ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που παρουσιάζονται σε μία οικία είναι τα βουλώματα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι βουλωμάτων, εκ των οποίων κάποια είναι εύκολο να τα αντιμετωπίσετε. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας στον υδραυλικό και αποχετευτικό εξοπλισμό, η εισροή και εκροή νερού έχει γίνει πιο εύκολη. Οι αποχετευτικές εγκαταστάσεις νέας τεχνολογίας καθιστούν το αποχετευτικό σύστημα λιγότερο επιρρεπές σε βουλώματα, αλλά όταν τύχει να αντιμετωπίσετε βούλωμα δεν είναι πάντα εφικτό να βρείτε και από πού προέρχεται. Ένα ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και απαιτεί κάποια ικανότητα για την επίλυσή του πέρα από τις συμβατικές μεθόδους απόφραξης.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη γνώση του οικιακού και επαγγελματικού αποχετευτικού συστήματος και χρησιμοποιούν εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για να εντοπίσουν και να πραγματοποιήσουν μία επιτυχημένη απόφραξη σε ένα επίμονο φράγμα. Σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους προβλήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με λογικό κόστος. Όλο το εργατικό δυναμικό μας είναι έμπειρο, ταλαντούχο και ικανό. Παρέχουν γρήγορες, αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε όλα τα είδη αποχετευτικών προβλημάτων και ειδικά σε βουλωμένα σιφώνια.

Τι είναι το σιφώνι και γιατί είναι σημαντικό

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΦΩΝΙ

Ένα σιφώνι που συνήθως αναφέρεται και ως παγίδα είναι ένας κυρτός σωλήνας κυρίως στο υδραυλικό σύστημα απόρριψης νερού που είναι υπεύθυνος για τη λήψη νερού από την αποχέτευση ενός υδραυλικού εξαρτήματος και τη μεταφορά του στον σωλήνα αποχέτευσης. Ένα σιφώνι μπορεί επίσης να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς σε ένα υδραυλικό σύστημα, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι η διάθεση των λυμάτων. Το νερό στην στροφή συνήθως πρώτα κατεβαίνει και μετά πρέπει να ανέβει λίγο για να πέσει στον σωλήνα αποχέτευσης.

Το πιο συνηθισμένο ερώτημα είναι γιατί τα λύματα της αποχέτευσης περνούν από έναν λυγισμένο σωλήνα και όχι από έναν ευθύ. Το σιφώνι (παγίδα) έχει δύο κύριους σκοπούς. Ο πρώτος σκοπός είναι να πιάσει οτιδήποτε πέσει κατά λάθος στην αποχέτευση. Ένα αντικείμενο εάν κολλήσει σε μια υδραυλική αποχέτευση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα. Αυτή η καμπύλη πιάνει το αντικείμενο που πέφτει κατά λάθος, το οποίο μπορεί να εξαχθεί φτάνοντας στην παγίδα με τη βοήθεια ενός υδραυλικού εργαλείου. Ο δεύτερος σκοπός είναι να παρέχει μια στεγανοποίηση νερού στο εσωτερικό της καμπύλης που εμποδίζει τα βρωμερά αέρια αποχέτευσης να εισέλθουν στο σπίτι μέσω των αποχετεύσεων. Κάποια στιγμή, εάν ένα υδραυλικό εξάρτημα δε χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η στεγανοποίηση του νερού στεγνώνει και το βρωμερό αέριο αποχέτευσης εισέρχεται στο σπίτι μέσω των υδραυλικών ειδών (νεροχύτης, νιπτήρας, λεκάνη, κλπ).

Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή πείρα στην αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων βουλωμάτων σιφωνιού και είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί στο άνοιγμα και καθαρισμό των βουλωμάτων χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά εργαλεία και μεθόδους.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι σιφωνιών

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΦΩΝΙ

Ανάλογα με τον τύπο του υδραυλικού εξαρτήματος υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και μεγέθη σιφωνιού. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα σιφώνια σχήματος S, τα σιφώνια σχήματος U και τα σιφώνια σχήματος P. Τα περισσότερα από τα υδραυλικά είδη απαιτούν πάντα ένα σιφώνι για να εμποδίζει τα αέρια της αποχέτευσης να εισέλθουν στο σπίτι. Όλο το σιφώνι μπορεί να δημιουργήσει μπλοκαρίσματα και να βουλώσει λόγω των υπολειμμάτων που συσσωρεύονται με τα χρόνια ή παρουσία ξένου αντικειμένου, που πέφτει κατά λάθος ή απρόσεκτα στην αποχέτευση. Πιο κάτω θα δείτε τα σιφώνια που χρησιμοποιούνται συνήθως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεβουλώσετε οποιοδήποτε σιφώνι είναι μέσω επαγγελματικών υπηρεσιών αποφράξεων αποχετεύσεων. Πέραν των αποφρακτικών υπηρεσιών προσφέρουμε και συμβόλαια συντήρησης με εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές!

Οι επαγγελματίες τεχνικοί ,ας επιδιορθώνουν το ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν επίσης να ανασύρουν τα χαμένα σας αντικείμενα μέσα από τα σιφώνια. Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός στην απόφραξη των αποχετεύσεων διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα χωρίς περαιτέρω ζημιές στους σωλήνες σας.

Το σιφώνι του νεροχύτη στην κουζίνα

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι αυτός που χρησιμοποιείται πιο συχνά σε ένα σπίτι κι αυτό τον καθιστά πιο επιρρεπή σε βουλώματα. Ένα σιφώνι νεροχύτη συνήθως βουλώνει με την πάροδο του χρόνου λόγω των υπολειμμάτων τροφών, των παχύρρευστων λιπαρών υγρών και άλλων αντικειμένων. Το σιφώνι νεροχύτη είναι ένα από τα πιο εύκολα σιφώνια για απόφραξη γιατί είναι συνήθως κάτω από το νεροχύτη και εύκολα προσβάσιμο με τη βοήθεια των σωστών εργαλείων. Αν προσπαθήσετε μόνοι σας να το ξεβουλώσετε χρειάζεται προσοχή για την ακαταστασία που θα δημιουργηθεί. Καλό είναι να έχετε ένα κουβά και πανιά για τα νερά που θα πέσουν από τον βουλωμένο νεροχύτη.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι στις αποφράξεις όλων των τύπων σιφωνιών. Είτε πρόκειται για απόφραξη σιφωνιού νεροχύτη κουζίνας είτε για σιφώνι νιπτήρα μπάνιου. Είναι πολύ έμπειροι και θα έχουν πάντα τα κατάλληλα εργαλεία για το κάθε σιφώνι χωρίς να προκληθεί βλάβη στις σωληνώσεις σας. Είτε υπάρχει ανάγκη απόφραξης, ή αποσυναρμολόγησης του σιφωνιού μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς τεχνικούς μας για να επαναφέρουν το νεροχύτη της κουζίνας ή το νιπτήρα σας σε κατάσταση λειτουργίας.

Η ρίψη ορισμένων αντικειμένων απευθείας στην αποχέτευση του νεροχύτη μπορεί να οδηγήσει σε περίπλοκο φράξιμο στο σιφώνι του νεροχύτη. Με λίγη προσοχή μπορείτε να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απορρίπτονται τα ακόλουθα υλικά απευθείας στην αποχέτευση του νεροχύτη.

 • Τρόφιμα, υπολείμματα τροφών
 • Τσόφλια αυγών, φλούδες
 • Καφές, φακελάκια τσαγιού
 • Χαρτοπετσέτες, είδη προσωπικής υγιεινής
 • Λάδια, λιπαρά και βαρέως τύπου υγρά
 • Διαβρωτικές και όξινες ουσίες

Ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει σκουπιδοφάγο,  χρησιμοποιήστε μόνο την ουσία που είναι εγκεκριμένη από τον σχεδιαστή στη μονάδα, προκειμένου να αποφευχθεί μια πολύπλοκη απόφραξη.

