ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Στους σωλήνες της αποχέτευσης μπορεί να συσσωρευτεί λίπος και ενδεχομένως να μειωθεί η διάμετρος του σωλήνα, μειώνοντας τη ροή του νερού και την αποστράγγιση.

Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συντριμμιών που συσσωρεύονται στις γραμμές σας, αποτρέποντας το φράξιμο. Ορισμένοι μπορεί να επιθυμούν να εφαρμόζουν έναν ετήσιο καθαρισμό, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται πιο συχνές εφαρμογές. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Βλάχος μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να αποκαταστήσει τους σωλήνες σας και να τους επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Επιτρέψτε στην Αποφράξεις Βλάχος να εφαρμόσει αυτή την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να κάνει τους σωλήνες στο σπίτι σας να ρέουν ελεύθερα ξανά!

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης «ΒΛΑΧΟΣ»

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην συντήρηση αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1970 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Αποφράξεις Βλάχος είναι ότι όταν μας εμπιστεύεστε, τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου λύνονται γρήγορα. Είμαστε ασφαλισμένοι και αδειοδοτημένοι και οι τεχνικοί μας οδηγούν οχήματα που είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα απαραίτητα μηχανήματα και στις συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης

Προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης

Αν το αποχετευτικό σας σύστημα σας προκαλεί συχνά προβλήματα μπορείτε να βρείτε λύση. Με τιμές της τάξης των 15 ευρώ τον μήνα μπορείτε να διαφυλάξετε την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσης σας προγραμματίζοντας την προληπτική συντήρηση της.

Στην συνεργασία σας μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι πως η αποχέτευση σας θα δουλεύει άρτια όλο τον χρόνο με παροχή υπηρεσιών (αν χρειαστεί) που δεν σας επιβαρύνουν επιπλέον.

Κατά την συντήρηση θα γίνεται επιμελής καθαρισμός αποχέτευσης και εξονυχιστικός έλεγχος της κατάστασης του δικτύου.

Γνωρίζοντας πόσο σοβαρά είναι τα ζητήματα που προκύπτουν σε ένα αποχετευτικό σύστημα ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης, δημιουργήσαμε με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, ειδικά προγράμματα υπηρεσιών που να καλύπτουν κάθε ανάγκη ιδιώτη ή επαγγελματία. Κι όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι συνέπειες μιας κακώς συντηρημένης αποχέτευσης

Μια μη επιμελώς συντηρημένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τα λύματα που παγιδεύονται σταδιακά στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσουν εκτός από εμπλοκή και την διάβρωση των αγωγών. Ένας κατεστραμμένος αγωγός σε μεγάλο βάθος μπορεί να σημαίνει ένα αξιοσημείωτο οικονομικό ποσό σε επισκευαστικές εργασίες.

Οι μονίμως βουλωμένοι αγωγοί διατηρούν τα λύματα στάσιμα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση ρύπων και την ανάπτυξη επικίνδυνων για την υγεία βακτηρίων. Επιπλέον μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα στους τοίχους και μύκητες.

Παράγωγο της στασιμότητας των λυμάτων είναι και οι πολύ δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια της αποχέτευσης ή της λεκάνης της τουαλέτας.