ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Γουδί, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ. Είμαστε η λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα. Οποιαδήποτε φυσική ή τεχνική καταστροφή στους αγωγούς αποκαθίσταται άμεσα χάρη στις υπερσύγχρονες τεχνικές που ακολουθεί το προσωπικό μας. Διαβάζετε τη σελίδα των επαγγελματιών με υπευθυνότητα και συνέπεια σε ό,τι αφορά τα αποφρακτικά ζητήματα. Με 40 χρόνια, και πλέον, εμπειρίας στον κλάδο, παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στους καθαρισμούς, στις αποφράξεις και στις συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλες τις περιοχές της Αττικής γρήγορα και αποτελεσματικά. Η αντίδραση μας είναι άμεση, καθώς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό από κινητά συνεργεία με κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα απόφραξης της αποχέτευσής σας ή πλημμύρας, είτε από διαρροή είτε από φυσικά φαινόμενα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, ημέρα και νύχτα. Καλέστε μας στο 210 76 22 111 και θα είμαστε άμεσα στον χώρο σας για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης, για να λύσουμε μόνιμα το πρόβλημα. Προσφέρουμε έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε 24ωρη βάση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Γουδί
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Γουδί
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Γουδί
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Γουδί
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Γουδί
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Γουδί
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Γουδί
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Γουδί
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Γουδί

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να ρίξω βραστό νερό σε μία αποχέτευση;

Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε το τελείως βραστό νερό (100 βαθμούς Κελσίου) ιδιαίτερα σε πλαστικούς σωλήνες αποχέτευσης αλλά και σε παλαιές σωληνώσεις ακόμα και αν είναι μεταλλικές όπως από χάλυβα, σίδηρο ή χαλκό. Η ασφαλέστερη θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 80 βαθμούς Κελσίου και αν έχετε πλαστικούς σωλήνες όχι πάνω από τους 70.

Πώς μπορώ να αποφύγω φραγμένες υδρορροές;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις φραγμένες υδρορροές είναι να εγκαταστήσετε προφυλακτήρες υδρορροής και να καθαρίζετε τακτικά μπαλκόνια και ταράτσες από φύλλα και σκουπίδια. Υπάρχουν προστατευτικά υδρορροής, επίσης γνωστά ως καλύμματα υδρορροής με διαφορετική αποτελεσματικότητα κατά περίπτωση. Όπως και με κάθε επιλογή εργαλείων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προστατευτικό υδρορροής ανάλογα με την κατασκευή της.

Αδειάζει το πλυντήριο ρούχων στη γραμμή αποχέτευσης;

Οι αποχετεύσεις του πλυντηρίου ρούχων τροφοδοτούνται από μια ηλεκτρική αντλία, η οποία μετακινεί το νερό από το εσωτερικό του τυμπάνου καθαρισμού, μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα αποστράγγισης στο κάτω μέρος του πλυντηρίου και έξω στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας όπου βγαίνει από το σπίτι.

Αποφράξεις στο Γουδί, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Γουδί;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Γουδί και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για την παρακολούθηση και την ανίχνευση της αποχετευτικής γραμμής, με ειδική κάμερα για τον ακριβή εντοπισμό του προβλήματος, είτε πρόκειται για βούλωμα, είτε για διαρροή, είτε για εμπόδιο που προκαλεί αργή αποστράγγιση, είτε για ρίζες που εισχώρησαν στους σωλήνες. Ο έλεγχος με κάμερα απόφραξης μπορεί να διενεργηθεί ακόμα και για λόγους εύρεσης χαμένων αντικειμένων (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια,..) ή και για αποδεικτικά στοιχεία μετά από κάποια δαπανηρή βλάβη για την οποία δεν ευθύνεστε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι το εφαλτήριο στην παροχή υψηλού επιπέδου αποχετευτικών υπηρεσιών. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κλήση σας!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Εάν θέλετε να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκευές, πρέπει να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας. Ο σωστός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να μειώσει τα βουλώματα και άλλα εμπόδια και να συμβάλει σε ένα καθαρό σπίτι. Αποτρέποντας μεγαλύτερες επισκευές, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιπλέον, η τακτική, προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων σας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή οποιασδήποτε υπερχείλισης. Ωστόσο, ακόμη και η πιο επιμελής συντήρηση της αποχέτευσης δεν μπορεί να αποτρέψει κάθε πρόβλημα. Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με απροσδόκητες καταστάσεις, μπορείτε να υπολογίζετε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης!

  Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Γουδί δεν είναι μόνο διαθέσιμες για τους οικιακούς πελάτες καθώς έχουμε μια μακρά προϊστορία στον τομέα των αποχετεύσεων για εμπορικούς πελάτες και δημόσιους οργανισμούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου εργασίας μας. Αν έχετε την υπόνοια ενός προβλήματος ή βρίσκεστε στην κατάσταση μιας έκτακτης ανάγκης στη μέση της νύχτας καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε κοντά σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΓΟΥΔΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά • Μαρούσι • Αγία Παρασκευή  Χαλάνδρι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Γουδί εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΔΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας