ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στου Ρέντη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ. Έχει βουλώσει η αποχέτευσή σας; Ο νιπτήρας ή το μπάνιο σας; Ανεξάρτητα από τις άμεσες ανάγκες σας, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» διαθέτει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και τον εξοπλισμό για να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις αποχετεύσεις σας. Από το 1978 προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.

Ξεχάστε τα ημίμετρα και καλέστε μας, είτε για να κανονίσουμε ένα ραντεβού, είτε για άμεση επέμβαση, είτε για να σας λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες. Όλοι οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας. Προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να κάνουμε σωστά τη δουλειά χωρίς εκπλήξεις, με σίγουρα αποτελέσματα!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη και άβολη μπορεί να γίνει η κατάσταση όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας. Είτε πρόκειται για ένα εμπορικό κατάστημα, μια εταιρεία, για ένα σπίτι ή μια δημόσια υπηρεσία, οι τεχνικοί μας έχουν την εκπαίδευση και την εμπειρία για να σας παρέχουν υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης ταχύτατα. Για αυτό και είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η ασφάλεια και η ακεραιότητα αποτελούν τον πυρήνα των όσων κάνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν να σας προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στου Ρέντη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στου Ρέντη
 • Απόφραξη Υδρορροής στου Ρέντη
 • Απόφραξη Τουαλετών στου Ρέντη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στου Ρέντη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στου Ρέντη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στου Ρέντη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στου Ρέντη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στου Ρέντη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι αποφράξεις και ο καθαρισμός όλων των αποχετεύσεων είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλά. Από το 1978 έχουμε ξεβουλώσει πολλές χιλιάδες νεροχύτες, μπανιέρες, λεκάνες, νιπτήρες, λούκια, σιφώνια, φρεάτια. Η λέξη «βούλωμα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας, γιατί δεν υπάρχει βούλωμα που μπορεί να μας αντισταθεί. Έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία και την τεχνολογία με το μέρος μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν καθαρίζω τις υδρορροές;

Όταν δεν καθαρίζετε τις υδρορροές σας, μπορούν να φράξουν φύλλα, συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να καταλήξει εκεί. Αυτό το φράξιμο στη συνέχεια αφήνει στάσιμο νερό όπου τελικά θα υπερχειλίσει. Αν το αφήσετε, τα φύλλα που φράζουν την υδρορροή σας θα αρχίσουν να αποσυντίθενται και τελικά θα σαπίσουν. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σημαντική φθορά της υδρορροής ώστε να απαιτηθεί επιδιόρθωση ή ακόμα και αλλαγή.

Γιατί οι αποχετεύσεις μου συνεχίζουν να επιστρέφουν νερά;

Οι συχνές επιστροφές νερών είναι σημάδι ότι κάπου έχει βουλώσει η κεντρική γραμμή αποχέτευσης. Ο επιμέρους καθαρισμός του συστήματός σας δεν αρκεί για να αφαιρέσετε τα φράγματα της κεντρικής αποχέτευσης. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να καλέσετε έναν ειδικό τεχνικό αποχετεύσεων.

Μπορώ να ρίχνω τις τρίχες στη λεκάνη της τουαλέτας;

Επειδή είναι μέρος του σώματός μας δε σημαίνει ότι μπορεί να αποστραγγιστεί με ασφάλεια στη λεκάνη. Τα μαλλιά φράζουν τις ντουζιέρες, τους νεροχύτες αλλά και τις σωληνώσεις της λεκάνης. Όπως το οδοντικό νήμα, σχηματίζει γιγάντιες μπάλες που παγιδεύουν τις μυρωδιές και δημιουργούν δύσκολα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες, αποχετευτικές εγκαταστάσεις και υπονόμους.

Αποφράξεις στου Ρέντη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στου Ρέντη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στου Ρέντη και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και τη συντήρηση των αποχετεύσεων χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μεθόδους. Κάθε χρόνο, πολλοί από τους πελάτες μας επωφελούνται από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας, που υποστηρίζονται από πλήρως εξοπλισμένους και έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, για να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη περίπτωση του αποχετευτικού σας δικτύου.

  Οι τεχνικές και οι μέθοδοί μας προσαρμόζονται αντίστοιχα στην εκάστοτε βλάβη, σεβόμενοι πάντα την περιουσία σας και την υγεία των σωληνώσεών σας. Προσέχουμε ιδιαιτέρως τις παλαιές και ευπαθείς σωληνώσεις και τις προσεγγίζουμε με ήπιες τεχνικές. Δε χρησιμοποιούμε μέσα τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν το αποχετευτικό σας σύστημα, την υγεία σας και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ

  Προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μία εργασία που κανονικά πρέπει να γίνεται τακτικά. Ιδιαίτερα στις πολυκατοικίες με τις πολλαπλές χρήσεις από διαφορετικούς γείτονες με ποικίλες χρήσεις. Ακόμα περισσότερο σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κομμωτήρια, γυμναστήρια όπου η χρήση είναι αρκετά βαριά και η αποστράγγιση των υλικών που ευνοούν το βούλωμα είναι αρκετά συχνή. 

  Ένα συμβόλαιο τακτικής προληπτικής συντήρησης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ», θα σας απεγκλωβίσει από τις περιπτώσεις του ξαφνικού βουλώματος, τη στιγμή που έχετε άμεση ανάγκη την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Με τον καθαρισμό και τη συντήρηση, η κατάσταση των σωλήνων θα παραμένει σταθερή, χωρίς αλλοιώσεις και φθορές, αλλά και η γενικότερη υγιεινή των κτιρίων θα παρέχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΡΕΝΤΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κορυδαλλός • Περιστέρι • Αιγάλεω • Νίκαια • Πειραιάς

  Εκτός από αποφράξεις στου Ρέντη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΕΝΤΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας