ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Νεάπολη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ. Έχετε προβλήματα στην αποχέτευσή σας που πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό; Αυτό δεν είναι πρόβλημα για τις «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ», γιατί έχουμε πάντα έτοιμο ένα κινητό συνεργείο κοντά σας που μπορεί να σας βοηθήσει! Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1978, προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης σε ολόκληρη την περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.

Το εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να διαγνώσει και να λύσει τα αποχετευτικά σας προβλήματα, ταχύτατα. Διαθέτουμε ένα στόλο από καθαρά, καλά συντηρημένα οχήματα υπηρεσίας, άριστα εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα. Αυτό διασφαλίζει ότι έχουμε πάντα αυτό που χρειάζεται, την ώρα που απαιτείται, για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε ένα δίκτυο αποχέτευσης. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ώστε να δώσουμε ουσιαστική λύση, χωρίς προχειρότητες, και πάνω από όλα να μείνετε ικανοποιημένοι.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε πρώτοι στη λίστα των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την αποσυμφόρηση των αποχετευτικών δικτύων. Το βούλωμα των αποχετευτικών σας σημείων αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, με χαμηλό κόστος και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις σας. Επιχειρούμε και Κυριακές και αργίες, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Νεάπολη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Νεάπολη
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Νεάπολη
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Νεάπολη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Νεάπολη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Νεάπολη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Νεάπολη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Νεάπολη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Νεάπολη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Τα αποχετευτικά σημεία σε ένα κτίριο είναι πολλά και δέχονται μεγάλη ποικιλία υλικών ανάλογα με τη χρήση του καθενός από αυτά. Επομένως, η μέθοδος αντιμετώπισης ενός βουλώματος διαφέρει κατά περίπτωση. Για παράδειγμα, ο νεροχύτης αποστραγγίζει κυρίως υλικά (μικρά κομματάκια) από τρόφιμα, στο νιπτήρα κατεβαίνουν υλικά από καθαριστικά προϊόντα προσώπου, το μπάνιο απορροφά λίγδα από βρωμιές και σαπούνι, η λεκάνη εκτός από τις ατομικές ακαθαρσίες αποστραγγίζει (κακώς) και είδη προσωπικής υγιεινής, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα βουλώματα κι έχουμε λύσεις για όλες τις εκδοχές και όλες τις περιπτώσεις, γιατί έχουμε ξεβουλώσει πάμπολλες αποχετεύσεις από το 1978.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι μπορεί να αντικαταστήσει μια βεντούζα;

Ως εναλλακτική λύση δοκιμάστε να ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και δύο φλιτζάνια ξύδι στην τουαλέτα. Αφήστε το να αφρίσει για μισή ώρα. Εάν το φράξιμο δεν εξαφανιστεί, δοκιμάστε το κόλπο με ζεστό νερό.

Γιατί το υδραυλικό φίδι δεν πάει κάτω από την αποχέτευση;

Όταν προσπαθείτε να απομακρύνετε ένα μπλοκάρισμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να πιέσετε ένα υδραυλικό φίδι να περάσει μέσα από την αποχέτευση πολύ γρήγορα. Εάν το κάνετε απότομα, υπάρχει πιθανότητα να λυγίσει ή να λοξοδρομήσει. Επεκτείνετε το υδραυλικό φίδι μερικά εκατοστά, κάθε φορά, μέχρι να φτάσετε στο φράξιμο.

Γιατί δεν ξεβουλώνει η λεκάνη μου με τη βεντούζα;

Χρειάζεστε νερό, όχι αέρα, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη πίεση για να χαλαρώσετε το φράγμα. Εάν η λεκάνη σας δεν έχει νερό, ρίξτε νερό μέχρι να καλυφθεί η βεντούζα. Κάντε μια απαλή βύθιση αρχικά, καθώς μια σκληρή θα αναγκάσει τον αέρα να επιστρέψει γύρω από την τσιμούχα, φυσώντας νερό πάνω σας αλλά και στο πάτωμα του μπάνιου.

Αποφράξεις στη Νεάπολη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Νεάπολη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Νεάπολη και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Επιτυχημένες αποφράξεις με ορθό χειρισμό ατσαλίνας

  Η ατσαλίνα (υδραυλικό φίδι) είναι ένα κλασσικό εργαλείο το οποίο είναι αρκετά αποτελεσματικό μεν, αλλά με ένα άτσαλο χειρισμό μπορεί να προκαλέσει φθορές ή βλάβη στου σωλήνες. Ένα επιφανειακό βούλωμα μπορεί να αποκολληθεί από το σωλήνα με μία ατσαλίνα χειρός. Υπάρχουν όμως κάποια μπλοκαρίσματα βαθύτερα στους σωλήνες και μερικές φορές αρκετά σκληρά. Στην περίπτωση αυτή η ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα, με μεγαλύτερο μήκος σύρματος από αυτή της χειρός, έχει πρωτεύοντα ρόλο στη διαδικασία απόφραξης της βουλωμένης αποχέτευσης. Στην ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα απαιτείται αρκετά δεξιοτεχνικός χειρισμός καθώς το εργαλείο αυτό είναι ισχυρό και μπορεί να κάνει εύκολα ζημιά, ιδιαίτερα σε ευπαθείς και παλαιές σωληνώσεις.

  Οι μέθοδοι που ακολουθούμε είναι εναρμονισμένες με τις εκάστοτε συνθήκες του βουλώματος. Η σωστή τεχνική όμως, και ο ορθός χειρισμός των εργαλείων επιτυγχάνει την τέλεια και ασφαλή απόφραξη. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» επενδύει στην εμπειρία και την άριστη εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού. Δεν κάνουμε προχειροδουλειές!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

  Καλέστε μας για απορίες, ερωτήσεις, οδηγίες αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη.
  Είμαστε κοντά σας και πριν και μετά την απόφραξη!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Το συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης είναι η πιο οικονομική λύση

  Δεν υπάρχει κάτι, γενικότερα σε αυτή ζωή, που δεν απαιτεί συντήρηση. Έτσι και οι αποχετεύσεις χρειάζονται καθαρισμό αφού μέσα από τους σωλήνες τους περνούν μόνο βρωμιές, οι οποίες με τον καιρό λειτουργούν προσθετικά και προσκολλώνται στα τοιχώματα. Οι περισσότεροι από εμάς, έχουν στο μυαλό τους μόνο αυτό που βλέπουν, δηλαδή την τρύπα αποστράγγισης της αποχέτευσης ενώ αγνοούν το 95% του υπόλοιπου αποχετευτικού συστήματος, του μεγαλύτερου τμήματος δηλαδή, που δε φαίνεται.

  Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ», ως επαγγελματίες από το 1978, τονίζουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιών, τους διαχειριστές πολυκατοικιών και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες που κάνουν βαριά χρήση αποχέτευσης, ότι ο καθαρισμός και η συντήρηση των αποχετεύσεων, είναι καθαρά θέμα πρόληψης από τις αρκετά δαπανηρές βλάβες που προκύπτουν από υγρασίες, υπερχειλίσεις, σπασίματα, φθορές των αγωγών που δε συντηρούνται. Η πιο οικονομική και αποδοτική λύση είναι ένα συμβόλαιο συντήρησης για τακτικό προληπτικό καθαρισμό. Με αυτό τον τρόπο δεν αγχώνεστε για βουλώματα και ακαθαρσίες και η κατάσταση του αποχετευτικού σας συστήματος είναι άριστη!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΝΕΑΠΟΛΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • Νίκαια • Πειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στη Νεάπολη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας