ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ο «ΒΛΑΧΟΣ» παρέχει υπηρεσίες αποχετεύσεων σε κατοικίες και επιχειρήσεις από το 1978. Με στόχο πάντα το μόνιμο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και καινοτόμες τεχνικές αντιμετώπισης. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε κάθε είδους αποφράξεις. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει, και ποιες μεθόδους χρησιμοποιούμε. Επιπλέον, θα απαντήσουμε στις πιο συχνές σας ερωτήσεις και θα σας παρουσιάσουμε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ότι πρέπει να γνωρίζετε για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Η αποφρακτική «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στοχεύει στη συνεπή και ειλικρινή συνεργασία με τους πελάτες της. Αν θέλετε πάντα να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της αποχέτευσης σας με ξεκάθαρες τιμές και χωρίς κρυφές χρεώσεις είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Οι λύσεις που σας παρέχουμε καλύπτουν κάθε πτυχή ενός άρτια λειτουργικού αποχετευτικού δικτύου. Έχουμε τις μεθόδους και τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα μέσα να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα αντιμετωπίζουμε με αξιοπιστία και συνέπεια ενώ είμαστε στη διάθεσή σας συνεχώς πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των εφαρμογών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - συνεργείο αποχέτευσης ΒΛΑΧΟΣ
Όχημα της αποφρακτικής «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ»

Απόφραξη αποχέτευσης | Συχνές ερωτήσεις

Αποφράξεις αποχετεύσεων, ποιες είναι οι τιμές;

Η χρέωση της κάθε εφαρμογής κρίνεται από κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες. Είναι ασυνεπές να δοθεί κάποια τιμή πριν να εξεταστεί η κάθε περίπτωση. Οι βασικότεροι παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή είναι το είδος (δυσκολία) της απόφραξης, ο χρόνος εφαρμογής, η χρήση ή όχι ειδικής κάμερας ελέγχου και αν οι εργασίες γίνουν μέρα ή νύχτα. Εμείς εξετάζουμε πάντα τη κάθε περίπτωση δωρεάν και σας αναφέρουμε την τιμή πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Είστε διαθέσιμοι για αποφράξεις αποχετεύσεων σε όλη την Αθήνα;

Ναι, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα προάστια του κέντρου της Αθήνας αλλά και του λεκανοπεδίου γενικότερα.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνω μόνος/η μου την απόφραξη;

Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα ή μια συρμάτινη κρεμάστρα. Δημιουργήστε ένα μικρό γάντζο στην άκρη του και προσπαθήστε να εξάγετε από τις σωληνώσεις τα σκουπίδια που εμποδίζουν τη φυσική ροή του νερού. Στο τέλος αδειάστε 2-3 λίτρα ζεστό νερό.

Θα μυρίσει ή θα λερωθεί ο χώρος μου κατά την απόφραξη;

Όχι, οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με μεθόδους που δεν προκαλούν μυρωδιές, είναι μη επεμβατικές και δεν λερώνουν. Πάντα ο χώρος που εργαζόμαστε παραδίδεται στην κατάσταση που τον παραλάβαμε.

Να χρησιμοποιήσω χημικά για την απόφραξη;

Τα χημικά μπορεί δυνητικά να προκαλέσουν πρόβλημα ή και καταστροφή των σωληνώσεων. Επιπλέον μπορεί να δώσουν λύση σε μόνο ένα επιφανειακό πρόβλημα και όχι σε κάποιο φραγή πιο βαθιά στην αποχέτευση.

Γιατί να σας επιλέξω για αποφράξεις αποχετεύσεων ΒΛΑΧΟΣ;

Γιατί διαθέτουμε εμπειρία σε όλες τις υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης αποχετεύσεων από το 1978. Επιπλέον σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα με πιστοποιημένες μεθόδους στα πιο οικονομικά προγράμματα της αγοράς. Η εταιρεία «ΒΛΑΧΟΣ» έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια σε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδίκευση ανωτέρου επιπέδου.

Κάθε είδους ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ | Ότι πρέπει να γνωρίζετε

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» θα βρείτε γρήγορες και οικονομικές λύσεις για κάθε περίπτωση που χρειάζεται το ξεβούλωμα της αποχέτευσης. Παρακάτω θα δούμε τις πιο κοινές περιπτώσεις αποφράξεων και λύσεις για να τις αντιμετωπίσετε μόνοι σας.


Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Ο νεροχύτης της κουζίνας βουλώνει συνήθως από μαγειρικά λίπη, απορρυπαντικό πιάτων, υπολείμματα τροφών και διάφορα σκουπίδια. Με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Το ξεβούλωμα νεροχύτη, σε οποιοδήποτε βάθος και αν βρίσκεται, μπορεί να γίνει μια πολύ σύντομη υπόθεση με τη χρήση ενός εξειδικευμένου ηλεκτρικού αποφρακτήρα.

Πως να ξεβουλώσω τον νεροχύτη της κουζίνας;


Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα ή μια συρμάτινη κρεμάστρα. Διαμορφώστε στην άκρη του σύρματος ένα μικρό άγκιστρο και εισχωρήστε το στο στόμιο του σιφωνιού και έπειτα πιο βαθιά στην αποχέτευση. Προσπαθήστε να τραβήξτε έξω τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη διαδρομή του σωλήνα. Στο τέλος αδειάστε 3 λίτρα ζεστό νερό.


Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Η λεκάνη της τουαλέτας βουλώνει από ρίψη χαρτιών, ειδών καλλωπισμού, τρίχες, μωρομάντηλα, οργανικά λύματα και κάθε είδους σκουπιδάκι που μπορεί να ρίξουμε στην αποχέτευση. Αρκετές φορές η κακή αρχιτεκτονική της αποχέτευσης συντελεί στο να φράζει πιο εύκολα. Οι στενές σωληνώσεις και απότομες γωνίες στη σχεδίαση του δικτύου είναι ένας σοβαρός λόγος για να να αντιμετωπίζουμε πιο συχνά πρόβλημα.

Οι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» μπορούν να διαγνώσουν εύκολα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουν σε λίγα λεπτά. Αν το φράξιμο έχει διαμορφωθεί πιο βαθιά στην αποχέτευση μπορούμε να το ανακαλύψουμε και πραγματοποιώντας έλεγχο ακριβείας με ειδική κάμερα διάγνωσης.

Πως να ξεβουλώσω τη λεκάνη της τουαλέτας;


Για το ξεβούλωμα λεκάνης θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι γάντια και πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Καλύψτε πλήρως την λεκάνη με την μεμβράνη έτσι ώστε να μην διαφεύγει καθόλου αέρας. Ίσως χρειαστεί να περάσετε 3-4 στρώσεις κάλυψης. Ενώ έχετε κλείσει αεροστεγώς τη λεκάνη πιέστε με τα χέρια σας τη μεμβράνη μερικές φορές με την ίδια λογική που χρησιμοποιούμε τη βεντούζα. Όταν ακούσετε το νερό να διαφεύγει ομαλά στην αποχέτευση βγάλτε τη μεμβράνη και ρίξτε ζεστό νερό στη λεκάνη.


Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

Οι τρίχες, το σαπούνι, τα προϊόντα περιποίησης και η οδοντόκρεμα είναι μερικοί από τους λόγους που δημιουργείται φράξιμο στον νιπτήρα. Η απόφραξη νιπτήρα όπως και αυτή του νεροχύτη είναι οι πιο κοινές περιπτώσεις προβλημάτων της αποχέτευσης. Η επαγγελματική προσέγγιση μπορεί να σας δώσει αποτέλεσμα, χωρίς φασαρία και επέμβαση στον χώρο, μέσα σε λίγα λεπτά με τη χρήση ειδικής ατσαλίνας. Επιπλέον αν αντιμετωπίζετε τακτικά πρόβλημα με τον νιπτήρα σας μπορείτε να βασιστείτε σε μας για να εντοπίσουμε ένα ενδεχόμενο βαθύτερο πρόβλημα.

Πως να ξεβουλώσω τον νιπτήρα του μπάνιου;


Για το ξεβούλωμα νιπτήρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και αλάτι. Γεμίστε μια κούπα με τα δυο συστατικά σε ίσα μέρη, φορέστε γάντια και αδειάστε το στο σιφώνι του νιπτήρα. Αφήστε το μείγμα να ενεργήσει για περίπου 10-15 λεπτά. Το αλάτι και η σόδα θα έχουν διαβρώσει – μαλακώσει τα στερεοποιημένα λύματα που έχουν φράξει την αποχέτευση. Εσείς θα αδειάστε 4 λίτρα ζεστό νερό για να παρασυρθούν βαθιά στην αποχέτευση.


Απόφραξη σιφωνιού

Σιφώνια υπάρχουν σε πολλά σημεία σε ένα σπίτι και η έκρυθμη λειτουργία τους είναι απαραίτητη. Μέσω του σιφωνιού απομακρύνουμε υγρά λύματα από το σπίτι μας αλλά κάτι που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως τα σιφώνια φιλτράρουν και τις μυρωδιές της αποχέτευσης. Επιπλέον τα σιφώνια συνδέουν την δική μας αποχέτευση με το κεντρικό δίκτυο.

Η απόφραξη σιφωνιού μπορεί να συμβεί στο δάπεδο της τουαλέτας, στη μπανιέρα, στον νεροχύτη – νιπτήρα και στη βεράντα. Αν διαπιστώσετε δυσάρεστες μυρωδιές ή υπερχείλιση του σιφωνιού σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με την απομάκρυνση των λυμάτων.

Οι αιτίες που βουλώνει το σιφώνι είναι όπως και στις άλλες περιπτώσεις οι τρίχες, τα λίπη, το χαρτί, το σαπούνι, το χώμα, διάφορα σκουπιδάκια κ.λπ. Επίσης τα υλικά κατασκευής και η παλαιότητα του σιφωνιού παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Πως να ξεβουλώσω το σιφώνι;


Για το ξεβούλωμα σιφωνιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και οξυζενέ. Αδειάστε σε ένα μικρό φλυτζάνι μια κουταλιά μαγειρική σόδα και γεμίστε το υπόλοιπο με οξυζενέ. Φορέστε τα γάντια σας και αδειάστε το στο σιφώνι και περιμένετε για 15 λεπτά. Θα δείτε πως το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει κάτι που σημαίνει πως οι διαβρωτικές του ιδιότητες έχουν ενεργοποιηθεί. Στο τέλος αδειάστε 3-4 λίτρα ζεστό νερό στο σιφώνι. Αν το πρόβλημα είναι σε σιφώνι του δαπέδου μπορείτε προαιρετικά να το βγάλετε με ένα απλό κατσαβίδι και πριν ρίξετε νερό να το καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα.


Απόφραξη μπανιέρας

Η μπανιέρα βουλώνει επί το πλείστο από τρίχες, σαπούνι και ήδη μπάνιου που με τον καιρό στερεοποιούνται στις σωλήνες της αποχέτευσης. Είναι καλό στα πρώτα σημάδια κακής αποστράγγισης του νερού να μην αφήσουμε το πρόβλημα να διογκωθεί.

Αν χρειάζεστε ένα πολύ σύντομο και αξιόπιστο ξεβούλωμα μπανιέρας που θα σας κρατήσει μακριά από προβλήματα για πολύ καιρό, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» μπορεί να σας το παρέχει χωρίς τη παραμικρή φασαρία.


Πως να ξεβουλώσω τη μπανιέρα;


Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μικρό γάντζο σε ένα σύρμα για να τραβήξετε έξω τα σκουπίδια που φράζουν την αποχέτευση. Επιπλέον η κοινή βεντούζα πολλές φορές μπορεί να μας δώσει λύση. Καλύψτε το στόμιο του σιφωνιού της μπανιέρας με τη βεντούζα. Αφήστε να τρέξει η βρύση μέχρι να καλύψει το χείλος της βεντούζας. Πιέστε εναλλάξ πάνω κάτω τη βεντούζα μέχρι να καταλάβετε πως το νερό απελευθερώνεται βαθύτερα στο δίκτυο. Προλήπτικα αδειάστε ζεστό νερό στην αποχέτευση.


Απόφραξη φρεατίου

Η χρησιμότητα των φρεατίων στο γενικό αποχετευτικό σύστημα είναι θεμελιώδης. Μέσω των φρεατίων τα νερά και τα λύματα των κτιρίων και της βροχής μεταφέρονται στο κεντρικό δίκτυο. Αν τα φρεάτια είναι βουλωμένα δυστυχώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε οξύτατα προβλήματα πλημυρών ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τα φρεάτια βουλώνουν από κάθε είδους σκουπίδια, χώμα, φύλλα, ρίζες, πέτρες, μπάζα, λάσπη και άλλα. Τα φρεάτια της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένα με αποτέλεσμα να εντοπίζουμε το πρόβλημα όταν είναι ήδη αργά.