Το σιφώνι της μπανιέρας στην τουαλέτα

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Σε αντίθεση με το σιφώνι νιπτήρα, το σιφώνι της μπανιέρας είναι συνήθως κάτω από το έδαφος και είναι λίγο πιο δύσκολο να το ξεβουλώσετε μόνοι σας. Για να φτάσετε στο μπλοκάρισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ατσαλίνα (υδραυλικό φίδι), ή υδροβολή. Το σιφώνι της μπανιέρας κάνει την ίδια δουλειά με τα άλλα σιφώνια. Συγκεντρώνει τα λύματα για την αποφυγή της εισόδου αερίων στην αποχέτευση του σπιτιού.

Οι τεχνικοί μας είναι εξαιρετικοί στο να βρουν την καλύτερη λύση για την απόφραξη του σιφωνιού της μπανιέρας σας. Κάθε τύπος απόφραξης είναι διαφορετικός και ανάλογος με το βούλωμα. Μπορείτε να ξεβουλώσετε το σιφώνι της μπανιέρας με ατσαλίνα ή με υδροβολή και να πιέσετε προς την αποχέτευση. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν επαγγελματική κάμερα εύρεσης βουλωμάτων καθώς και διάγνωσης μετά το ξεβούλωμα.

Το σιφώνι της λεκάνης στην τουαλέτα

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Το σιφώνι της τουαλέτας βρίσκεται στο κάτω μέρος της λεκάνης. Στις σύγχρονες λεκάνες τουαλέτας τα σιφώνια είναι ικανά να παρέχουν τεράστια πίεση για επαρκή έκπλυση. Ωστόσο, μερικές φορές το σιφώνι τουαλέτας μπορεί να βουλώσει εάν δεν καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω ιζημάτων ή παρουσία ξένου αντικειμένου. Μερικές φορές ορισμένα αντικείμενα που τοποθετούνται πάνω από τη δεξαμενή της τουαλέτας μπορεί να πέσουν κατά λάθος και να δημιουργήσουν μπλοκάρισμα. Ένας βουλωμένος πίδακας σιφωνιού πρέπει να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατό γιατί μπορεί επίσης να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει είναι το ακατάλληλο ξέπλυμα. Λόγω της έλλειψης πίεσης, τα υπολείμματα και τα απόβλητα μπορεί να κολλήσουν μέσα στο σιφώνι της τουαλέτας και μερικές φορές είναι επίσης η αιτία βουλωμάτων στους σωλήνες αποχέτευσης.

Όταν συμβαίνει αυτό το είδος φράγματος, μπορείτε να δείτε σημαντική μείωση στην πίεση του νερού έκπλυσης και επίσης να ακούσετε θόρυβο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι αν έχει πέσει κάτι στη δεξαμενή που εμποδίζει τη ροή του νερού. Η απαλλαγή από το εμπόδιο μπορεί να επαναφέρει τα πάντα στο φυσιολογικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα άλατα και τα ιζήματα στο σιφώνι πρέπει να καθαριστούν επιμελώς με τη βοήθεια μιας χημικής ουσίας. Συνιστάται πάντα να ζητάτε τη βοήθεια των ειδικών μας για τις αποφράξεις, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν επαγγελματικό εξοπλισμό αποφράξεων και να επαναφέρουν τα πάντα στην τέλεια λειτουργική τους κατάσταση. Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά και αξιόπιστα χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την εσωτερική δομή και την εξωτερική εμφάνιση των υδραυλικών σας.

Βουλωμένη τρύπα σιφωνιού τουαλέτας

Οι τρύπες σιφωνιού τουαλέτας είναι οι πίδακες που βρίσκονται κατά μήκος του χείλους των λεκάνων της τουαλέτας, οι οποίες διασφαλίζουν το σωστό ξέπλυμα. Μαζί με τον κύριο πίδακα, αυτός ο μικρός πίδακας παρέχει αρκετή πίεση για το ξέπλυμα. Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις τουαλετών είχαν αυτές τις τρύπες με σκοπό το ξέπλυμα. Τώρα με τον συνδυασμό του κύριου πίδακα σιφωνιού και αυτών των μικρότερων οπών εκτόξευσης σιφωνιού έχουν λυθεί πολλά προβλήματα έκπλυσης.

Αυτές οι μικρές τρύπες είναι επίσης επιρρεπείς στην ανάπτυξη ιζημάτων και συνήθως φράζουν με την πάροδο του χρόνου.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση όλων των τύπων βουλωμάτων που μπορεί να εμφανιστούν σε ένα υδραυλικό εξάρτημα. Μπορούν να απελευθερώσουν οποιοδήποτε είδος μπλοκαρίσματος σε αυτές τις τρύπες εκτόξευσης και η τουαλέτα σας θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ τουαλέτας και βεντούζα λεκάνης (έμβολο)

Ένα μπολ σιφωνιού είναι ο κύριος μηχανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διάθεση των λυμάτων στους σωλήνες αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να φράξει με την πάροδο του χρόνου για πολλούς λόγους. Παλιά συστήματα σωληνώσεων, ακατάλληλο ξέπλυμα, χαμηλή πίεση νερού, απόρριψη αντικειμένων στη λεκάνη της τουαλέτας και πολλά άλλα. Κάθε σπίτι έχει συνήθως ένα έμβολο για να απαλλαγείτε από το μπλοκάρισμα που έχει κολλήσει στο μπολ του σιφωνιού. Μερικές φορές αυτό το μπλοκάρισμα δεν μπορεί να σπάσει εύκολα εάν τα φράγματα είναι πολύ μεγάλα και δεν ασκείται αρκετή πίεση στο φράγμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο κουδουνιού (φωτό) αντί για έμβολο φλάντζας σε αυτήν την περίπτωση και εάν αυτό δε σας βοηθήσει, μπορείτε πάντα να καλέσετε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας που έχουν χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας.

Υπάρχουν ορισμένες οδηγίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή μεγάλου φράγματος στο σιφώνι της τουαλέτας

 • Βεβαιωθείτε ότι η τουαλέτα σας διαθέτει κατάλληλο μηχανισμό έκπλυσης
 • Αποφύγετε την απόρριψη προϊόντων υγιεινής στο μπολ
 • Αποφύγετε να πετάτε χαρτί υγείας
 • Αποφύγετε να πετάτε υγρά μαντηλάκια και πλαστικά αντικείμενα

Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας

Μερικές φορές η ακατάλληλη χρήση της λεκάνης της τουαλέτας μπορεί να οδηγήσει σε βούλωμα. Όταν το μπλοκάρισμα είναι ορατό, συνήθως με τη βοήθεια μίας βεντούζας μπορεί να φύγει. Ή με ένα μακρύ σύρμα ή ατσαλίνα, όμως με προσοχή για τυχόν καταστροφή της πορσελάνης της λεκάνης. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτό το είδος βουλώματος σπάζοντάς το, χρησιμοποιώντας κατάλληλα εργαλεία που όχι μόνο επαναφέρουν τη λεκάνη στη λειτουργική της μορφή αλλά και διατηρούν την εμφάνιση και το φινίρισμά της.

