ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΦΙΛΟΘΕΗ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στη ΦΙΛΟΘΕΗ με τα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμό αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων. Σεβόμαστε και προστατεύουμε την περιουσία σας εφαρμόζοντας διακριτικά και ήρεμα σύγχρονες αποφρακτικές μεθόδους.

Με συνέπεια, πείρα και επαγγελματισμό, δίνουμε λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης και αποκαθιστούμε τη φυσιολογική ροή των λυμάτων και των όμβριων υδάτων. Σιφόνια, υδρορροές, λούκια, αποχετεύσεις, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με εγγυημένο αποτέλεσμα. Όποια και αν είναι η κατάσταση των δικτύων της αποχέτευσής σας, πραγματοποιούμε διάγνωση του προβλήματος και διορθώνουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Οι ειδικοί τεχνικοί μας είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν γρήγορες, αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλη την Αττική καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με όλα τα σύγχρονα εργαλεία και βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα για άμεση επέμβαση. Εσείς απλά καλέστε μας και περιγράψτε το πρόβλημά σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Φιλοθέη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Φιλοθέη
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Φιλοθέη
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Φιλοθέη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Φιλοθέη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Φιλοθέη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Φιλοθέη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Φιλοθέη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Φιλοθέη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Διενεργούμε αποφράξεις καθημερινά και αντιμετωπίζουμε ποικίλα προβλήματα βουλωμάτων. Από το 1978 δεν έχει σημειωθεί ούτε ένα αναποτελεσματικό περιστατικό. Αγαπάμε τη δουλειά μας και θεωρούμε κάθε αποχετευτική βλάβη είτε είναι ήπια είτε πολύπλοκη το ίδιο σημαντική.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι μπορεί να προκαλέσει τις ρίζες ώστε να αναπτυχθούν στη γραμμή αποχέτευσης;

Η πάροδος του χρόνου και οι φθορές δημιουργούν αλλοιώσεις οι οποίες μετατρέπονται σε μικρές τρύπες και από εκεί εισχωρούν αναζητώντας νερό. Οι μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά μετατόπιση των σωλήνων αποχέτευσης, επιφέροντας μικρά κενά και ρωγμές στις αρθρώσεις των σωλήνων. Οι ρίζες δέντρων περίπου στο μέγεθος μίας ανθρώπινης τρίχας, αναπτύσσονται έπειτα σε αυτές τις ρωγμές και σε κενά λόγω αναζήτησης νερού και θρεπτικών ουσιών.

Πώς μπορώ να αποφύγω φραγμένες υδρορροές;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις φραγμένες υδρορροές είναι να εγκαταστήσετε προφυλακτήρες υδρορροής και να καθαρίζετε τακτικά μπαλκόνια και ταράτσες από φύλλα και σκουπίδια. Υπάρχουν προστατευτικά υδρορροής, επίσης γνωστά ως καλύμματα υδρορροής με διαφορετική αποτελεσματικότητα κατά περίπτωση. Όπως και με κάθε επιλογή εργαλείων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό προστατευτικό υδρορροής ανάλογα με την κατασκευή της.

Γιατί ο νεροχύτης της κουζίνας μου συνεχίζει να βουλώνει;

Το λίπος μαγειρέματος, το λάδι, τα κομμάτια σαπουνιού και τα αδιάλυτα σωματίδια τροφίμων είναι μερικές από τις κοινές αιτίες του φραξίματος. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις αποχετεύσεις σας καθώς το λάδι και το λίπος στερεοποιείται και τα σωματίδια τροφίμων μετατρέπονται σε κολλώδη μάζα. Η πιο ασφαλής λύση είναι να καλέσετε έναν τεχνικό να κάνει μια επιθεώρηση.

