ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Αποφρακτικά χημικά καθαριστικά – Γιατί δεν θα πρέπει να κάνετε αποφράξεις με αυτά

Αποφρακτικά χημικά καθαριστικά – Γιατί δεν θα πρέπει να κάνετε αποφράξεις με αυτά

Αποφρακτικά χημικά καθαριστικά. Κάθομαι στην αυλή και πραγματικά απολαμβάνω την ηρεμία και τον καφέ που μόλις μου έφτιαξε η γιαγιά. Είχα καιρό να την επισκεφτώ. Δεν πρόλαβα να τελειώσω το τσιγάρο όταν άκουσα τις φωνές της. Μπαίνω μέσα και την ρωτάω τι συνέβη. Μου δείχνει τον νεροχύτη και τα νερά είχαν φτάσει μέχρι πάνω. Είχε βουλώσει ο νεροχύτης της κουζίνας.

Αποφρακτικά χημικά καθαριστικά γιατί δεν θα πρέπει να κάνετε απόφραξη με αυτά
Αποφρακτικά χημικά καθαριστικά γιατί δεν θα πρέπει να κάνετε απόφραξη με αυτά

Πανικός την έπιασε την γιαγια. Σήκω μου λέει και πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσεις κάποιο αποφρακτικό να ρίξουμε. Εννοείται πως της είπα όχι και αναρωτιόταν και το γιατί.

Η γιαγιά μου λοιπόν μέχρι και εκείνη τη στιγμή, όταν βούλωνε κάτι αγοράζε κάποιο αποφρακτικό υγρό ή σκόνη και το έριχνε στην αποχέτευση.

Ηθελε δηλαδή να λύνει το βούλωμα μόνη της, χωρίς να φωνάξει κάποια αποφρακτική εταιρία. Χώρις να γνωρίζει έριχνε μέσα στην αποχέτευση χημικά αποφρακτικά καθαριστικά. Η γιαγιά μου νόμιζε πως ο νιπτήρας, η λεκάνη, ο νεροχύτης έτσι ξεβούλωνε. Δυστυχώς όμως όλο αυτό ήταν προσωρινό και η ιστορία επαναλαμβανόταν.

Δυστυχώς όλοι μας κάποια στιγμή παρασυρόμαστε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε στις αποχετεύσεις μας χημικά αποφρακτικά καθαριστικά. Πιστέψτε μας είναι η πιο παράτολμη επιλογή! Αν γνωρίζατε τι κακό κάνετε ρίχνοντας αυτά τα χημικά στην αποχέτευσή σας, θα το μετανιώνατε πικρά!

Οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος θα σας συμβουλεύσουν και θα σας βοηθήσουν τι θα πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε.

Επιπτώσεις χρήσης χημικών αποφρακτικών καθαριστικών

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών λοιπόν χρησιμοποιούν καθημερινά στις αποχετεύσεις χημικά αποφρακτικά καθαριστικά που εγκυμονούν κινδύνους που πραγματικά δεν γνωρίζουν. Προς γνώση και συμμόρφωση όλων οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος μας ενημερώνουν για τα χημικά αποφρακτικά καθαριστικά. Είναι χημικές διαβρωτικές ουσίες που κάνουν αντίδραση με το νερό και καταστρέφουν τις σωληνώσεις αποχέτευσης.

Γυναίκα απογοητευμένη προσπαθεί να ξεβουλώσει το νεροχύτη
Γυναίκα απογοητευμένη προσπαθεί να ξεβουλώσει το νεροχύτη

Τώρα καθίστε και σκεφτείτε τι θα συμβεί αν καταστραφούν οι σωληνώσεις! Το κόστος που θα προκύψει από την αντικατάστασή και την επισκευή τους. Επίσης θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και την καταστροφή που προξενείται στο περιβάλλον όταν αυτά τα χημικά απορροφηθούν στο υπέδαφος.

Απόφραξη και καθαρισμός αποχετεύσεων

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη φρεατίου ή οτιδήποτε άλλο που σχετίζεται με την αποχέτευση μην κάνετε του κεφαλιού σας! Μην προσπαθείτε μόνοι σας να κάνετε απόφραξη χρησιμοποιώντας χημικά καθαριστικά. Καλέστε κατευθείαν την Αποφράξεις Βλάχος και ένας τεχνικός μας θα βρίσκεται άμεσα στον χώρο σας. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.

Μην σπαταλάτε άδικα τον χρόνο και τα χρήματα σας, δημιουργώντας άθελα σας κακό!