Άλλα σιφώνια σε ένα κοινό σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ

Υπάρχουν πολλά άλλα σιφώνια που βρίσκονται συνήθως σε όλο το υδραυλικό σύστημα ενός σπιτιού. Ορισμένες υπόγειες αποχετεύσεις έχουν επίσης σιφώνια (παγίδες) για να αποφευχθεί η επανείσοδος των αερίων της αποχέτευσης. Ορισμένα πλυντήρια ρούχων και μπανιέρες έχουν επίσης βαλβίδες σιφωνιού που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν γνώση, κατάρτιση και εμπειρία στην ενασχόληση με κάθε είδους σιφώνια. Σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους απόφραξης ή μπλοκαρισματος μη διστάσετε να μας καλέσετε αμέσως. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.

Βαλβίδα Anti-Siphon

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

Η αντισιφωνική βαλβίδα, η οποία συνήθως αναφέρεται και ως βαλβίδα αποτροπής αντίστροφης ροής, είναι ένα από τα πολύ σημαντικά μέρη του συστήματος άρδευσης σε οικιακά, επαγγελματικά κτίρια. Είναι πολύ σημαντική γιατί εμποδίζει το νερό να ξαναμπεί στη δημόσια παροχή νερού ή στην παροχή πόσιμου νερού. Αυτές είναι βασικά βαλβίδες μονής κατεύθυνσης και επιτρέπουν στο νερό να πηγαίνει μόνο προς μία κατεύθυνση από την παροχή νερού προς τα υδραυλικά. Στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού υπάρχουν μια σειρά από αντισιφωνικές βαλβίδες. Συνήθως είναι κοντά στη βρύση, κοντά στον κύριο σωλήνα παροχής νερού όπου το νερό εισέρχεται στο σπίτι από την εξωτερική κύρια γραμμή. Οι βαλβίδες προστασίας από σιφώνι διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και συνήθως αποτελούνται από ορείχαλκο ή πλαστικό. Αυτές οι βαλβίδες είναι επίσης πολύ σημαντικό μέρος του συστήματος καταιονισμού (εκτόξευση νερού) για την αυλή ενός σπιτιού. Αυτά επιτρέπουν στο νερό να βγει μόνο έξω από τον καταιονιστήρα και εμποδίζουν τα λύματα να εισέλθουν ξανά και να επηρεάσουν την πηγή νερού.

Βουλωμένη βαλβίδα σιφωνιού

Όπως όλες οι άλλες βαλβίδες και σιφώνια, οι βαλβίδες προστασίας από σιφώνι είναι επίσης επιρρεπείς σε μπλοκαρίσματα με την πάροδο του χρόνου. Τις περισσότερες φορές η απόφραξη προκαλείται από τα ιζήματα και τις αποθέσεις πηχών που συσσωρεύονται με τα χρόνια. Συνήθως αυτές οι βαλβίδες είναι εξωτερικές και το χειμώνα το νερό μπορεί να παγώσει στο πλάι, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Μπορείτε επίσης να καλύψετε αυτές τις βαλβίδες με τη βοήθεια κάποιου προστατευτικού καλύμματος για να αποφύγετε το πάγωμα, επειδή εάν ο εσωτερικός μηχανισμός παγώσει μαζί με το νερό, μπορεί να σπάσει τη βαλβίδα.

Καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συστήματος παροχής νερού, η απόφραξη μπορεί να προκαλέσει μείωση της πίεσης του εισερχόμενου νερού. Αυτό το πρόβλημα, εάν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως, όχι μόνο προκαλεί μελλοντικά προβλήματα στο σύστημα παροχής νερού αλλά και στο σύστημα εκροής νερού λόγω έλλειψης πίεσης.

Οι υπηρεσίες μας

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Προσφέρουμε μεγάλο αριθμό αποφρακτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας καθώς και σε τακτικούς πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση όλων των τύπων αποχετεύσεων σε κατοικίες και κτίρια. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται είναι τα βουλώματα και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όλο το εικοσιτετράωρο για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν κολλήσει με αποφράξεις έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή για να λάβετε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, είτε είναι αργά το βράδυ είτε πολύ νωρίς το πρωί. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα εργαλεία και γνωρίζουν άριστες τεχνικές επίλυσης διαφόρων τύπων αποχετευτικών προβλημάτων, ειδικά για βουλωμένα σιφώνια.

