ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Σαλαμίνα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, καθαρισμό αποχέτευσης, συντηρήσεις, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Επιχειρούμε αυτόματα μετά την κλήση σας και επιδιώκουμε την άριστη λύση στο ζήτημα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Θα βρεθούμε το συντομότερο δυνατόν δίπλα σας και θα σας απαλλάξουμε από κάθε δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις από έξοδα και ταλαιπωρίες.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων, του Πάσχα και των αργιών.

Ο στόλος των οχημάτων της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Τα συνεργεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένα και πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Θα βρούμε λύση για οτιδήποτε χρειαστεί με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Σαλαμίνα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Σαλαμίνα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Σαλαμίνα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Σαλαμίνα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Σαλαμίνα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι νεροχύτες, οι μπανιέρες, οι λεκάνες, οι νιπτήρες και οτιδήποτε αφορά στο αποχετευτικό σας δίκτυο, δουλεύουν ρολόι μετά το πέρας των εργασιών μας! Η εταιρεία μας «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποφράξεων και γενικότερα των αποχετεύσεων. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε από την πιο εύκολη έως την πιο δύσκολη απόφραξη. Μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε εμάς για γρήγορη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι θα διαλύσει το χαρτί υγείας σε μια γραμμή αποχέτευσης;

– Χρησιμοποιήστε ένα έμβολο τουαλέτας (βεντούζα).
– Ρίξτε ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων στη λεκάνη.
– Χρησιμοποιήστε ξύδι, μαγειρική σόδα και ζεστό νερό.

Μπορώ να τραβήξω καζανάκι σε μια βουλωμένη τουαλέτα;

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά. Αν αναγκάσετε την τουαλέτα να ξεπλυθεί ξανά, απελευθερώνονται γαλόνια νερού στη λεκάνη της τουαλέτας και θα προκληθεί υπερχείλιση. Μια δεύτερη έκπλυση θα επιβαρύνει επιπλέον το τρέχον πρόβλημά σας. Θυμηθείτε: μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά σε βουλωμένη λεκάνη!

Είναι συνδεδεμένες όλες οι αποχετεύσεις σε ένα σπίτι;

Οι νεροχύτες, οι τουαλέτες, τα ντους και το πλυντήριό σας έχουν το καθένα τους δικούς του αγωγούς αποχέτευσης. Αυτές οι γραμμές διακλαδώνονται και συνδέονται με την κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας σε κάποιο σημείο. Εάν η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας βουλώσει, όλες οι άλλες αποχετεύσεις στο σπίτι θα υπερχειλίζουν.

Αποφράξεις στη Σαλαμίνα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Σαλαμίνα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Σαλαμίνα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ

  Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

  Εφαρμόζουμε καθαρισμό στους σωλήνες του δικτύου της αποχέτευσης με τη μέθοδό της υδροβολής. Ειδικές αντλίες εκτοξεύουν νερό με υψηλή πίεση μέσω των ακροφυσίων και καθαρίζουν πλήρως το εσωτερικό των σωληνώσεων. Οι πίδακες νερού ασκούν υψηλή πίεση και απομακρύνουν τις συσσωρευμένες μάζες, χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή φθορά στους σωλήνες. Το νερό στη συνέχεια απομακρύνει μακριά όλα τα συντρίμμια, καθώς οι πίδακες εισχωρούν κατά μήκος των αγωγών.

  Οι τεχνικές και οι μέθοδοί μας προσαρμόζονται αντίστοιχα στην εκάστοτε βλάβη, σεβόμενοι πάντα την περιουσία σας και την υγεία των σωληνώσεών σας. Προσέχουμε ιδιαιτέρως τις παλαιές και ευπαθείς σωληνώσεις και τις προσεγγίζουμε με ήπιες τεχνικές. Δε χρησιμοποιούμε μέσα τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν το αποχετευτικό σας σύστημα, την υγεία σας και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Φροντίστε να διατηρείτε σε καλή κατάσταση τα κτήριά σας και την περιουσία σας. Σε αυτή την προσπάθεια, κάντε μας ένα πολύτιμο φίλο και συνεργάτη!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αποχέτευση σε ένα κτήριο. Ο ρόλος της είναι να απομακρύνει τα λύματα και τα απορρίμματα μακριά, εξασφαλίζοντας έτσι χώρους, οικίες, καταστήματα καθαρά. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε φραγμένες σωληνώσεις, υδρορροές, σιφόνια και φρεάτια είναι σίγουρα ο τακτικός καθαρισμός και έλεγχος αυτών. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μία εργασία που κανονικά πρέπει να γίνεται προληπτικά. Ιδιαίτερα στις πολυκατοικίες με τις πολλαπλές χρήσεις από διαφορετικές οικογένειες με ποικίλες χρήσεις. Ακόμα περισσότερο σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κομμωτήρια, γυμναστήρια όπου η χρήση είναι αρκετά βαριά και η αποστράγγιση των υλικών που ευνοούν το βούλωμα είναι αρκετά συχνή. 

  Τα προηγούμενα χρόνια ο έλεγχος της ακριβής κατάστασης μιας αποχέτευσης δεν ήταν εφικτός. Σήμερα όμως με την επιθεώρηση των αποχετευτικών δικτύων με κάμερα, στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είμαστε σε θέση να βρούμε την παραμικρή ρωγμή αλλά και το που ακριβώς υπάρχει πρόβλημα ή βούλωμα στην αποχέτευση. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε από βουλωμένα ή υπερχειλισμένα φρεάτια και σιφόνια. Επίσης, ο έλεγχος των σωληνώσεων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε χαμένα μικροαντικείμενα, να σας απεικονίσει την αποχετευτική κατάσταση ενός χώρου προς αγορά, να σας δώσει αποδεικτικά στοιχεία για βλάβες που δημιουργήθηκαν από τρίτους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΣΑΛΑΜΙΝΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • Νίκαια • Πειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στη Σαλαμίνα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας