ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ. Σίγουρα γνωρίζετε ότι το αναψυκτικό coca – cola περιέχει φωσφορικό οξύ. Ίσως, όμως να μη γνωρίζετε ότι η ικανότητα που έχει το φωσφορικό οξύ που περιέχει αυτό το αναψυκτικό, μπορεί να αποφράξει την τουαλέτα σας. Έχει τη δύναμη να ξεβουλώσει τους σωλήνες της αποχέτευσης σε λίγο χρόνο.

Όταν έρθει λοιπόν η στιγμή που θα φράξει η αποχέτευση της τουαλέτας σας μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μόνοι σας την απόφραξη και να μην αφήσετε το πρόβλημα να επιδεινωθεί και μεγαλώσει. Θα καταλάβετε ότι αρχίζει να βουλώνει η αποχέτευσή σας όταν το νερό που ρίχνετε αργεί να αποστραγγίσει ή δεν αποστραγγίζει καθόλου. Αν δε θέλετε να καταφύγετε στην εύκολη λύση των χημικών προϊόντων, τότε η απόφραξη της τουαλέτας σας με coca – cola είναι μία εξαιρετική επιλογή.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Η ταχύτατη ανταπόκριση στο κάλεσμά σας είναι για εμάς ο πρώτος στόχος καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και την οικογένειά σας να ξεπεράσετε γρήγορα τις δυσκολίες που προκαλεί μία βουλωμένη τουαλέτα. Μετά το τηλεφώνημά σας, ενεργοποιείται άμεσα ο μηχανισμός μας και το κοντινότερο κινητό συνεργείο του στόλου μας κατευθύνεται στο χώρο σας.

Ιδιότητες της coca – cola

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ – ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΞΥ

Το συγκεκριμένο αναψυκτικό είναι πολύ καλύτερο καθαριστικό αποχέτευσης σε σύγκριση με έναν ισχυρό διαλυτικό παράγοντα, δηλαδή ένα χημικό αποφρακτικό προϊόν του εμπορίου. Έχει τη δύναμη να διαλύσει πολύ δυνατά βουλώματα, μπορείτε να το διαπιστώσετε αφήνοντας μία καρφίτσα μέσα σε ένα ποτήρι με coca – cola και θα δείτε ότι θα διαλυθεί.

Το δυνατό συστατικό της είναι το φωσφορικό οξύ, το οποίο μπορεί να αναστέλλει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων. Και ναι μεν είναι δυνατό συστατικό, δεν είναι όμως τοξικό. Δε διατρέχετε τον κίνδυνο να καταστρέψετε τους σωλήνες κατά τη διάρκεια της απόφραξης. Το φωσφορικό οξύ υπάρχει και σε αρκετά τρόφιμα και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας, όταν καταναλώνεται με μέτρο έχει οφέλη.

Τρόπος χρήσης της coca – cola για απόφραξη στην τουαλέτα

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Για αποτελεσματικό καθαρισμό αποχέτευσης με coca-cola, πάρτε ένα μπουκάλι δύο λίτρων και αφήστε το εκτός ψυγείου για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Κατόπιν αδειάστε το στην αποχέτευση και αφήστε το να αφρίσει και να λειτουργήσει διαβρωτικά για περίπου δύο ώρες (αν έχετε το χρόνο αφήστε τη για όλη τη νύχτα) πριν ρίξετε ζεστό νερό. Το φωσφορικό οξύ διασπά κάθε συσσώρευση που προκαλεί μπλοκαρίσματα. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει και άλλους σκληρούς λεκέδες όπως τα άλατα, αντί για χρήση των συνηθισμένων καθαριστικών σας.

Εάν υπάρχουν πιο δυνατά βουλώματα που το φωσφορικό οξύ της coca-cola δεν μπορεί να διαλύσει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μακρύ σύρμα ή μία κρεμάστρα που θα την έχετε αποσυναρμολογήσει για να μοιάζει με γάντζο επάνω και ευθεία το κάτω μέρος, και θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα πιο επίμονα βουλώματα. Με προσοχή όμως για να μην καταστρέψετε το σωλήνα της αποχέτευσης όσο σπρώχνετε το σύρμα ή την κρεμάστρα προς τις σωληνώσεις.

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι σε μικρά βουλώματα στην τουαλέτα σας μπορείτε να αποφράξετε με απλό τρόπο χρησιμοποιώντας 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι ξύδι, καθώς η coca-cola ενεργώντας αφήνει ένα κολλώδες υγρό το οποίο μπορεί αργότερα να οδηγήσει σε μεγαλύτερα βουλώματα.

Πότε να καλέσετε ειδικό τεχνικό αποφράξεων

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ – ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Η μέθοδος της coca-cola και του φυσικού χημικού μίγματος μαγειρικής σόδας και ξυδιού είναι δύο ασφαλείς μέθοδοι για να αποφράξετε την αποχέτευση της τουαλέτας σας σε σύγκριση με τα χημικά προϊόντα του εμπορίου.

Αν όμως έχετε δοκιμάσει τις ανωτέρω μεθόδους για να αποφράξετε την τουαλέτα σας και δεν είχατε επιτυχία, καλό είναι να μην επιβαρύνετε περαιτέρω τις σωληνώσεις κάνοντας πειράματα, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα και να ανέβει μετά  το κόστος  επισκευής της αποχέτευσής σας.

Οι ειδικοί τεχνικοί αποφράξεων έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και τη γνώση για να ξεβουλώσουν την αποχέτευση.

Έχουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και είμαστε καταρτισμένοι με αποτέλεσμα να μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού με έναν από τους τεχνικούς μας.