ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να επιφέρουν κινδύνους για την υγεία. Μπορεί να μην σχετίζετε μια εμπλοκή αποχέτευσης με κινδύνους για την υγεία, αλλά αν το νερό στέκεται μέσα στο δίκτυο της αποχέτευσης και δεν μπορεί να ρέει φυσιολογικά, θα προσελκύσει τα βακτήρια και την ανάπτυξη μούχλας, προκαλώντας προβλήματα σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή αλλεργίες να δυσκολεύονται να αναπνέουν. Σε αυτή τη περίπτωση είναι απαραίτητος ένας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Εάν παρατηρήσετε μια βουλωμένη αποχέτευση, σκεφτείτε περισσότερο την αναστάτωση και αντιμετωπίστε το γρήγορα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο καθαρισμός αποχετεύσεων από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες σπιτιών και μπορεί να είναι επιτυχής σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας είναι απαλλαγμένες από όλες τις εμπλοκές είναι να έρθει ένας επαγγελματίας τεχνικός και να καθαρίσει λεπτομερώς την αποχέτευση και να σας δώσει μια επαγγελματική λύση που ταιριάζει καλύτερα με την κατάσταση σας.

Εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση μέσα στο σπίτι σας που προκαλεί προβλήματα, καλέστε την Αποφράξεις Βλάχος και θα στείλουμε έναν από τους ειδικούς μας για να προβεί σε έναν επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Το πιεστικό μηχάνημα η αλλιώς μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τις αποφράξεις και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης.

Σας εξυπηρετούμε άμεσα όπου και αν βρίσκεστε

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.