Αποφράξεις σιφωνιών

Τα φράγματα σιφωνιών είναι πολύ συνηθισμένα και υπάρχουν διάφορες τεχνικές αποφράξεων ανάλογα με τον τύπο του σιφωνιού και τη φύση της απόφραξης. Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή πείρα στην αντιμετώπιση διαφορετικών ειδών σιφωνιών και γνωρίζουν καλά τα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι αποτελεσματικές και αξιόπιστες χωρίς να προκαλούν καμία βλάβη στις σωληνώσεις. Εάν δεν έχετε ιδέα για το πώς λειτουργούν τα διαφορετικά συστήματα αποχέτευσης, τότε σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τη φιλική και αξιόπιστη υπηρεσία μας. Δεν θα διορθώσουμε μόνο όλα τα προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας, αλλά και θα σας καθοδηγήσουμε πώς να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα μόνοι σας και πώς να τα αποφύγετε.

Είμαστε η καλύτερη επιλογή στις αποφράξεις

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ – ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Παρέχουμε μια σειρά από αποχετευτικές υπηρεσίες, αλλά η υπηρεσία για την οποία είμαστε πιο γνωστοί είναι οι αποφράξεις. Γνωρίζουμε τη σημασία του χρόνου όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως ένα φράξιμο ή ένα μεγάλο μπλοκάρισμα. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία για τον έλεγχο, τον εντοπισμό και το σπάσιμο της απόφραξης. Αυτό μας βοηθά να παρέχουμε αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση διαφόρων τύπων αποχετευτικών ζητημάτων και παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες. Όλες οι λύσεις μας είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και σε πολύ λογικές τιμές.

Δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη ικανοποίηση. Σε κάθε αποφρακτική εργασία είτε είναι μικρή είτε μεγάλη, απλή ή περίπλοκη, κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τις υπηρεσίες μας καλύτερες από πολλούς άλλους παρόχους υπηρεσιών αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

 • Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το εικοσιτετράωρο
 • Εκ των προτέρων τηλεφωνική κατά προσέγγιση τιμολόγηση (Ενημερωθείτε για τις τιμές)
 • Διαφανές σύστημα, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς δικαιολογία
 • Πολύ γρήγορος χρόνος απόκρισης
 • Τα καλύτερα εργαλεία διαθέσιμα σε όλους τους τεχνικούς μας
 • Άρτια έμπειροι, εκπαιδευμένοι και ελεγμένοι τεχνικοί
 • Σεβόμαστε το σπίτι σας και πριν φύγουμε καθαρίζουμε

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για σπίτια αλλά και για επαγγελματικά και εμπορικά κτίρια. Έχουμε ξεχωριστές ομάδες που ασχολούνται με οικιακά και εμπορικά θέματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Οι εμπορικές αποχετευτικές εγκαταστάσεις είναι συνήθως πολύ πιο περίπλοκες και απαιτούν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες με τη βοήθεια των πιστοποιημένων, αδειοδοτημένων επαγγελματιών τεχνικών μας.

Το εργατικό δυναμικό μας είναι εξαιρετικά φιλικό και είναι υπερήφανοι που βοηθούν τους άλλους. Δίνουν επίσης συμβουλές και οδηγίες στον πελάτη μας για το πώς να διατηρήσει ένα αξιόπιστο σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων για το σπίτι. Το εργατικό δυναμικό μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας μας και το εκπαιδεύουμε τακτικά με σύγχρονες τεχνικές ώστε να μπορούν να παρέχουν ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους αποχετευτικού ζητήματος, μη διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή, θα σας στείλουμε έναν εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας για να διορθώσει το πρόβλημά σας αμέσως.