ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

Συντηρήσεις

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Συντηρήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΚΑΛΗ

Συντηρήσεις Αθήνα

Συντηρήσεις Αθήνα: Τα υπολείμματα τροφίμων πηγαίνουν κάτω από την αποχέτευση της κουζίνας και συσσωρεύονται. Το πουρί, οι τρίχες, τα χνούδια μαζί με το σαπουνόνερο από το πλυντήριο σας με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων του μπάνιου σας. Μετά από λίγο, οι αποχετεύσεις σας αρχίζουν να τρέχουν όλο και πιο αργά. Δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να δημιουργηθεί κάποια υπερχείλιση για να καλέσετε την Αποφράξεις Βλάχος.

Η τακτική, προληπτική συντήρηση είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης και ο καλύτερος χρόνος για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι πριν να βουλώσει τελείως.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Στην Αποφράξεις Βλάχος προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες την ίδια ημέρα. Έτσι, αν χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για ολόκληρο το σπίτι ή την επιχείρησή σας, καλέστε μας. Θα αξιολογήσουμε το πρόβλημα, θα εντοπίσουμε και θα αφαιρέσουμε το μπλοκάρισμα και θα καθαρίσουμε τους σωλήνες σας.

Μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσουμε, οι αποχετεύσεις σας θα είναι πλήρως λειτουργικές για άλλη μια φορά. Η μόνη διαφορά είναι ότι την επόμενη φορά που κάποιος αναφέρει μια φραγμένη αποχέτευση, θα μιλάτε ΜΟΝΟ για την Αποφράξεις Βλάχος !

ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΕΞΑΜΗΝΕΣ ή ΕΤΗΣΙΕΣ συντηρήσεις, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Συντηρήσεις και Καθαρισμοί Αποχετεύσεων

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αττικής με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Συντηρήσεις Αποφράξεις

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος  αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Η τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων και όπου αλλού χρειάζεται τακτική συντήρηση είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσετε να έχετε δίκτυο αποχέτευσης και φυσικά να έχετε υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Τηλέφωνο Αποφράξεις

210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 90 29 667 : ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 89 90 600 : ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 66 65 999 : ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 80 80 878 :  ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΔΡΟΣΙΑ – ΕΚΑΛΗ – ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ  – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΕΡΥΘΡΑΙΑ  – ΣΤΑΜΑΤΑ

210 28 50 015 : Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 57 37 000 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 40 05 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