ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης για την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ από επαγγελματίες

Στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» χειριζόμαστε την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους στα 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον αποχετευτικό τομέα.

1

Υδροβολή υψηλής πίεσης

Η υδροβολή είναι η ρίψη νερού με πολύ μεγάλη πίεση στο σημείο που χρήζει καθαρισμού. Μια κεφαλή που διαθέτει ισχυρά ακροφύσια (μπεκ) περιμετρικά, εισέρχεται στις σωληνώσεις του δικτύου μέσω ενός καλωδίου και καθαρίζει τους αγωγούς απόλυτα σε ακτίνα 360 μοιρών. Η εκτόξευση παρασύρει όλα τα εμπόδια ενώ ταυτόχρονα δεν προκαλεί φθορές στις σωληνώνεις. Επίσης, είναι αρκετά σημαντικό ότι δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με τοξικά χημικά καθώς χρησιμοποιείται μόνο η δύναμη του νερού.

2

Ηλεκτροκίνητη ατσαλίνα (αποφρακτήρας)

Η ατσαλίνα είναι ένα ελαστικό καλώδιο με σπειροειδή επιφάνεια. Το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα το οποίο το περιστρέφει με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς περιστρέφεται καθαρίζει τα τοιχώματα του αγωγού και απελευθερώνει τη ροή του νερού. Είναι αρκετά αποτελεσματική μέθοδος ειδικά για σκληρά βουλώματα ή αντικείμενα που έπεσαν μέσα στην αποχέτευση

3

Ριζοκοπτικά μηχανήματα

Οι ρίζες δέντρων είναι πολλές φορές η αιτία για το φράξιμο αλλά και την καταστροφή αγωγών της αποχέτευσης. Διεισδύουν στις σωληνώσεις από τις πιο μικρές ρωγμές ή σχισμές λόγω χαλάρωσης των αρμών ή μετατόπισης εδάφους. Οι κεφαλές κοπής ριζών διαθέτουν ατσάλινες αλυσίδες. Καθώς στροβιλίζονται από το μηχάνημα κόβουν ρίζες κάθε μεγέθους εσωτερικά των σωλήνων της αποχέτευσης. Για πολύ δύσκολες περιπτώσεις εκτός από τις αλυσίδες χρησιμοποιούμε και άλλους τύπους κεφαλών που προσαρμόζονται σε όλο το άνοιγμα της διατομής οποιουδήποτε σωλήνα. Αυτές οι κεφαλές διαθέτουν οδοντωτές άκρες και περιστρέφονται με τη δύναμη του νερού χωρίς να επηρεάζουν τα τοιχώματα των σωλήνων.

4

Αποφράξεις και έλεγχος στην ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ με κάμερα

Η απόφραξη της αποχέτευσης έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε το σημείο που έχει φράξει έπρεπε να να σκάψουμε αλλοιώνοντας προσωρινά τον χώρο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, μπορούμε να ανακαλύψουμε το φράξιμο χωρίς να επέμβουμε καθόλου στον χώρο πραγματοποιώντας έλεγχο με κάμερα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται λαπαροσκοπικά, απευθείας στο επίκεντρο του προβλήματος.

Εκτός όμως από τις πολύ αποτελεσματικές υπηρεσίες απόφραξης που σας εξασφαλίζει η χρήση κάμερας, σας δίνει και μια ξεκάθαρη εικόνα του δικτύου σας. Στο τέλος κάθε ελέγχου σας παρέχουμε το βίντεο λήψης σε USB ή σε SD κάρτα μνήμης για να κρατάτε ένα πλήρες ιστορικό. Στην Αποφράξεις Κηφισιά Βλάχος θα βρείτε διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς αν χρειαστεί με 100% αποτελεσματικότητα.

Πλεονεκτήματα κάμερας απόφραξης

Η κάμερα ελέγχου αποχέτευσης έχει μέγεθος κάμερας κινητού και είναι ενωμένη με ένα ελαστικό καλώδιο. Διαθέτει πάνω της ισχυρό φωτισμό LED. Το καλώδιο οδηγείται με τηλεχειρισμό σε βάθος δεκάδων μέτρων δίνοντας μας εικόνα σε ζωντανό χρόνο. Η χρήση κάμερας μας παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Συντομεύει κατά πολύ τον χρόνο απόφραξης
  • Εκμηδενίζει τη πιθανότητα λάθους εκτίμησης
  • Δεν επεμβαίνουμε στον χώρο σας
  • Πιο καθαρές και ανώδυνες εργασίες
  • Αποκάλυψη πιθανών προβλημάτων που δεν γνωρίζουμε όπως διαρροές, ρωγμές σε σωλήνες, ύπαρξη ριζών, κ.λπ.

Εκτός από την απόφραξη ο έλεγχος με κάμερα μπορεί να φανεί χρήσιμος και για εκθέσεις ασφαλιστικών αποζημιώσεων ή για τον έλεγχο κατοικίας ή επιχείρησης σε ενδεχόμενη αγορά.