Η απόφραξη φρεατίου πραγματοποιείται συνήθως με χρήση πιεστικού υδροβολής. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ρίζες δέντρων προκαλούν το πρόβλημα χρησιμοποιούνται ριζοκοπτικά μηχανήματα.

Έχει βουλώσει το φρεάτιο τι να κάνω;


Να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Για να πραγματοποιηθεί η απόφραξη του φρεατίου επιβάλλεται η χρήση ισχυρών πιεστικών μηχανημάτων και σχετική εμπειρία. Στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ» μπορείτε να εξυπηρετηθείτε ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία.


Απόφραξη κάθετης και οριζόντιας υδρορροής

Οι υδρορροές των κατοικιών και τω κτιρίων γενικότερα είναι εκτεθειμένες στον εξωτερικό παράγοντα. Με τον καιρό αν δεν καθαρίζονται τακτικά οι συσσωρεύουν σκουπίδια, χώμα, φύλλα δέντρων, περιττώματα πουλιών και άλλα. Η δίοδος για τα ύδατα μπλοκάρει και έτσι δημιουργούνται προβλήματα και στο υπόλοιπο δίκτυο της αποχέτευσης.

Το φράξιμο συνήθως δημιουργείται σε περιπτώσεις βροχοπτώσεων καθώς τα νερά παρασέρνουν τα σκουπίδια π.χ. του μπαλκονιού ή της ταράτσας φράζοντας την υδρορροή.

Η απόφραξη και ο καθαρισμός της υδρορροής από επαγγελματίες μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιεστικό υδροβολής ή με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό αποφρακτήρα σε λίγα μόλις λεπτά επαναφέροντας την σε άριστη κατάσταση.

Τι να κάνω για να μην βουλώνει η υδρορροή;


Ο τακτικός καθαρισμός της ταράτσας, του μπαλκονιού και όλων των σημείων που αποβάλλουν νερά στις υδρορροές είναι καθοριστικής σημασίας. Αν το φράξιμο έχει ήδη διαμορφωθεί βαθιά στην υδρορροή είναι αδύνατον να το αντιμετωπίσετε με απλά μέσα.


Αποφράξεις κέντρο Αθήνας - Αιτίες που φράζει η αποχέτευση

Γιατί έχει πρόβλημα η αποχέτευση

Τα προβλήματα της αποχέτευσης δεν δημιουργούνται σε μια μέρα, αντιθέτως διαμορφώνονται συνήθως με τον καιρό. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν να κάνουν με τη χρήση του δικτύου από μέρους μας αλλά μπορεί και να συμβαίνει το αντίθετο. Τι σημαίνει αυτό;

Αιτίες που οφείλονται σε εμάς: Η ρίψη σκουπιδιών είναι ο πιο σημαντικός λόγος που αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την αποχέτευση μας. Απορρίμματα όπως τρίχες, λίπη, χαρτί, σαπούνι και προϊόντα μπάνιου και διάφορα μικροαντικείμενα. Αυτά σε συνδυασμό με τα οργανικά λύματα δημιουργούν ένα επιβλαβές μείγμα για τις σωληνώσεις.

Αιτίες που δεν οφείλονται σε εμάς: Πολλές φορές «κληρονομούμε» ένα αποχετευτικό δίκτυο σε πολύ κακή κατάσταση. Σε αυτή τη περίπτωση είναι πολύ ευάλωτο σε προβλήματα. Επίσης παθογένειες του κεντρικού δικτύου μπορεί να μας προκαλέσουν προβλήματα. Οι ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται υπογείως μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα βλάβες και φράξιμο των αγωγών. Τέλος οι έντονες βροχοπτώσεις πολλές φορές παρασέρνουν μπάζα, χώμα και πέτρες με αποτέλεσμα να ευνοούν τη απόφραξη και τη πρόκληση βλαβών.

Ποια σημάδια δείχνουν πως η αποχέτευση έχει πρόβλημα

Όταν η αποχέτευση μας αντιμετωπίζει πρόβλημα υπάρχουν κάποια εμφανή συμπτώματα. Εμείς πρέπει να τα έχουμε υπόψιν μας και να τα αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα για να προλάβουμε μια πιο εκτεταμένη ζημιά στις σωληνώσεις. Τα συμπτώματα είναι τα παρακάτω.

Κακή αποστράγγιση του νερού

Όταν η στάθμη του νερού διατηρείται ψηλά για αρκετή ώρα πριν απορροφηθεί εντελώς καταλαβαίνουμε πως κάτι εμποδίζει την ομαλή των υδάτων στην αποχέτευση. Συνήθως μας δείχνει πως η διάμετρος των αγωγών έχουν στενέψει από στερεοποιημένα λύματα ή κάποιο σκουπίδι – μικροαντικείμενο έχει μπλοκάρει τη δίοδο.

Οσμή από τα σιφώνια της αποχέτευσης

Οι οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση είναι ένα σημάδι πως οργανικά λύματα δεν προωθούνται βαθιά στο δίκτυο. Αντιθέτως μένουν στάσιμα και σαπίζουν αναδύοντας δυσάρεστες μυρωδιές.

Γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση

Συνήθως όταν η ροή της αποχέτευσης είναι προβληματική ακούμε γάργαρους ήχους όταν το νερό κατευθύνεται προς τις σωληνώσεις του δικτύου.

Με ποιες μεθόδους πραγματοποιείται η απόφραξη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα από τον «ΒΛΑΧΟ»

Κάθε περίπτωση απόφραξης που αντιμετωπίζουμε είναι διαφορετική. Η διαφορετικότητα της αφορά το σημείο στο αποχετευτικό δίκτυο, την αιτία του προβλήματος αλλά και άλλους παράγοντες. Η επιλογή της κατάλληλης προσέγγισης απαιτεί εμπειρία και καλή γνώση του αντικειμένου. Επιπλέον είναι απαραίτητη και η διαθεσιμότητα ειδικών μηχανημάτων που θα διευκολύνουν τις εργασίες μας αλλά και που θα μας εξασφαλίσουν αξιόπιστα αποτελέσματα.

Εξασφαλισμένες αποφράξεις με χρήση κάμερας

Η αναγνώριση του προβλήματος είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια των αποφράξεων. Η σωστή διάγνωση είναι μονόδρομος για την οριστική επίλυση του προβλήματος. Γι’ αυτό το λόγο ιδιαίτερα στα πιο σύνθετα προβλήματα γίνεται χρήση ειδικής κάμερας. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φωτισμό LED. Διοχετεύεται στις σωληνώσεις μέσω ενός ελαστικού καλωδίου και μπορεί να λειτουργήσει σε πολύ μεγάλο βάθος δίνοντας μας πλήρη εικόνα σε ζωντανό χρόνο. Διαθέτουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές κάμερες. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα οφέλη της.

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ με κάμερα είναι ένα τεχνολογικό προτέρημα για τις υπηρεσίες μας δίνοντας μας τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

  • Μας δίνει ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος σε οποιοδήποτε βάθος της αποχέτευσης
  • Ο χρόνος εργασιών είναι αξιοσημείωτα πιο σύντομος
  • Οι εργασίες είναι μη επεμβατικές προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στο σημείο που έχει φράξει
  • Ανακαλύπτουμε τυχόν διαρροές και βλάβες γενικότερα στο δίκτυο
  • Διατηρείτε ιστορικό της κατάστασης της αποχέτευσης σας καθώς σας παρέχουμε το βίντεο σε κάρτα SD ή USB stick
  • Έχουμε μια σφαιρική εικόνα του δικτύου της αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ με υδροβολή υψηλής πίεσης

Η υδροβολή υψηλής πίεσης είναι ίσως η πιο συνηθισμένη μέθοδος απόφραξης. Μας προσφέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα και είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε περιπτώσεις που οι σωληνώσεις χρειάζονται πολύ καλό καθάρισμα. Στην ουσία είναι η ρίψη νερού με μεγάλη δύναμη στο εσωτερικό του σωλήνα που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ένα καλώδιο εισέρχεται στους αγωγούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Στην άκρη του υπάρχουν ακροφύσια ψεκασμού (μπεκ) στο μπροστινό μέρος και περιμετρικά έτσι ώστε να ρίχνει νερό σε όλη την επιφάνεια που καθαρίζει. Μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος πάνω από τα 100 μέτρα μέσα στο δίκτυο. Χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις αποφράξεων αλλά είναι εξαιρετικά αποδοτικό στις αποφράξεις φρεατίων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ με ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα

Η ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα (αποφρακτήρας) είναι άλλη μια δημοφιλής μέθοδος απόφραξης που μας παρέχει άμεσα και ποιοτικά και ασφαλή αποτελέσματα. Η ατσαλίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε πιο ταλαιπωρημένα από το χρόνο ή τη ποιότητα κατασκευής δίκτυα που η υδροβολή μπορεί να τραυματίσει.

