ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πατήστε την αντίστοιχη αποχέτευση για να μεταβείτε στις πληροφορίες που την αφορούν

Αποχετεύσεις και πληροφορίες για την ΤΑΡΑΤΣΑ

Το νερό μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μιας στέγης. Αυτός είναι ο λόγος που δε θα βρείτε ΣΤΕΓΗ ή ΤΑΡΑΤΣΑ πουθενά χωρίς κάποιο είδος υδρορροής ή σύστημα αποχέτευσης. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που οι άνθρωποι κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να μη βουλώσουν οι υδρορροές. Σε μια επίπεδη στέγη (ΤΑΡΑΤΣΑ), ο κίνδυνος ζημιάς από το νερό πολλαπλασιάζεται. Αυτό συμβαίνει επειδή μια επίπεδη οροφή είναι επιρρεπής στο να αφήνει το νερό να συσσωρεύεται και να λιμνάζει, γεγονός που ενισχύει τις καταστροφικές επιπτώσεις της. Επιπλέον, η συγκέντρωση νερού σε μια επίπεδη οροφή είναι ένα σωρευτικό πρόβλημα, που σημαίνει ότι όσο περισσότερο παραμένει, τόσο περισσότερο αυξάνεται η φθορά.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι οι επίπεδες στέγες είναι εντελώς οριζόντιες, στην πραγματικότητα είναι σχεδιασμένες με ελαφριά κλίση. Αρχιτέκτονες και δομικοί μηχανικοί προσθέτουν την κλίση για να δημιουργήσουν τη σωστή αποστράγγιση. Αυτή η μικρή κλίση θα κατευθύνει το νερό προς τις αποχετεύσεις, είτε βρίσκονται στο κέντρο της οροφής είτε στη μία πλευρά. Το νερό προσθέτει σημαντικό βάρος σε ένα κτίριο, ειδικά εάν οι αποχετεύσεις είναι βουλωμένες ή ανεπαρκώς τοποθετημένες. Η συλλογή νερού μπορεί να υπερφορτώσει τη χωρητικότητα βάρους μιας στέγης και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε κατάρρευση.

Σε αυτή τη σελίδα συλλέξαμε χρήσιμες πληροφορίες για τον χώρο της ΤΑΡΑΤΣΑΣ που καλό είναι να γνωρίζετε αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή βούλωμα. Φυσικά, σε οποιαδήποτε περίπτωση βουλώματος και για οποιοδήποτε αποχετευτικό λόγο η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμη να επέμβει όλο το 24ωρο, με έμπειρους τεχνικούς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

ΥΔΡΟΡΡΟΗ

ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

Επαγγελματική απόφραξη υδρορροής

Κάθε φορά που έρχεται καταιγίδα κατεβαίνει μεγάλος όγκος νερού. Τι μπορεί όμως να συμβεί όταν σε μια τέτοια περίπτωση βουλώσουν οι υδρορροές σας; Εάν οι υδρορροές σας πλημμυρίζουν ακόμα και με μια μικρή βροχόπτωση τότε έχετε μία ένδειξη ότι χρειάζεστε καθαρισμό υδρορροών από επαγγελματίες. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις υδρορροών είναι δύσκολες και επικίνδυνες για να αντιμετωπιστούν. Όταν βρίσκεστε σε τρομερή ανάγκη για απόφραξη και δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, καλέστε έναν εμπειρογνώμονα τεχνικό αποχέτευσης της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ».

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβούλωμα υδρορροής σε 6 βήματα

Η τοποθέτηση σωστού συστήματος υδρορροών στο σπίτι σας είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για την προστασία ολόκληρου του σπιτιού σας όσο και για το εξωτερικό τμήμα του κτιρίου σας. Οι υδρορροές λειτουργούν έτσι ώστε να στέλνουν τα όμβρια ύδατα προς τις σωληνώσεις και κατόπιν στην αποχέτευση. Όταν όμως είναι βουλωμένες τότε μπορεί να προκληθούν εξαιρετικά δαπανηρές ζημιές οι οποίες μπορεί να είναι στα θεμέλια του σπιτιού σας, στους διαδρόμους, στην οροφή σας και γενικά σε όποιο σημείο του σπιτιού οδηγούνται οι σωληνώσεις.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

ΣΙΦΩΝΙ ΤΑΡΑΤΣΑΣ - ΦΙΛΤΡΟ

Συστήματα αποχέτευσης ταράτσας

Οι επίπεδες στέγες είναι ανθεκτικές σε ισχυρούς ανέμους, σε χαλάζι, καθώς δεν υπάρχουν κεραμίδια που μπορούν να επιφέρουν ζημιά από μια απρόσμενη πτώση. Το μειονέκτημα της επίπεδης στέγης, ωστόσο, είναι ότι είναι ευαίσθητη σε ζημιές που έχουν σχέση με το νερό, κάτι που δε συμβαίνει εύκολα σε επικλινείς στέγες.

Σιφώνι δαπέδου – Πληροφορίες και τρόποι ξεβουλώματος

Ο ρόλος της αποχέτευσης δαπέδου είναι να αποστραγγίζει τα στάσιμα νερά από το δάπεδο. Συνήθως η αποχέτευση είναι στρογγυλή, αλλά υπάρχουν και αποχετεύσεις σε διάφορα σχήματα π.χ. τετράγωνες αποχετεύσεις ή αν πρόκειται για κτίριο με μακριές λωρίδες. Το βούλωμα στην αποχέτευση του δαπέδου είναι κάτι που μπορεί να συμβεί συχνά. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε 6 μεθόδους για να αποφράξετε την αποχέτευση του δαπέδου σας, που πιστεύουμε πως θα σας βοηθήσουν αρκετά για να το κάνετε μόνοι σας και με το σωστό τρόπο.