ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Νέα Μάκρη

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Αποφράξεις Νέα Μάκρη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Νέα Μάκρη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

2294 028 060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.  Επιλύουμε την αποχετευτική δυσλειτουργία που οφείλεται σε βουλώματα, ρίζες δένδρων ή οτιδήποτε άλλο φράζει την αποχετευτική σας γραμμή. Οικίες ή επιχειρήσεις, ιδιώτες ή επιχειρηματίες, μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος των βουλωμένων αποχετεύσεων, σιφονιών, λεκανών, σωληνώσεων μόνο με ένα τηλεφώνημα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Νέας Μάκρη και τέρμα στην ταλαιπωρία σας.

Με συστήματα κάμερας και πιεστικούς μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας καταφέρνουμε να λύσουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα παρουσιαστεί, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε παρέχοντας υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Τα επανδρωμένα και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα του στόλου μας είναι πάντα σε ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, ώστε να είμαστε δίπλα σας ανεξάρτητα από την ώρα που θα προκύψει η απρόσμενη φραγή και θα χρειαστείτε άμεση αντιμετώπιση.

Με την εμπειρία μας ανακαλύπτουμε την πραγματική αιτία του προβλήματος στις αποχετεύσεις σας, ενώ η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Νέα Μάκρη
  • Απόφραξη Νεροχύτη στη Νέα Μάκρη
  • Απόφραξη Υδρορροής στη Νέα Μάκρη
  • Απόφραξη Τουαλετών στη Νέα Μάκρη
  • Απόφραξη Σιφωνιού στη Νέα Μάκρη
  • Καθαρισμός Φρεατίων στη Νέα Μάκρη
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Νέα Μάκρη
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Νέα Μάκρη
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Νέα Μάκρη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Έχετε προβλήματα με βουλωμένες αποχετεύσεις, τουαλέτες, νεροχύτες ή με οποιοδήποτε άλλο σημείο αποστράγγισης του κτιρίου σας; Δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Καλέστε κατευθείαν τους ειδικούς, των ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ και πολύ γρήγορα θα είμαστε κοντά σας. Ξεβουλώνουμε τα πάντα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ | Συχνές ερωτήσεις

Τι μπορεί να προκαλέσει τις ρίζες ώστε να αναπτυχθούν στη γραμμή αποχέτευσης;

Η πάροδος του χρόνου και οι φθορές δημιουργούν αλλοιώσεις οι οποίες μετατρέπονται σε μικρές τρύπες και από εκεί εισχωρούν αναζητώντας νερό. Οι μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά μετατόπιση των σωλήνων αποχέτευσης, επιφέροντας μικρά κενά και ρωγμές στις αρθρώσεις των σωλήνων. Οι ρίζες δέντρων περίπου στο μέγεθος μίας ανθρώπινης τρίχας, αναπτύσσονται έπειτα σε αυτές τις ρωγμές και σε κενά λόγω αναζήτησης νερού και θρεπτικών ουσιών.

Τι είναι το hydro-jetting;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και των γραμμών αποχέτευσης με μία εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Για εσωτερικές γραμμές, μια φορητή μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να ξεπλύνετε τη γραμμή. Οι εξωτερικές γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση μιας ακόμη πιο ισχυρής μονάδας.

Μπορώ να τραβήξω καζανάκι σε μια βουλωμένη τουαλέτα;

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά. Αν αναγκάσετε την τουαλέτα να ξεπλυθεί ξανά, απελευθερώνονται γαλόνια νερού στη λεκάνη της τουαλέτας και θα προκληθεί υπερχείλιση. Μια δεύτερη έκπλυση θα επιβαρύνει επιπλέον το τρέχον πρόβλημά σας. Θυμηθείτε: μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά σε βουλωμένη λεκάνη!

Αποφράξεις στη Νέα Μάκρη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Νέα Μάκρη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Νέα Μάκρη και σε όλη την Αθήνα.






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤH ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

    Μέθοδοι απόφραξης και τεχνικές

    Εάν υποψιάζεστε ότι η αποχέτευσή σας μπορεί να έχει ρίζες δέντρων που φράζουν τη γραμμή και πιστεύετε ότι οι σωληνώσεις είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να μας καλέσετε για επαγγελματική αντιμετώπιση ενός τέτοιου περίπλοκου βουλώματος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι λάθος κινήσεις ενδεχομένως να καταστρέψουν το δένδρο.

    Χρησιμοποιούμε ηλεκτρομηχανικό φίδι αποχέτευσης με ειδική λεπίδα κοπής για τις πολύ σκληρές ρίζες. Μία άλλη τεχνική που εφαρμόζουμε είναι μέσω ριζοβολής, με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης, η οποία εκτός από την αφαίρεση των ριζών καθαρίζει ταυτόχρονα και τους αγωγούς της αποχέτευσής σας. Οποιαδήποτε τεχνική και αν ακολουθήσουμε, ανάλογα με την περίπτωση, σεβόμαστε το περιβάλλον, την υγεία των σωληνώσεων και φυσικά την ιδιοκτησία σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

    Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων, τα εξοπλισμένα κινητά συνεργεία και οι τεχνικοί μας μπορούν να σας εγγυηθούν για το αίσιο αποτέλεσμα στην απόφραξη αποχετεύσεων παντός τύπου.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Το αποχετευτικό σύστημα της Αθήνας και γενικότερα της Αττικής σε περιπτώσεις έντονης και απότομης βροχόπτωσης αδυνατεί να απορροφήσει τον τεράστιο όγκο νερού που απλώνεται όπου βρει δίοδο. Ακόμα περισσότερο αν οι σωλήνες των αποχετεύσεών σας είναι βρώμικοι και ελαφρώς βουλωμένοι ή τελείως φραγμένοι. Οι δημόσιες αποχετευτικές υδρορροές, τα φρεάτια και η ελλιπής κάλυψη με ευρύχωρους αποχετευτικούς αγωγούς προκαλούν φυσικές καταστροφές αλλά και πλημμυρισμένους χώρους στις ιδιωτικές περιουσίες.  

    Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, ένα από τα εξοπλισμένα οχήματα του στόλου μας θα επέμβει άμεσα. Η ταχύτητα στις υπηρεσίες αντλήσεων υδάτων είναι πρωτεύουσας σημασίας. Χρησιμοποιούμε αντλίες υψηλής ταχύτητας απορρόφησης και προσεγγίζουμε δύσβατες περιοχές και δυσπρόσιτους χώρους.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στη Νέα Μάκρη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

    Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

    Υπολείμματα καφέ

    Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

    Κελύφη αυγών

    Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

    Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

    Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

    Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

    Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

    Χαρτί και βαμβάκι

    Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

    Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

    Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

    Οδοντικό νήμα

    Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.