Η ατσαλίνα είναι ένα ελαστικό ατσαλένιο καλώδιο με σπυρωτή επιφάνεια. Είναι συνδεδεμένη με ένα ισχυρό ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα. Καθώς το μηχάνημα περιστρέφει το σπυρωτό καλώδιο οι αιχμές του καθαρίζουν αποτελεσματικά τα τοιχώματα του σωλήνα. Υπάρχουν ατσαλίνες κάθε διαμέτρου κατάλληλες για τον εκάστοτε αγωγό που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Επιπλέον μπορούν να εισέλθουν σε βάθος δεκάδων μέτρων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ με ριζοκοπτικά μηχανήματα

Οι ρίζες δέντρων είναι μια σημαντική αιτία για να δημιουργηθεί απόφραξη αλλά και καταστροφή των αγωγών του δικτύου. Οι ρίζες αναπτύσσονται υπογείως και εμβολίζουν σωλήνες κυρίως φρεατίων. Το συγκεκριμένο πρόβλημα σε ένα περιβάλλον με πολύ πράσινο μπορεί να επανέλθει γι’ αυτό πρέπει να παρακολουθείται προληπτικά.

Το συγκεκριμένο εργαλείο διαθέτει εξαιρετικά ισχυρές ανοιχτές αλυσίδες κοπής. Καθώς στροβιλίζεται με μεγάλη ταχύτητα απομακρύνει με μεγάλη επιτυχία ρίζες και εναπόθετα ορυκτά (πέτρες, χώμα) από τις σωλήνες της αποχέτευσης. Εισέρχεται σε αγωγούς κάθε διαμέτρου και κόβει και τις πιο πυκνές ρίζες. Η κοπή ριζών παρέχεται από την εταιρεία μας αν χρειαστεί και κατά τη συντήρηση του δικτύου.

Παντός είδους αποφράξεις και εφαρμογές αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ σημαίνει «ΒΛΑΧΟΣ»

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε περίπτωση απόφραξης ανεξαρτήτως δυσκολίας. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα πολύπλοκο σύστημα σωλήνων που πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά για διαφορετικούς λόγους.

Ποιες άλλες χρήσιμες υπηρεσίες σας παρέχουμε

Προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την επιλογή ολοκληρωτικής επίλυσης όλων των προβλημάτων της αποχέτευσης σας παρέχουμε και κάποιες σχετικές υπηρεσίες. Ας τις δούμε παρακάτω.

Συντήρηση της αποχέτευσης

Όταν το αποχετευτικό δίκτυο της κατοικίας ή της επιχείρησης σας είναι ευάλωτο, η πιθανότητα συχνών προβλημάτων είναι δεδομένη. Παθογένειες όπως τα παλιά υλικά κατασκευής, κακή σχεδίαση και υπερφόρτωση είναι μόνο μερικοί παράγοντες που εντείνουν το πρόβλημα.

Η εταιρεία μας εκτός από αποφράξεις φροντίζει και για τη συντήρηση και ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου όλο τον χρόνο. Με προνομιακά συμβόλαια σε πολύ χαμηλές τιμές προγραμματίζονται τακτικές μηνιαίες συντηρήσεις με πολλές δωρεάν παροχές. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης αν χρειαστεί απόφραξη είναι δωρεάν.

Άντληση υδάτων

Μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή σε περιπτώσεις εκτεταμένης διαρροής υπάρχει η πιθανότητα να πλημμυρίσουν οι πιο ευπαθείς χώροι. Έχοντας υπόψιν μας το πρόβλημα διαθέτουμε για εσάς ισχυρές αντλίες απορρόφησης και μπορούμε να τους εκκενώσουμε από τα όμβρια ύδατα. Οι αντλίες μπορούν να διοχετεύσουν τα νερά σε εξωτερικούς χώρους ή απευθείας στην αποχέτευση.

Οι πιο ευπαθείς χώροι που εφαρμόζουμε αντλήσεις είναι υπόγεια (πάρκινγκ, αποθήκες), ασανσέρ, φωταγωγός, αντλιοστάσια, πλοία κ.α.