ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στον Κορυδαλλό, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ. Ειδικευόμαστε στις αποχετεύσεις και εφαρμόζουμε με απόλυτη επιτυχία αποφράξειςκαθαρισμούς και συντηρήσεις στις αποχετευτικές γραμμές σπιτιών αλλά και επαγγελματικών χώρων με εξειδικευμένες εφαρμογές. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς που συνεχώς ενημερώνονται για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις και είναι πάντα δίπλα σας μόνο με ένα τηλεφώνημα!

Καθαρίζουμε αποχετεύσεις πάνω από 40 χρόνια και είμαστε μία αναγνωρισμένη εταιρεία στην περιοχή του Κορυδαλλού αλλά και της Αθήνας γενικότερα.  Τα σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο μας είναι το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, που είναι εκπαιδευμένο από την ίδια την εταιρεία μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Έχετε ένα φραγμένο νεροχύτη κουζίνας, μία μπλοκαρισμένη αποχέτευση ντους ή μια βουλωμένη τουαλέτα; Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Από τους εκπροσώπους του τηλεφωνικού μας κέντρου μέχρι τους τεχνικούς που βρίσκονται στα οχήματα του στόλου μας, σε όλα τα σημεία των δυτικών προαστίων και του Πειραιά, είμαστε όλοι έτοιμοι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τα δίκτυα των αποχετεύσεων σας, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, άμεσα, αποτελεσματικά και εγγυημένα. Κάθε υπηρεσία μας είναι ξεχωριστή και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Κορυδαλλό
 • Απόφραξη Νεροχύτη στον Κορυδαλλό
 • Απόφραξη Υδρορροής στον Κορυδαλλό
 • Απόφραξη Τουαλετών στον Κορυδαλλό
 • Απόφραξη Σιφωνιού στον Κορυδαλλό
 • Καθαρισμός Φρεατίων στον Κορυδαλλό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Κορυδαλλό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Κορυδαλλό
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Κορυδαλλό

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Η απεμπλοκή μίας αποχέτευσης απαιτεί από έναν εξειδικευμένο τεχνικό να εντοπίσει το πρόβλημα και να ξεβουλώσει εγκαίρως την αποχέτευση. Οι διορθωτικές ενέργειες που μπορεί να κάνετε από μόνοι σας, μπορούν να διορθώσουν προσωρινά το πρόβλημα. Όμως μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα, ακόμη και να προκαλέσουν βλάβη στις σωληνώσεις. Οι τεχνικοί της «Αποφράξεις Κορυδαλλός Βλάχος» έχουν την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να απομακρύνουν τα απορρίμματα της αποχέτευσης χωρίς να καταστρέψουν τους σωλήνες ή την ιδιοκτησία σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ | Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεται πάντα κατά την απόφραξη ο έλεγχος με κάμερα;

Όχι, η κάμερα μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν το φράξιμο βρίσκεται βαθιά στο δίκτυο ή όταν το πρόβλημα δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.

Γιατί ο νεροχύτης της κουζίνας μου συνεχίζει να βουλώνει;

Το λίπος μαγειρέματος, το λάδι και τα αδιάλυτα σωματίδια τροφίμων είναι μερικές από τις κοινές αιτίες του φραξίματος. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις αποχετεύσεις σας καθώς το λάδι και το λίπος στερεοποιείται και τα σωματίδια τροφίμων μετατρέπονται σε κολλώδη μάζα. Η πιο ασφαλής λύση είναι να καλέσετε έναν τεχνικό να κάνει μια επιθεώρηση.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να κάνω μόνος/η μου την απόφραξη;

Εξαρτάται από το βάθος που βρίσκεται το πρόβλημα στην αποχέτευση. Υπάρχουν κάποιοι σπιτικοί μέθοδοι όπως το ζεστό νερό, η μαγειρική σόδα, η βεντούζα κ.λπ. Ωστόσο έχουν αποτέλεσμα μόνο σε πιο επιφανειακά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση που το φράξιμο εντοπίζεται σε μεγάλο βάθος, η χρήση διαγνωστικών μέσων και ειδικών μηχανημάτων απόφραξης είναι απαραίτητη.

Μπορεί να βουλώσει πάλι η αποχέτευση μετά την απόφραξη;

Εξαρτάται από το πόσο προσεκτικές εργασίες θα γίνουν κατά την επίσκεψη. Επιπλέον εξαρτάται από τη χρήση του δικτύου από τους ενοίκους καθώς και από τη παλαιότητα του. Εμείς σας εγγυόμαστε ένα άρτιο δίκτυο όλο τον χρόνο.

