ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Πέραμα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ. Η συνεχής παρουσία μας, για περισσότερο από 4 δεκαετίες, στις αποφράξεις και τους καθαρισμούς σωληνώσεων αποτελεί εγγύηση για οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» σημαίνει σίγουρη λύση στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Προσεγγίζουμε κάθε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με την ίδια δέσμευση για άριστη εξυπηρέτηση και ανώτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Η πληρότητα μας σε προσωπικό και κινητά συνεργεία είναι το βασικό μας όπλο για ταχεία εξυπηρέτηση. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στο Πέραμα.

Ως μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο των αποχετεύσεων προσπαθούμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την πείρα μας σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών μας. Σεβόμαστε τον χώρο σας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας διακριτικά, χωρίς να προκαλέσουμε αναστάτωση.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Παρέχουμε λύσεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα βουλώματα μπορεί να παρουσιαστούν τη χειρότερη στιγμή όπως επίσης ότι δημιουργούν μεγάλη ακαταστασία και πιθανόν ανθυγιεινές συνθήκες. Γι αυτό το λόγο είμαστε κοντά σας, όποτε μας χρειαστείτε, σε όλο τον Πειραιά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Πέραμα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Πέραμα
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Πέραμα
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Πέραμα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Πέραμα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Πέραμα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Πέραμα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Πέραμα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Πέραμα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Τα βουλώματα προέρχονται από διάφορες αιτίες όπως λίπη, φαγητά, τρίχες, ρίζες δένδρων, κ.λ.π. Ανάλογα με την κατάσταση των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου, όπως παλαιότητα, ποιότητα υλικών και δομική κατασκευή, αλλάζει και η μέθοδος που θα ακολουθήσουμε για να αποφράξουμε οποιαδήποτε αποχέτευση. Ξεβουλώνουμε τα πάντα με επαγγελματισμό, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα γιατί λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους και εκπονούμε σχέδιο δράσης ξεχωριστά για κάθε περίπτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας μου;

Οι οσμές νεροχύτη κουζίνας μπορούν να προέλθουν από δύο πράγματα, σάπια τρόφιμα και αποχετευτικά αέρια. Τα σωματίδια τροφίμων στην αποχέτευση νεροχύτη κάποια στιγμή αρχίζουν να σαπίζουν και να εκπέμπουν βρώμικη οσμή. Εάν η μυρωδιά είναι από αέριο αποχέτευσης, πρέπει να ζητήσετε από έναν τεχνικό να επιθεωρήσει την κατάσταση ώστε να βεβαιωθείτε για την προέλευση του προβλήματος.

Μπορώ να χρησιμοποιώ χημικά καθαριστικά για την απόφραξη της αποχέτευσης;

Τα περισσότερα χημικά απόφραξης του εμπορίου ενδεχομένως να βλάψουν εσάς, όπως επίσης και τους σωλήνες σας. Πολλά από αυτά περιέχουν ισχυρές τοξικές ουσίες. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας. Επίσης, προσέξετε να μην εισπνεύσετε τα αέρια που θα εκπέμψουν από τη χημική αντίδραση, κυρίως αν αντιμετωπίζετε αναπνευστικά προβλήματα. Πέραν της υγείας υπάρχει και η περίπτωση να φθείρουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τις παλαιές σωληνώσεις. Αν δεν ξεβουλώσει η αποχέτευσή σας με χημικό αποφρακτικό εμπορίου, μην το εφαρμόσετε δεύτερη φορά επειδή προφανώς υπάρχει βούλωμα που δεν μπορεί να το ξεβουλώσει.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε σπίτι μου για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 400 5 111 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Αποφράξεις στο Πέραμα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Πέραμα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Πέραμα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Οι τεχνικές και οι μέθοδοί μας εναρμονίζονται με τις συνθήκες της κάθε διαφορετικής περίπτωσης. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με την ιδιοκτησία σας και την τρέχουσα κατάσταση των σωληνώσεών σας. Δε χρησιμοποιούμε μέσα τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν το αποχετευτικό σας σύστημα, την υγεία σας και το περιβάλλον. Οι καθαρισμοί των σωληνώσεων εφαρμόζονται με «μη επεμβατική» τεχνική και επαγγελματικό χειρισμό ώστε να μην προκληθούν φθορές ή ζημιές στους αγωγούς.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

  Πραγματοποιούμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές του Πειραιά και της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων και των φρεατίων είναι μια εξειδικευμένη εργασία και όχι κάτι που πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την υγεία, που συνδέονται με τον καθαρισμό στους αποχετευτικούς αγωγούς. Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια για την υγεία σας και την καλή κατάσταση των σωληνώσεων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΕΡΑΜΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • Νίκαια • Πειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στο Πέραμα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας