ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ: Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.  Για πάνω από 40 χρόνια παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και πείρα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή στο 210.28.500.15 Η επιχείρηση μας παρέχει σταθερά υψηλής ποιότητας και ασφαλείς υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα οχήματα του στόλου μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε και να επενδύουμε στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, για αυτό και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι για μας πάντα το αποτέλεσμα που αναμένουμε, δηλαδή το άριστο. Η εταιρεία μας σας εγγυάται τη μόνιμη λύση σε όποια ζημιά προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οργανωμένο προσωπικό και έμπειρα συνεργεία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Θα ξεβουλώσουν τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις στη οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ εξυπηρετεί 24 ώρες τη μέρα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ εξυπηρετεί 24 ώρες τη μέρα: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ιδρύθηκε το 1970 και διατηρεί από τότε ένα εξαιρετικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της σε όλη την περιοχή της Αττικής. Στην εταιρεία μας είμαστε πολύ περήφανοι για την ικανότητα μας να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Κοντά σας στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις απαιτήσεις στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Επιλέξτε μας για να δείτε λύση στο θέμα της αποχέτευσης σας. Η επιχείρηση μας είναι διαθέσιμη να λύσει όποια απορία έχετε, καλέστε μας στο 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι αποχετεύσεις καθαρίστηκαν επαγγελματικά; Τις περισσότερες φορές, τα συμβατικά υγρά καθαρισμού και οι οικιακές λύσεις που δεν είναι αρκετά. Εάν αφήσετε τις αποχετεύσεις σας μπλοκαρισμένες με συσσωρεύσεις, μπορεί να προκληθεί πιο σοβαρή ζημιά. Οι συνήθεις έλεγχοι των αποχετεύσεων σας από τους επαγγελματίες, πιστοποιημένους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα σας βοηθήσουν να μειώσετε ή να εξαλείψετε προβλήματα με το σύστημα αποχέτευσης. Εμπιστευθείτε μας και καθαρίζετε τις αποχετεύσεις σας τακτικά, για να εξοικονομήσετε χρήματα χρόνο και ηρεμία.

Γιατί να επιλέξετε την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

 • Η επιχείρηση μας διαθέτει εμπειρία 40 ετών στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα κάνουμε την ροή των λημμάτων φυσιολογική.
 • Παρέχουμε μεγάλη διαθεσιμότητα κινητών αποφρακτικών συνεργείων. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να επιχειρήσουμε άμεσα σε κάθε σας κλήση. Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα οχήματα μας μέσω gps και σας στέλνουμε το κοντινότερο στη περιοχή σας.
 • Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων. Βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων σε ότι αφορά αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.
 • Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Στόχος μας πάντα είναι η μόνιμη λύση του προβλήματος αλλά και αποφυγή επανάληψης του.
 • Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο ξεχωρίζει γιατί πρώτο μέλημα της είναι η σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, δίνουμε βάρος και στην ιδανική γενικότερη εμπειρία του πελάτη. Σας παραδίδουμε τον χώρο ακριβώς όπως ήταν, κινούμαστε πάντα βάση των απαιτήσεων σας και φυσικά είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και στις τιμές και σε όλα.
 • Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αποχετευτικού δικτύου κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Μετά από τόσα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων γνωρίζουμε καλά τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Μπορούμε να καταλάβουμε άμεσα πιο είναι το πρόβλημα και αν έχει σχέση με το κεντρικό δίκτυο ή με την αποχέτευση σας. Γνώση που μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά περιττά έξοδα.
 • Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης. Πάντα μετά το πέρας της επίσκεψη μας σας κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για το πώς δεν θα επαναληφθεί φραγή στην αποχέτευση  σας και τι θα πρέπει να προσέχετε. Εδώ στην  Αποφρακτική Νέου Ηρακλείου Βλάχος θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο τηλεφωνικό μας κέντρο να σας βοηθήσουμε ξανά όποτε μας χρειαστείτε.

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο κάθε είδους

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο κάθε είδους: Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.  Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Στην Αποφράξεις Ηράκλειο Βλάχος γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να αποστραγγίζονται οι σωληνώσεις σας σωστά. Είτε χρειάζεστε τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, είτε μια ολόκληρη αναβάθμιση του αποχετευτικού σας συστήματος.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Νέο Ηράκλειο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Νέο Ηράκλειο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Παρατηρήσατε ότι μια αποχέτευση στο νεροχύτη ή το ντους σας είναι πιο αργή από το κανονικό; Προκαλεί θορύβους ή υπερχειλίζει το νεροχύτη; Αυτό μπορεί να οφείλεται σε συσσώρευση στο αποχετευτικό σωλήνα που συνδέεται με την αποχέτευση. Στην Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού, όχι μόνο για να απομακρύνουμε τα εμπόδια, αλλά και για να αποφύγουμε να δημιουργηθούν πιο σοβαρά προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων στο μέλλον. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων.

Μεγάλη ρίζα από αποχέτευση
Μεγάλη ρίζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο

Καθαρισμός αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο σας δίνει λύση πάνω σε:

 • αποχετεύσεις μπανιέρας-ντους
 • αποχέτευση τουαλέτας
 • αποχετεύσεις φρεατίων
 • σιφώνια δαπέδων
 • αποχετεύσεις νεροχύτη κουζίνας
 • αποχετεύσεις νιπτήρα μπάνιου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ

Επιθεώρηση με κάμερα στο Νέο Ηράκλειο

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης με κάμερα της Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος για να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις σας. Αν έχετε ήδη μια προβληματική αποχέτευση ή απλά θέλετε να αποφύγετε ένα μελλοντικό πρόβλημα, η διάγνωση με κάμερα είναι μονόδρομος, είναι ένας γρήγορος και ακριβής τρόπος για να φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος, να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση της αποχέτευσης σας.

Χρησιμοποιούμε ελεγχόμενη, ειδική κάμερα και λογισμικό για να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια έρευνα. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός αναμεταδίδει σε μια οθόνη το εσωτερικό της αποχέτευσης και ο τεχνικός μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση και την ακεραιότητα της αποχέτευσης. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διακοπή στην ιδιοκτησία σας. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο εξελιγμένος εξοπλισμός έρευνας στον κόσμο. Μας επιτρέπει και μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και μπορείτε και εσείς να έχετε αντίγραφο της όλης εργασίας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μια τέτοια έρευνα με κάμερα χρησιμοποιείται σε διάφορες περιπτώσεις όπως, επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, ρίζες δέντρων, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη, κ.α. Η έρευνα με κάμερα είναι και ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου για τα τρωκτικά στην ιδιοκτησία σας. Θυμηθείτε ότι τα τρωκτικά αποκτούν συνήθως πρόσβαση μέσω του συστήματος αποστράγγισης, καθώς μπορούν να κολυμπήσουν μεγάλες αποστάσεις. Μπορούν πολύ άνετα να βγουν από την λεκάνη του μπάνιου σας.

Συντηρήσεις αποχετεύσεων Νέο Ηράκλειο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Νέο Ηράκλειο προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Αποφράξεις και υπόλοιπες υπηρεσίες στο Νέο Ηράκλειο

Η Αποφράξεις Βλάχος, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες εταιρείες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο Νεο Ηράκλειο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο καλύπτει και τις γειτονικές περιοχές όλο το 24ωρο

Η εταιρεία Αποφράξεις Νέου Ηρακλείου Βλάχος είναι κοντά σας σε όλα τα βόρεια Προάστια της Αθήνας με εξειδικευμένο συνεργείο  για να καλύψει κάθε σας ανάγκη στις αποφράξεις και σε όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών αποχετεύσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων. Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας για αυτό έχουμε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε πάντα διαθέσιμα συνεργεία όλο το 24ώρο για να καλύψουν κάθε έκτακτο περιστατικό, νεροποντή, άντληση υδάτων και οτιδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίσει το αποχετευτικό δίκτυο εσωτερικό και εξωτερικό. Μην διστάσετε να μας καλέσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε λίγα λεπτά θα είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας έτσι την άψογη ολοκλήρωση της οποιαδήποτε εργασίας. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το προσωπικό μας που θα σας βοηθήσουν από τη στιγμή που θα καλέσετε μέχρι και την επίλυση του προβλήματος. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, εμείς μπορούμε και εγγυόμαστε ότι τα πάντα είναι δυνατά. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια με τους πελάτες μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
Μπάζα που έχουν βγάλει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο
ΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
Πουριά που έχουν βγάλει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από απόφραξη αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο

Πληροφορίες περιοχής Νέο Ηράκλειο

To Ηράκλειο Αττικής είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στο βόρειο τομέα. Ο Δήμος περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Κέντρο στο οποίο στεγάζονται η δημοτική βιβλιοθήκη, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, το δημοτικό θέατρο, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και η “Βίλλα Στέλλα” όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων,επίσης έχει εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

Υπαρχουν κέντρα στα οποία η συγκέντρωση των πολιτών είναι μεγάλη καθώς ξεφεύγουν, έρχοντας σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση και το χορό. Επίσης ο Δήμος περιλαμβάνει τα Πνευματικά Κέντρα Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και Αγίου Λουκά, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» και το θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία».

wikipedia

ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο
Τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ αποφράσει αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο βγάζοντας χαρτιά