ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Κερατσίνι, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες αποχέτευσης, χρησιμοποιώντας μία ποικιλία μεθόδων που επιλύει οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα με ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη αναστάτωση στους πελάτες μας. Τιμώντας τις υψηλές προσδοκίες των οικιακών και εμπορικών πελατών μας, η εταιρεία έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία ποιοτικών προδιαγραφών.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζοντας τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου και του Πειραιά, για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Επενδύουμε διαρκώς στην ανανέωση του εξοπλισμού και στην εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε διαθέσιμοι ημέρα και νύχτα, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες για όλο τον χρόνο. Στο τηλεφωνικό μας κέντρο σας περιμένει ένας υπάλληλός μας, οποιαδήποτε στιγμή, για να ακούσει το πρόβλημά σας και να σας στείλει άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό αποχετεύσεων. Ένα από τα εξοπλισμένα οχήματα του στόλου μας θα φθάσουν σύντομα στο χώρο σας.

Ερευνούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα των αποφράξεων και ανακαλύπτουμε καινοτόμες μεθόδους για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας..

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Κερατσίνι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Κερατσίνι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Κερατσίνι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Κερατσίνι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Κερατσίνι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Κερατσίνι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Κερατσίνι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Κερατσίνι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Κερατσίνι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Καλέστε μας τώρα, για τους φραγμένους αποχετευτικούς αγωγούς, τις υδρορροές ή τα φρεάτια σας, τη βουλωμένη μπανιέρα, τον μπλοκαρισμένο νεροχύτη, και ερχόμαστε αμέσως. Εκτός από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ημέρα και νύχτα, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί μας, την ημερομηνία και ώρα που σας βολεύει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πότε απαιτείται η απόφραξη με κάμερα;

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Ανακαλύπτουμε το ακριβές σημείο όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσω ένα βούλωμα στη γραμμή αποχέτευσης;

Ζεστό νερό για να χαλαρώσετε τα υπολείμματα που κολλάνε!
Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει μέσω του υδραυλικού σας συστήματος για τουλάχιστον πέντε έως 10 λεπτά. Το ζεστό νερό βοηθά στη χαλάρωση των υπολειμμάτων όπως εναποτιθέμενο λίπος, λάδια ή οποιεσδήποτε επικαλύψεις στα τοιχώματα των αποχετεύσεων. Κάνοντας αυτό πολλές φορές, ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφράξετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης από ήπια βουλώματα.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Αποφράξεις στο Κερατσίνι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Κερατσίνι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Κερατσίνι και σε όλη την Αθήνα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

  Τεχνολογικός εξοπλισμός αποχετεύσεων

  Το σύστημα ελέγχου με κάμερα διάγνωσης (ή κάμερα απόφραξης) χρησιμοποιεί μία οθόνη, στην οποία εμφανίζεται το εσωτερικό της γραμμής αποχέτευσης, μέσω μίας κάμερας με δυνατότητα φωτισμού που χειρίζεται ο εξειδικευμένος τεχνικός μας. Οι ψηφιακές μας κάμερες μπορούν να επιθεωρήσουν σωλήνες διαφόρων διαμέτρων και μπορούν να ελιχθούν σε μεγάλο βάθος. Μπορούμε να σας δείξουμε μία λεπτομερή, έγχρωμη εικόνα στην οθόνη αλλά και να καταγράψουμε σε USB όλο το βίντεο του αποχετευτικού ελέγχου.

  Εάν έχετε σκοπό να αγοράσετε ένα σπίτι, καλό είναι να επιθεωρήσετε πρώτα τη γραμμή της αποχέτευσής του. Μπορείτε να μάθετε αν υπάρχει κάποιο ελάττωμα στη γραμμή πριν αγοράσετε το σπίτι. Η μη γνώση, μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρή σε επισκευές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

  Ο συνδυασμός συνεχών επενδύσεων στον εξοπλισμό και εκπαίδευσης του προσωπικού διασφαλίζει την άμεση αποτελεσματικότητά μας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Αντλήσεις υδάτων

  Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, καθαρισμός και συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, διάγνωση αποχετευτικού συστήματος με κάμερα, είναι υπηρεσίες που προσφέρουμε καθημερινά και πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

  Πέραν όμως των παραπάνω διαθέτουμε και ισχυρές αντλίες απορρόφησης. Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους σε ταχύτατους χρόνους με τον υψηλής ταχύτητας εξοπλισμό αντλιών που διαθέτουμε. Μπορούμε να προσεγγίσουμε δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία σε όσο βάθος και αν είναι.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • ΝίκαιαΠειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στο Κερατσίνι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.