ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Αμφιάλη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1978 και όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις. Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης με επαγγελματίες τεχνικούς και προηγμένο εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε δύο βασικές αρχές, την εντιμότητα και την ακεραιότητα. Έχουμε δεσμευτεί να λύνουμε κάθε αποφρακτικό πρόβλημα, να εκπληρώνουμε κάθε εργασία και βεβαίως να συμβουλεύουμε για ότι και αν έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας, η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική επιλογή για άμεση και ουσιαστική λύση, είναι να επικοινωνήσετε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ», που ειδικεύεται στην απόφραξη και τον καθαρισμό των αγωγών. Έτσι θα αποκτήσετε πάλι την ομαλή λειτουργία των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Παρέχουμε λύσεις για αποφράξεις σε κατοικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η κατάσταση αν υπάρχει κάποιο θέμα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μην ανησυχείτε όμως γιατί μπορούμε να είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε παθιασμένοι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να ολοκληρώνεται σωστά η εργασία σε προσιτές τιμές.

Γνώμονάς μας είναι η ικανοποίηση και η άριστη εξυπηρέτησή σας. Αυτός είναι ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να διατηρούμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Αμφιάλη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Αμφιάλη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Αμφιάλη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Αμφιάλη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Αμφιάλη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Αμφιάλη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Αμφιάλη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Αμφιάλη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Αμφιάλη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι και αιτίες για να βουλώσει κάποιο ή πολλά σημεία αποστράγγισης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Κάποιες αιτίες είναι εμφανείς όπως οι επιφανειακές τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης. Κάποιες όμως είναι βαθύτερα στους σωλήνες και μόνο ένας έμπειρος επαγγελματίας με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να τις εντοπίσει. Αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα αγωγού οποιουδήποτε τύπου στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι ασφαλή τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης;

Τα χημικά καθαριστικά δε βλάπτουν μόνον εσάς, αλλά και τους σωλήνες σας. Πολλά από τα υγρά χημικά καθαριστικά αποχετεύσεων περιέχουν δυνατές τοξικές χημικές ουσίες. Ενδέχεται να προκληθούν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν τα χημικά καθαριστικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Επίσης, προσέξετε να μην τα εισπνεύσετε, ειδικά αν έχετε αναπνευστικά προβλήματα.

Τι είναι η απόφραξη αποχέτευσης και τι καθαρισμός;

Απόφραξη είναι η απεμπλοκή της αποχέτευσης από εμπόδια που δεν αφήνουν το νερό να αποστραγγισθεί κανονικά. Ο καθαρισμός είναι η διαδικασία μετά την απόφραξη για την πλήρη απόρριψη όλων των υλικών που είναι προσκολλημένα στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Επίσης, ο καθαρισμός μπορεί να διενεργείται προληπτικά και προγραμματισμένα για τη σωστή συντήρηση των σωληνώσεων.

Γιατί ο νεροχύτης της κουζίνας μου συνεχίζει να βουλώνει;

Το λίπος μαγειρέματος, το λάδι, τα κομμάτια σαπουνιού και τα αδιάλυτα σωματίδια τροφίμων είναι μερικές από τις κοινές αιτίες του φραξίματος. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις αποχετεύσεις σας καθώς το λάδι και το λίπος στερεοποιείται και τα σωματίδια τροφίμων μετατρέπονται σε κολλώδη μάζα. Η πιο ασφαλής λύση είναι να καλέσετε έναν τεχνικό να κάνει μια επιθεώρηση.

Αποφράξεις στην Αμφιάλη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Αμφιάλη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Αμφιάλη και σε όλη την Αθήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ

  Τεχνολογία και εμπειρία

  Η επιλογή της μεθόδου και της τεχνικής που θα ακολουθήσουμε για την κάθε εργασία απόφραξης εξαρτάται από τις συνθήκες της εκάστοτε περίπτωσης. Στοιχεία όπως το βάθος του μπλοκαρίσματος, η περίμετρος του σωλήνα, η παλαιότητα των υλικών αλλά και η γενικότερη κατάσταση του κτιρίου συνυπολογίζονται με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα αλλά και την ασφάλεια των σωληνώσεων.

  Η γνώση και η εμπειρία 40 ετών, και πλέον, στηρίζουν την άριστη μεθοδολογία, εντοπισμού, απόφραξης και καθαρισμού των αποχετευτικών γραμμών, από το κάθε σημείο αποστράγγισης έως τον κεντρικό αγωγό του δήμου. Ρυθμιζόμενη υδροβολή υψηλής πίεσης, ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες (φίδι αποχέτευσης), κοπτικοί μηχανισμοί ριζών, διαγνωστική κάμερα αποχέτευσης συνάδουν στην ταχύτητα των ποιοτικών υπηρεσιών μας και την ασφάλεια των σωληνώσεων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ

  Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Πολλαπλές υπηρεσίες αποχέτευσης

  Πέραν των βασικών αποφρακτικών υπηρεσιών, παρέχουμε καθαρισμούς σωληνώσεων από υλικά (λίπη, έλαια, σαπούνια, πουρί) που επικάθονται στα τοιχώματά τους και στενεύουν τη διατομή προκαλώντας βραδείες αποστραγγίσεις ή και πλήρεις φραγές.

  Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη καθαρισμού του αποχετευτικού σας δικτύου με συμβόλαιο προληπτικής συντήρησης, ώστε οι σωληνώσεις του κτιρίου σας να είναι πάντα καθαρές, με ελεύθερη ροή λυμάτων και νερών. Το συμβόλαιο συντήρησης είναι ιδιαίτερα συμφέρον σε επαγγελματικούς χώρους. (Κομμωτήρια, εστιατόρια, παρασκευές και επεξεργασίες τροφίμων, βιοτεχνίες, κ.λ.π.)

  Όταν πρόκειται για πλημμύρες, είμαστε πάντα παρόντες με ισχυρές αντλίες υδάτων, άμεση ανταπόκριση και ικανότητα διείσδυσης στα πιο δύσκολα σημεία.

  Η κάμερα απόφραξης αποχετεύσεων είναι ο αλάνθαστος βοηθός μας που καταγράφει ό,τι δεν μπορούμε να δούμε από την επιφάνεια. Τρυπώνει, με το κατάλληλο χειρισμό του τεχνικού μας, στα πιο απόκρυφα σημεία του αποχετευτικού συστήματος και μας μεταφέρει ό,τι βλέπει μέσα στις σωληνώσεις. Ξεχάστε τα σκαψίματα και την πολυέξοδη ταλαιπωρία. Ο έλεγχος με κάμερα απόφραξης θα μας τα δείξει όλα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΜΦΙΑΛΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • ΝίκαιαΠειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στην Αμφιάλη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΦΙΑΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.