 22 111

Καλέστε για αποφράξεις όλο το 24ωρο στου Ζωγράφου

Η Αποφράξεις Ζωγράφου έχει χτίσει την φήμη της με πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια για αυτό αν έχετε κάποιο πρόβλημα απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων ή να συζητήσουμε τυχόν προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Η εταιρεία Αποφράξεων Ζωγράφου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων που είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Καλύπτουμε όλη την Αττική και για τα συνεργεία μας καμιά δουλειά δεν είναι μεγάλη ή μικρή ή βρώμικη.

 Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη και οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι πλήρως για να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα και αν έχετε.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στον Ζωγράφο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος  βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
 • Αποφραξεις Φρεατίων Ζωγραφου 
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ζωγράφου 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ζωγράφου 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις 
 • Απολυμάνσεις Ζωγράφου

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο 
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Ζωγράφου

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Ζωγράφου

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε την Αποφράξεις Ζωγράφου αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

Η επιχείρηση μας διαθέτει εμπειρία 40 ετών στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα κάνουμε την ροή των λημμάτων φυσιολογική.

Παρέχουμε μεγάλη διαθεσιμότητα κινητών αποφρακτικών συνεργείων. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να επιχειρήσουμε άμεσα σε κάθε σας κλήση. Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα οχήματα μας μέσω gps και σας στέλνουμε το κοντινότερο στη περιοχή σας.

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων. Βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων σε ότι αφορά αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απόφραξης.

Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Στόχος μας πάντα είναι η μόνιμη λύση του προβλήματος αλλά και αποφυγή επανάληψης του.

Τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί.

Η Αποφράξεις Ζωγράφου ξεχωρίζει γιατί πρώτο μέλημα της είναι η σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, δίνουμε βάρος και στην ιδανική γενικότερη εμπειρία του πελάτη. Σας παραδίδουμε τον χώρο ακριβώς όπως ήταν, κινούμαστε πάντα βάση των απαιτήσεων σας και φυσικά είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και στις τιμές και σε όλα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αποχετευτικού δικτύου κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Μετά από τόσα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων γνωρίζουμε καλά τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Μπορούμε να καταλάβουμε άμεσα πιο είναι το πρόβλημα και αν έχει σχέση με το κεντρικό δίκτυο ή με την αποχέτευση σας. Γνώση που μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά περιττά έξοδα.

Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης. Πάντα μετά το πέρας της επίσκεψη μας σας κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για το πώς δεν θα επαναληφθεί φραγή στην αποχέτευση  σας και τι θα πρέπει να προσέχετε. Εδώ στην  Αποφρακτική Ζωγράφου Βλάχος θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο τηλεφωνικό μας κέντρο να σας βοηθήσουμε ξανά όποτε μας χρειαστείτε.

ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Ζωγράφου

Κάθε είδους αποφράξεις στου Ζωγράφου

Απόφραξη στου Ζωγράφου: Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Η Αποφράξεις Ζωγράφου Βλάχος με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των κεντρικών προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Καθαρισμός αποχέτευσης

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Αποφράξεις Ζωγράφου διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

Συντηρήσεις αποχετεύσεων Ζωγράφου: Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Ζωγράφου

Ο δήμος Ζωγράφου, έκτασης 8.517 στρεμμάτων και με πληθυσμό 71.126 κατοίκους, είναι μία από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας. Βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε υψόμετρο 140 μέτρων , στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Συνορεύει βόρεια με τους Δήμους Παπάγου-Χολαργού (Παπάγου) και Αθηναίων (Αμπελόκηποι), νότια με το Δήμο Καισαριανής και Αθηναίων (Ιλίσια) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων (Γουδή). Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Υπάγεται σήμερα στο γενικότερο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών και εντάσσεται γεωγραφικά στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών της πρωτεύουσας. Λόγω της εγγύτητάς του με το κέντρο παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά δόμησης.

Παρά ταύτα, είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο, το οποίο συγκεντρώνεται κυρίως στους πρόποδες του Υμηττού. Ο Δήμος απέκτησε μεγάλη αξία λόγω της οικοδόμησης της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλές τιμές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Η περιοχή παλιά ήταν δασικό και καλλιεργήσιμο έδαφος με πλούσια βλάστηση, καλλιέργειες, δάσος και αλσύλλια. Στα μέσα του 20ού αιώνα, με την πολεοδόμηση της Αθήνας αναπτύχθηκε η περιοχή. Τα δάση της περιοχής, κυρίως με πεύκα, βρίσκονταν στη νότια, νοτιοανατολική και ανατολική πλευρά του οικισμού.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Άλλες περιοχές αποφράξεων στο κέντρο

καθαρο φρεατιο στου Ζωγραφου
καθαρό φρεάτιο στου Ζωγράφου