Αποφράξεις στον Κορυδαλλό, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στον Κορυδαλλό;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Βάρη και σε όλα τα νότια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ «ΒΛΑΧΟΣ» θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για την κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος. Δεν μπορεί να γίνει με ένα απλό έμβολο. Ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας για την απόφραξη των αποχετεύσεων είναι το ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα εύκαμπτο «τρυπάνι» (μηχανική ατσαλίνα), πάνω σε ένα εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα. Λειτουργεί με ένα στρόφαλο και περιστρέφεται καθώς περνά μέσα από την αποχέτευση ή το φρεάτιο για να σπάσει τα δύσκολα φράγματα.

  Φροντίζουμε τα αποχετευτικό σας δίκτυο

  Τα αποχετευτικά σας δίκτυα θα λάβουν την προσοχή και τη φροντίδα που απαιτείται και το πρόβλημα θα λυθεί με τον αποτελεσματικότερο, πιο οικονομικό και εγγυημένο τρόπο. Οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν συμβουλές ώστε να αποφύγετε αντίστοιχες δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον και θα σας λύσουν κάθε σας απορία. Φεύγοντας θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το πρόβλημά σας θα ανήκει στο παρελθόν και θα κάνει πάρα πολύ καιρό να επανεμφανιστεί.

  Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για οικιακά και επαγγελματικά δίκτυα αποχέτευσης. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την τεχνολογία για να καθαρίσουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο σωστά. Ξεμπλοκάρουμε γρήγορα την κύρια γραμμή αποχέτευσης, καθαρίζουμε τις υδρορροές και τα φρεάτια.

  Απόφραξη με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ «ΒΛΑΧΟΣ»

  Θέλετε να δείτε τι εμποδίζει το σωλήνα της γραμμής της αποχέτευσης σας να ρέει κανονικά; Μπορούμε να στείλουμε την κάμερα υψηλής τεχνολογίας μέσω των γραμμών του σωλήνα της αποχέτευσης. Η ψηφιακή κάμερα διάγνωσης χρησιμοποιείται χάρη στην πιο σύγχρονη τεχνολογία για να επιθεωρήσει προσεκτικά τις αποχετεύσεις και να διαγνώσει προβλήματα χρόνιας συσσώρευσης. Μπορούμε να επιθεωρήσουμε τη δομική ακεραιότητα των γραμμών αποχέτευσης σας για να αναζητήσουμε οποιεσδήποτε διακοπές ή ρωγμές στη γραμμή της αποχέτευσης σας που μπορεί να επιτρέπει την είσοδο στις ρίζες δέντρων στα συστήματα των εγκαταστάσεων ή να προκαλέσει μπλοκαρίσματα στις γραμμές αποχέτευσης. Η διάγνωση της αποχέτευσης με κάμερα θα σας δώσει επίσης την ηρεμία ότι η γραμμή αποχέτευσης σας είναι ελεύθερη και χωρίς ζημιές από μπλοκάρισμα στους σωλήνες αποχέτευσης.

  Τα πλεονεκτήματα της κάμερας

  Η αναγνώριση είναι το κλειδί για τον προσδιορισμό των δυνάμεων και των αδυναμιών του εχθρού. Στην περίπτωσή μας, ο εχθρός κρύβεται κάπου στα αποχετευτικά σας δίκτυα και πρέπει να αποφασίσουμε πώς να προχωρήσουμε. Καθώς μια μικρο-κάμερα κατεβαίνει στην αόρατη άβυσσο της αποχέτευσής σας, ένας πολύ εξειδικευμένος χειριστής πλοηγεί την κάμερα με τεχνική παρόμοια με την απομακρυσμένη πλοήγηση ενός θαλάσσιου σκάφους έρευνας. Σε κάθε περίπτωση, η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στις αποχετεύσεις. Μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μπορεί επίσης να δείξει πιθανά προβλήματα που δεν έχουν ακόμη καταστεί εμφανή, όπως διάβρωση, ρωγμές ή άλλες ανωμαλίες στο περιβάλλον.

  Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης είναι ότι σας παρέχουμε ένα ψηφιακό αντίγραφο του ταξιδιού της κάμερας μέσω των σωλήνων σας. Εάν θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας στο εγγύς μέλλον, αυτό θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να πείσετε τους μεσίτες και τους αγοραστές ότι το αποχετευτικό σας σύστημα είναι πράγματι άθικτο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  Καθαρισμοί αποχετεύσεων στον Κορυδαλλό

  Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

  Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη στον Κορυδαλλό και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  ΝίκαιαΠεριστέριΝέα ΦιλαδέλφειαΆγιοι Ανάργυροι

  Εκτός από αποφράξεις στον Κορυδαλλό εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας