ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στην ΝΙΚΑΙΑ, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ. Αποτελεσματική αντιμετώπιση των φραγμένων αποχετεύσεών σας. Το έμπειρο προσωπικό μας έχοντας στη διάθεσή του αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας βρίσκεται κοντά σας σε χρόνο ρεκόρ μόνο με ένα τηλεφώνημα. Είμαστε η απάντηση σε κάθε αναζήτησή σας για φραγμένη αποχέτευση, με αρωγό την εμπειρία μας και την όρεξη μας για αποτελεσματική δουλειά.

Από το 1978 προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και είμαστε περήφανοι για τις επαγγελματικές και εξειδικευμένες γνώσεις μας. Οι τεχνικοί της  Αποφράξεις Βλάχος εκπαιδεύονται άρτια, αποκλειστικά από εμάς και όλα τα φορτηγά μας φέρουν εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Καλύπτουμε όλη την γύρω περιοχή για άμεσες υπηρεσίες που αφορούν την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σας . Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή έχετε ανάγκη. Μπορούμε να είμαστε στον χώρο σας σε λίγα μόλις λεπτά. Παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο αποτελεσματικά και ασφαλή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Νίκαια
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Νίκαια
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Νίκαια
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Νίκαια
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Νίκαια
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Νίκαια
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Νίκαια
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Νίκαια
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Νίκαια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ | Συχνές ερωτήσεις

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Νίκαια;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Νίκαια και σε όλα τα νότια προάστια.

Είναι ασφαλή τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης;

Τα χημικά καθαριστικά δε βλάπτουν μόνον εσάς, αλλά και τους σωλήνες σας. Πολλά από τα υγρά χημικά καθαριστικά αποχετεύσεων περιέχουν δυνατές τοξικές χημικές ουσίες. Ενδέχεται να προκληθούν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν τα χημικά καθαριστικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Επίσης, προσέξετε να μην τα εισπνεύσετε, ειδικά αν έχετε αναπνευστικά προβλήματα.

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν καθαρίζω τις υδρορροές;

Όταν δεν καθαρίζετε τις υδρορροές σας, μπορούν να φράξουν φύλλα, συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να καταλήξει εκεί. Αυτό το φράξιμο στη συνέχεια αφήνει στάσιμο νερό όπου τελικά θα υπερχειλίσει. Αν το αφήσετε, τα φύλλα που φράζουν την υδρορροή σας θα αρχίσουν να αποσυντίθενται και τελικά θα σαπίσουν. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σημαντική φθορά της υδρορροής ώστε να απαιτηθεί επιδιόρθωση ή ακόμα και αλλαγή.

Αποφράξεις αποχετεύσεων στη Νίκαια, ποιες είναι οι τιμές;

Η τιμή εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος, τον χρόνο εργασιών, τη χρήση επιπρόσθετων υπηρεσιών διάγνωσης και άλλα. Ενδεικτικά μια απλή απόφραξη στον κλάδο κοστολογείται μεταξύ 40-50 ευρώ.

Πότε να καλέσω επαγγελματίες στις αποφράξεις;

Αν η ροή των υδάτων δεν καλυτερεύει με απλά μέσα όπως η βεντούζα μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά στην αποχέτευση και χρειάζεται επαγγελματικό εξοπλισμό.

Μυρίζει η αποχέτευση, γιατί;

Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει δυσκολία στη διέλευση και στασιμότητα των λυμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα λύματα να σαπίζουν και να αναδύουν μυρωδιές. Επιπλέον οσμές μπορεί να παράγει και η μόνιμη υγρασία σε αυτή τη περίπτωση.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  Επιθεώρηση με κάμερα

  Χρειάζεστε επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα στη Νίκαια; Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη κάμερα διάγνωσης, για την αναλυτική επιθεώρηση των σωλήνων της αποχέτευσης. Η ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας εντοπίζει και επιθεωρεί τις φραγμένες γραμμές αποχέτευσης ανεξάρτητα από τη διάμετρο του σωλήνα. Η υπηρεσία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα θα εντοπίσει οπτικά ρωγμές, βουλώματα, ανάπτυξη ρίζας δέντρων και άλλες ατέλειες. Οι κάμερες ελέγχου μπορούν επίσης, να ανιχνεύσουν οπτικά αν οι σωλήνες αποχέτευσης χρειάζονται καθαρισμό ρουτίνας, χωρίς να σκάψουμε δάπεδα ή να σπάζουμε τοίχους. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εικόνα βίντεο και γραπτή αναφορά με ακριβή ανάλυση της αποχέτευσης και μια περιγραφή των προβληματικών περιοχών που εντοπίστηκαν με την εφαρμογή των επιθεωρήσεων της γραμμής της αποχέτευσης.

  Γιατί να μας επιλέξετε για αποφράξεις στη Νίκαια

  Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

  • Η επιχείρηση μας διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα κάνουμε την ροή των λυμάτων φυσιολογική.
  • Παρέχουμε μεγάλη διαθεσιμότητα κινητών αποφρακτικών συνεργείων. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να επιχειρήσουμε άμεσα σε κάθε σας κλήση. Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα οχήματα μας μέσω gps και σας στέλνουμε το κοντινότερο στην περιοχή σας.
  • Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων. Βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων σε ό,τι αφορά αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απόφραξης.
  • Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Στόχος μας πάντα είναι η μόνιμη λύση του προβλήματος αλλά και αποφυγή επανάληψής του.
  • Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη Νίκαια ξεχωρίζει γιατί πρώτο μέλημά της είναι η σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, δίνουμε βάρος και στην ιδανική γενικότερη εμπειρία του πελάτη. Σας παραδίδουμε τον χώρο ακριβώς όπως ήταν, κινούμαστε πάντα βάση των απαιτήσεων σας και φυσικά είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και στις τιμές και σε όλα.
  • Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αποχετευτικού δικτύου κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Μετά από τόσα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων γνωρίζουμε καλά τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Μπορούμε να καταλάβουμε άμεσα πιο είναι το πρόβλημα και αν έχει σχέση με το κεντρικό δίκτυο ή με την αποχέτευση σας. Γνώση που μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά περιττά έξοδα.
  • Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης. Πάντα μετά το πέρας της επίσκεψη μας σας κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για το πώς δε θα επαναληφθεί φραγή στην αποχέτευσή σας και τι θα πρέπει να προσέχετε. Εδώ στην «Αποφρακτική Νίκαιας Βλάχος» θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο τηλεφωνικό μας κέντρο να σας βοηθήσουμε ξανά όποτε μας χρειαστείτε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  Καθαρισμοί αποχετεύσεων στη Νίκαια

  Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

  Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη στη Νίκαια και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στη ΝΙΚΑΙΑ και σε άλλες περιοχές

  ΚορυδαλλόςΠεριστέριΑιγάλεωΆγιοι Ανάργυροι

  Εκτός από αποφράξεις στη Νίκαια εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας