ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μικρή ή Ψιλή ή Γερμανική κατσαρίδα – αντιμετώπιση

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Μικρή ή Ψιλή ή Γερμανική κατσαρίδα – αντιμετώπιση

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. H ψιλή ή μικρή ή γερμανική κατσαρίδα είναι η κοινή κατσαρίδα που εισβάλλει στα σπίτια. Στην πραγματικότητα, είναι οι πιο συνηθισμένες κατσαρίδες που βρίσκονται σε σπίτια, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το πιο επικίνδυνο σημείο είναι η κουζίνα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ πραγματοποιεί ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ και αντιμετώπιση με gel.

Τι είναι οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ;

Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι συνήθως καφέ χρώματος. Το χαρακτηριστικό αυτών των κατσαρίδων είναι τα σημάδια που έχει. Οι γερμανικές κατσαρίδες έχουν δύο σκούρες παράλληλες γραμμές κατά μήκος της κορυφής του κεφαλιού τους.

Πόσο μεγάλη είναι η ψιλή κατσαρίδα;

Από όλα τα είδη οι γερμανικές κατσαρίδες είναι από τις μικρότερες. Κατά μέσο όρο είναι 1.1cm έως 1.6cm σε μήκος.

Από πού έρχονται οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ;

Οι γερμανικές κατσαρίδες μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν προέρχονται από τη Γερμανία! Στην πραγματικότητα, οι εντομολόγοι πιστεύουν ότι μπορεί να προέρχονται από τη Νοτιοανατολική Ασία. Όπως και οι περισσότερες άλλες κατσαρίδες, αυτό το είδος υπάρχει εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Ενώ οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι πως ακριβώς οι κατσαρίδες μετακινήθηκαν από τη Νοτιοανατολική Ασία στην Ευρώπη και τελικά στην Αμερική, υπάρχουν διάφορες θεωρίες. Μια πιθανή θεωρία είναι ότι ο Μάρκο Πόλο έφερε τις κατσαρίδες κατά λάθος κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα.

Σημάδια προσβολής από ψιλή κατσαρίδα

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Περιττώματα

Τα περιττώματα της γερμανικής κατσαρίδας μπορεί να εμφανίζονται ως μικρά, σκούρα, υλικά που μοιάζουν με πιπέρι που παραμένουν στους πάγκους ή στα συρτάρια. Οι κηλίδες των κοπράνων μπορεί να εμφανίζονται ως σκούρα επιχρίσματα, μερικά που είναι ελαφρώς ανυψωμένα, στις γωνίες των δωματίων, κατά μήκος των κορυφών των θυρών ή γύρω από μικρές ρωγμές και ανοίγματα στους τοίχους.

Κάψουλες αυγών

Δεδομένου ότι τα θηλυκά μεταφέρουν την κάψουλα με τα αυγά μέχρι 1 έως 2 ημέρες πριν την τοποθέτησή τους, μπορεί να βρεθούν άδειες σε διάφορα σημεία.

Οσμή

Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι επίσης γνωστό ότι εκκρίνουν διάφορες οσμές. Όταν οι πληθυσμοί είναι παρόντες σε μεγάλους αριθμούς, μπορεί να είναι δυνατό να ανιχνευθεί ένα ήπιο, ή αυτό που μερικοί ανέφεραν ως «μπαγιάτικη» οσμή.

Αντιμετώπιση γερμανικών κατσαρίδων

Οι γερμανικές κατσαρίδες παράγουν μεγάλο αριθμό νυμφών. Το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να κρυφτούν αρκετά αποτελεσματικά. Για τους λόγους αυτούς, οι πληθυσμοί γερμανικών κατσαρίδων τείνουν να αναπτύσσονται γρήγορα και να απαιτούν επαγγελματική μεταχείριση.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

 • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
 • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
 • ΠΛΟΙΑ
 • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
 • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απολύμανσης – απεντόμωσης με σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους, άμεσα και αποτελεσματικά.

Καλέστε τώρα την «Αποφράξεις Βλάχος» με τους κορυφαίους απολυμαντές για να απαλλαγείτε από αυτά τα έντομα! Θα μοιραστούμε τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά τα ενοχλητικά έντομα.

Πώς η ψιλή κατσαρίδα μπαίνει στο σπίτι σας

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Γιατί οι γερμανικές κατσαρίδες γλιστράνε προς το σπίτι σας; Με τον ίδιο τρόπο που άλλα έντομα εισέρχονται στο σπίτι σας: μέσα από ρωγμές και κενά στους τοίχους, παράθυρα ή πόρτες. Τις γερμανικές κατσαρίδες, δεν είναι επίσης ασυνήθιστο να τις φέρνετε μαζί σας από κάπου αλλού, όπως το παντοπωλείο, το σούπερ μάρκετ, ένα ξενοδοχείο ή ακόμα και ένα εστιατόριο.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί θέλουν να έρθουν στο σπίτι σας;

Για τον ίδιο λόγο που αγαπάτε να είστε και εσείς στο σπίτι σας: έχει τροφή, νερό και καταφύγιο. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι έχετε φαγητό και / ή νερό κάπου στο σπίτι σας που προσελκύει τις κατσαρίδες. Μερικά πράγματα που μπορεί να προσελκύσουν τις κατσαρίδες είναι:

 • Λιμνάζον, στεκούμενο νερό
 • Ανοιχτές σακούλες τροφίμων
 • Τρόφιμα
 • Σκουπίδια
 • Διαρροές σωλήνων

Εάν έχετε παιδιά, μπορεί να αφήσουν ψίχουλα μπισκότων και άλλα κομμάτια φαγητού κάτω από τα κρεβάτια τους, πίσω από τον καναπέ ή σε άλλα σημεία. Όλα αυτά προσελκύουν και τις κατσαρίδες. Όπως επίσης και τα ποντίκια.

Οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ πετούν;

Οι γερμανικές κατσαρίδες έχουν φτερά, αλλά πραγματικά δεν πετούν. Ο ξάδερφος τους, η ασιατική κατσαρίδα, προσελκύεται από το φως και θα πετάξει σαν σκώρος. Ωστόσο, οι γερμανικές κατσαρίδες μπορούν να πετάξουν αλλά προτιμούν να τρέχουν – και είναι πολύ γρήγορες.

Οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ δαγκώνουν;

Οι κατσαρίδες είναι ήδη εφιαλτικά πλάσματα, αλλά η ιδέα να δαγκώνουν τα δάχτυλά σας, τα δάχτυλα των ποδιών ή οπουδήποτε είναι ακόμη πιο τρομακτική. Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι παμφάγα, πράγμα που σημαίνει ότι τρώνε τόσο το κρέας όσο και τα φυτά.

Όταν δαγκώνουν, το δέρμα μπορεί να ερεθιστεί. Μερικές φορές, τα τσιμπήματα αφήνουν αλλοιώσεις και προκαλούν οίδημα. Το δάγκωμα πραγματικά γίνεται πρόβλημα μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών όπου ο πληθυσμός είναι μεγάλος και τα τρόφιμα είναι περιορισμένα. Εάν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες πηγές τροφίμων, οι κατσαρίδες θα πάνε πρώτα εκεί.

Είναι οι ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ επιβλαβή έντομα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι όλα τα είδη κατσαρίδων είναι παράσιτα, αλλά είναι επιβλαβή; Μπορεί να είναι. Οι κατσαρίδες είναι γνωστό ότι μεταφέρουν βακτήρια που μεταδίδουν ασθένειες και μπορούν να μολύνουν το φαγητό σας. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι κατσαρίδες έχουν έναν εκτεταμένο πληθυσμό ενός τύπου βακτηρίων στο έντερο τους, που μπορεί να προκαλέσει πεπτικά προβλήματα, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και ακόμη και σηψαιμία σε σοβαρές περιπτώσεις.

Οι κατσαρίδες μπορούν επίσης να μεταφέρουν τη σαλμονέλα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα εκκρίνουν επίσης μια πολύ δυσάρεστη οσμή που γίνεται έντονη όταν η προσβολή είναι μεγάλη. Πολλοί άνθρωποι είναι επίσης αλλεργικοί σε κατσαρίδες και είναι γνωστό ότι ενοχλούν άτομα με άσθμα.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Όπως καταλαβαίνετε οι κατσαρίδες δεν είναι απλώς αηδιαστικές! Μπορούν να προκαλέσουν πολλαπλά προβλήματα στο σπίτι σας, την επιχείρησή σας και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε! Δεν αφήνουμε ποτέ στην τύχη κάτι τόσο σοβαρό, ούτε προσπαθείτε μόνοι σας να επιλύσετε μια προσβολή εντόμων. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι απλά να χαλάσετε τα χρήματά σας και η κατάσταση να γίνει πολύ χειρότερη.

Το πρώτο σας μέλημα είναι απλά να καλέσετε την «Αποφράξεις Βλάχος». Θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς πρόκειται να γίνει και ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα έρθει στον χώρο σας και με τα κατάλληλα εγκεκριμένα και ασφαλή σκευάσματα θα πραγματοποιήσει την εφαρμογή απεντόμωσης. Η αντιμετώπιση της ψιλής κατσαρίδας πραγματοποιείται με το ειδικό gel. Θα σας δοθεί και το απαραίτητο πιστοποιητικό απεντόμωσης.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