ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Μικρολίμανο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ. Είμαστε πάντα κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα για να σας απαλλάξουμε από τυχόν προβλήματα, παντός τύπου που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι η σίγουρη λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το πρόβλημά σας.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σας διασφαλίζει την ολοκληρωτική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας από το 1978 για να κάνουμε αποτελεσματικές αποφράξεις χωρίς εκπλήξεις!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Δεν ξέρουμε πότε θα προκύψει το πρόβλημα για αυτό και η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» μπορεί να βρίσκεται κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στον Πειραιά και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας. Προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24 ωρών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιχειρήσουμε άμεσα ή για να ζητήσετε μία αναλυτική, τηλεφωνική εκτίμηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Μικρολίμανο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Μικρολίμανο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Μικρολίμανο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Μικρολίμανο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Μικρολίμανο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν φράξιμο στις αποχετεύσεις είναι λίπη, τρίχες, ρίζες δέντρων, φύλλα δένδρων, συσσωρευμένα υπολείμματα φαγητού, είδη υγιεινής, διάφορα ξένα αντικείμενα. Αν δεν είστε βέβαιοι για το τι πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε κάποιο αποχετευτικό πρόβλημα, μην προσπαθήσετε να το επιλύσετε μόνοι σας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που από λάθος χειρισμό των ιδιοκτητών δημιουργούνται ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις με άσχημες συνέπειες. Μην ανησυχείτε όμως. Οι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι πανέτοιμοι να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να λύσουν όλες τις απορίες σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να εμποδίσω τις τρίχες μου να φράζουν την μπανιέρα;

– Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους.
– Τοποθετήστε ένα φίλτρο για τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης.
– Καθαρίζετε την αποχέτευση με ζεστό νερό (όχι βραστό) μία φορά το μήνα.
– Αντιμετωπίστε άμεσα τυχόν προβλήματα.

Τι προκαλεί το φράξιμο της αποχέτευσης;

– Γεωλογικές συνθήκες της περιοχής όπως οι ρίζες δένδρων.
– Κακές κατασκευές και εγκαταστάσεις από λάθος σχεδιασμό όπως μικρή διάμετρος σωληνώσεων ή έντονες γωνίες.
– Φραγή από πουρί και άλατα που μαζεύονται με το πέρασμα του χρόνου.
– Ρίψη αντικειμένων στη λεκάνη όπως χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, ταμπόν, μωρουδιακές πάνες, τρίχες, φαγητά, τσιγάρα, γάζες, τσίχλες, καλλυντικά. Στη λεκάνη δεν πετάμε τίποτα!
– Μπάζα από σπασμένους σωλήνες, τσιμέντο ή υλικά κατασκευής που έπεσαν στο σωλήνα αποχέτευσης.
– Χώμα και κλαδιά που παρασύρθηκαν στην κεντρική αποχέτευση μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή πλημμύρες.

Θα προκληθεί ζημιά στους σωλήνες κατά την απόφραξη;

Ξεχάστε την πρόκληση φθοράς ή ζημιάς των σωληνώσεων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιαίτερα έμπειρους και προσεκτικούς τεχνικούς που χειρίζονται εξαιρετικά τα μηχανήματα απόφραξης. Η επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού απόφραξης ανάλογα με την κάθε περίπτωση είναι κάτι που το κατέχουμε πλήρως.`

Αποφράξεις στο Μικρολίμανο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Μικρολίμανο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Μικρολίμανο και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μεθόδους στον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετεύσεων. Οι πλήρως εξοπλισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση του αποχετευτικού σας δικτύου. Οι καινοτόμες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε επιλέγονται πάντα βάσει των εκάστοτε συνθηκών. Προσεγγίζουμε τη διάγνωση κάθε μπλοκαρίσματος αναζητώντας την πραγματική αιτία του αποχετευτικού προβλήματος και όχι διορθώνοντας απλά τα συμπτώματα,

  Δε χρησιμοποιούμε μέσα τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν το αποχετευτικό σας σύστημα, την υγεία σας και το περιβάλλον. Προσέχουμε ιδιαιτέρως τις παλαιές και ευπαθείς σωληνώσεις και τις προσεγγίζουμε με ήπιες τεχνικές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

  Η έγκυρη διάγνωση και έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος, μπορεί να μειώσει δραστικά τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερου θέματος και υπέρογκων εξόδων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

  Η υδροβολή λειτουργεί ρίχνοντας νερό με πολύ υψηλή πίεση στην αποχέτευση για να αναγκάσει το λίπος, τα προϊόντα ατομικής υγιεινής και οποιοδήποτε άλλο υλικό ή μικροαντικείμενο, να απομακρυνθούν από τους σωλήνες. Με αυτή τη μέθοδο, καθαρίζονται τα περισσότερα εμπόδια στην αποχέτευση. Η χρήση του πιεστικού υδροβολής απαιτεί ιδιαίτερα καλό χειρισμό ώστε να μη δημιουργηθούν περαιτέρω ζημιές στους σωλήνες.

  Η δύναμη εκτόξευσης του νερού από το πιεστικό, είναι ισχυρή σε βαθμό που όχι μόνο αφαιρεί το σαπούνι, το λίπος, το απορρυπαντικό και άλλα συσσωρευμένα υλικά, αλλά αφαιρεί επίσης τυχόν δυσάρεστα και επικίνδυνα βακτήρια που εγκαθίστανται στην αποχέτευση από το μπάνιο ή την κουζίνα σας. Η συσσώρευση βακτηρίων καθιστά πιο πιθανό να βγει η μυρωδιά των απορριμμάτων σε αποσύνθεση από τις εξόδους των σωλήνων. Η υδροβολή είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση του προβλήματος των βακτηρίων και για την καθαριότητα και φρεσκάδα του εσωτερικού των σωληνώσεων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • Νίκαια • Πειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στο Μικρολίμανο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας