ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ξεβούλωμα τουαλέτας από τον «Βλάχο» τον ειδικό της αποχέτευσης

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ και αποφράξεις παντός τύπου. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Οι τεχνικοί μας με την πολύχρονη εμπειρία τους και τη συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων, έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την ίδια ημέρα. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά στις αποφράξεις καθετής τουαλετών και αποφράξεις παντός τύπου.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ;

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Ο στόλος των κινητών συνεργείων της Αποφράξεις Βλάχος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα οχήματα, για να μπορούν οι τεχνικοί που τα στελεχώνουν να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις ξεβουλώματος τουαλέτας, εύκολες ή δύσκολες. Έτσι σε κάθε μας όχημα βρίσκονται όλα τα ειδικά και υπερσύγχρονα εργαλεία, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης, ειδικές ψηφιακές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης με υψηλή ευκρίνεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Πιθανότατα έχετε βιώσει κάποιου είδους πρόβλημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Είναι αναπόφευκτο ότι θα συμβεί, αλλά για να βοηθήσετε στην αποτροπή των μπλοκαρισμάτων της αποχέτευσης της τουαλέτας σας, είναι σημαντικό να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας συχνά. Διαφορετικά, μπορεί να προκύψει συσσώρευση και τελικά να προκαλέσει εμπλοκή.

Στην Αποφράξεις Βλάχος προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές. Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης, μπορείτε να περιμένετε ανώτερη εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πουρί, χαρτιά και τρίχες μπορούν να συσσωρευτούν στις γραμμές της αποχέτευσης του μπάνιου σας με την πάροδο του χρόνου και είναι οι κύριες αιτίες των εμπλοκών της κάθετης τουαλέτας. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τις γραμμές αυτές καθαρές για να αποφύγετε τη δημιουργία συσσωρεύσεων στην αποχέτευση.

Είτε πρόκειται για μπανιέρα είτε για νιπτήρα μπάνιου, που χρειάζεστε καθαρισμό ή συντήρηση, ή επιθεώρηση της αποχέτευσης, οι τεχνικοί της «Αποφράξεις Βλάχος» μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία. Ο καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών του μπάνιου είναι ένα τεράστιο μέρος της επιχείρησής μας.

Κάθε κινητό συνεργείο της Αποφράξεις Βλάχος είναι σε ετοιμότητα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, ανά πάσα στιγμή. Όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται με ασφάλεια για εσάς και το χώρο σας και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τα εγγυημένα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Από τη Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο έως την Κηφισιά και από το Περιστέρι έως την Αγία Παρασκευή, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι δίπλα σας για κάθε ανάγκη σας στα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, Κυριακές και αργίες.