ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. Τα απλά βουλώματα μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλες αναταραχές στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι προκαλεί φράξιμο στο αποχετευτικό σας σύστημα και να είστε περισσότερο ενήμεροι προτού αφήσετε ορισμένα πράγματα να φθάσουν στην αποχέτευση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι προκαλεί τη φραγή της κύριας γραμμής αποχέτευσης, ώστε να αποφύγετε να σας συμβεί.
Τα φράγματα της κύριας γραμμής αποχέτευσης είναι από τα κορυφαία προβλήματα που σχετίζονται με τα υδραυλικά και την αποχέτευση, τα οποία θα αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή ως ιδιοκτήτης σπιτιού.

Ωστόσο, τέτοια βουλώματα είναι κοινά αλλά μπορεί να προκαλέσουν ζημιές που είναι δύσκολο ή δαπανηρό να διορθωθούν. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα φράγματα αποχέτευσης, αν δεν ξέρετε γιατί συνέβησαν.

Τι προκαλεί μία ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Διάφορες αιτίες που προκαλούν βούλωμα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης.

Ρίζες δέντρων

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Οι ρίζες των δέντρων είναι ένας από τους κύριους ένοχους. Εάν οι ρίζες των δέντρων είναι αρκετά μεγάλες και δυνατές, μπορούν να διεισδύσουν στις γραμμές αποχέτευσης και να σχηματίσουν ρίζες που προκαλούν απόφραξη των υπονόμων. Οι ρίζες των δέντρων μπορούν επίσης να τυλιχτούν γύρω από μια γραμμή αποχέτευσης και να τη συνθλίψουν.

ΛΥΣΕΙΣ
Υπάρχουν χημικές ουσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σκοτώσετε τις ρίζες και να τις αφαιρέσετε από τους σωλήνες. Αλλά μην τις χρησιμοποιείτε επανειλημμένα γιατί μπορούν να σκοτώσουν το δέντρο.

Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα με το να απαλλαγείτε από δέντρα ακριβώς πάνω ή κοντά στη γραμμή αποχέτευσης. Η φύτευση δέντρων μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης βοηθά στην αποφυγή του προβλήματος.

Ξένα αντικείμενα

Αυτές είναι συνήθως η πιο κοινή αιτία βουλώματος της κύριας αποχέτευσης. Οι βρεφικές πάνες, τα ταμπόν και άλλα αντικείμενα που ξεπλένονται στην αποχέτευση θα οδηγήσουν σε φράξιμο. Για να το αποτρέψετε αυτό, πετάξτε τέτοια αντικείμενα στα σκουπίδια.

Παλιές ή αδύναμες γραμμές αποχέτευσης

Όταν οι σωλήνες αποχέτευσης παλιώνουν, ραγίζουν, σπάνε και καταρρέουν εύκολα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα αποχέτευσης. Εάν οι σωλήνες σας είναι παλιοί, αντικαταστήστε τους το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα. Αυτό όχι μόνο αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα, αλλά κάνει τη γραμμή αποχέτευσης πιο αποτελεσματική.

Λίπη, Λάδι & Γράσο

Το γράσο, τα λάδια και τα λίπη προκαλούν συνήθως φράξιμο της αποχέτευσης.

Αν και ξεκινά ως υγρό όταν εισέρχεται σε μια γραμμή αποχέτευσης, το FOG τελικά σκληραίνει και κολλάει μέσα στη γραμμή. Η συμπαγής ΟΜΙΧΛΗ παγιδεύει συντρίμμια που οδηγούν σε μαζικές αποφράξεις αποχετεύσεων.

ΛΥΣΕΙΣ
Μη ρίχνετε λάδια στην αποχέτευση. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίλυση αυτού του προβλήματος με τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης ή επενδύοντας σε μια παγίδα λίπους (λιποσυλλέκτες), μια ορθογώνια συσκευή που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου λαδιών, λιπών και λίπους στη γραμμή αποχέτευσης.

Υδραυλικές και αποχετευτικές συνδέσεις

Το φράξιμο της αποχέτευσης μπορεί επίσης να προκληθεί από κακές συνδέσεις υδραυλικών ή αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Καλό είναι να μιλήσετε με ένα τεχνικό αποχετεύσεων ή υδραυλικών. Καλέστε μας να στείλουμε ένα εξειδικευμένο τεχνικό αποχετεύσεων να κάνει μία εμπεριστατωμένη διάγνωση ή καλέστε τον υδραυλικό που έκανε την υδραυλική εγκατάσταση στο χώρο σας.

Τι να κάνετε

Τα φράγματα της κύριας γραμμής αποχέτευσης μπορεί να είναι ακριβά για να επισκευαστούν και μπορούν να μειώσουν την αξία του σπιτιού σας. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να τα αποτρέψετε. Εάν η ζημιά έχει ήδη συμβεί, καλέστε έναν ικανό και έμπειρο ειδικό αποχετεύσεων. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6944 388 277 και να μιλήσετε με ειδικό για να σας λύσει τις απορίες ή να σας συμβουλεύσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν πάει κάτι στραβά στην αποχέτευσή σας θα προστεθεί άλλη μια στρεσογόνα κατάσταση στην πολυάσχολη ημέρα σας. Για αυτό και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο.

Με τον εξελιγμένο μας εξοπλισμό οι τεχνικοί μας θα σας φροντίσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ώστε η καθημερινότητά σας να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις κεντρικών αποχετεύσεων.

Κρατήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της «Αποφράξεις Βλάχος». Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση σήμερα, σε όλη την Αθήνα.