Αποφράξεις στη Φιλοθέη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Οι τεχνικοί της «Αποφράξεις Βλάχος» διαθέτουν όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματα για να καθαρίσουν μία φραγμένη αποχέτευση. Εάν έχετε ρίζες στον σωλήνα ή έναν βουλωμένο αγωγό, τότε πρέπει να κάνετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης. Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι καθαρισμού της αποχέτευσης, με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα ή με πιεστικό υδροβολής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προτιμάμε το πιεστικό υδροβολής, επειδή αποδίδει καλύτερα στον καθαρισμό μιας γραμμής αποχέτευσης. Οι γραμμές αποχέτευσης, με συσσωρεύσεις οργανικών ουσιών, δεν μπορούν να καθαριστούν καλά με ένα περιστροφικό μηχάνημα και είναι αδύνατο να επαναφέρετε το σωλήνα στην αρχική του κατάσταση. Ένα μηχάνημα υδροβολής μπορεί να διασπάσει εμπόδια και να καθαρίσει τη γραμμή σε όλη την εσωτερική της διάμετρο, αποκαθιστώντας τη ροή λυμάτων και όμβριων υδάτων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σημάδια ότι υπάρχουν ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης

  Τα δέντρα είναι ένα σημαντικό συστατικό κάθε σπιτιού. Προσθέτει χαρακτήρα και αισθητική αξία στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πλευρές σε αυτό. Εάν τα δέντρα δεν είναι καλά συντηρημένα, μπορεί να βλάψουν εντελώς το αποχετευτικό σύστημα στο σπίτι σας. Ναι, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτα, τα δέντρα μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στο γκαζόν σας και στους σωλήνες νερού κάτω από τα λύματα. Σας παρουσιάζουμε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

  Γιατί μεγαλώνουν οι ρίζες των δέντρων στις αποχετεύσεις σας;

  Τα δέντρα αναζητούν υγρασία και θρεπτικά συστατικά στο έδαφος και οι γραμμές αποχέτευσης είναι το καλύτερο μέρος από το οποίο μπορούν να το πάρουν. Προσελκύονται κυρίως από τις μικρές διαρροές και ρωγμές σε σωλήνες που δημιουργούν υγρασία. Δυστυχώς, όταν οι ρίζες βρίσκουν το δρόμο τους στις γραμμές, σιγά σιγά μεγαλώνουν και γεμίζουν τον σωλήνα, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως.

  Για να ελέγξετε και να μάθετε αν υπάρχουν ρίζες δέντρων στις σωληνώσεις, παραθέτουμε τα πιθανά συμπτώματα των αποχετεύσεων όταν οι ρίζες των δέντρων έχουν εισβάλλει στη γραμμή αποχέτευσης.

  Απότομη αύξηση στους λογαριασμούς νερού

  Έχετε μείνει σε κατάσταση σοκ τον τελευταίο καιρό λόγω ενός απροσδόκητα υψηλού λογαριασμού νερού; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε ελέγξτε τους σωλήνες σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα βλάβης στους σωλήνες σας λόγω εισβολής ρίζας. Εάν το νερό διαρρέει συνεχώς από τους σπασμένους σωλήνες, τότε αυτό διακαιολογεί το υψηλό κόστος του λογαριασμού. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι οι λογαριασμοί του νερού σας κάνουν τρύπες στην τσέπη σας, διορθώστε τη ζημιά στους σωλήνες σας που προκαλούνται από τις ρίζες των δέντρων!

  Αργό άδειασμα αποχετεύσεων ντους και νεροχύτη

  Όταν οι ρίζες των δέντρων βρουν το δρόμο τους στους σωλήνες σας, αρχίζουν να αναπτύσσονται και να εξαπλώνονται. Μπορεί να μην παρατηρήσετε καμία διαφορά στην αρχή. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη σωλήνων ή ακόμα και ζημιά καθώς μεγαλώνουν και εξαπλώνονται. Η αργή αποστράγγιση του νεροχύτη, των ντους και γενικότερα όλων των εσωτερικών σημείων αποστράγγισης είναι ένα άκρως ενδεικτικό σημάδι για ρίζες.

  Βαθουλώματα στην αυλή σας

  Εάν οι σωλήνες σας έχουν σοβαρή ζημιά από ρίζες, το γκαζόν σας θα έχει μαλακά σημεία και βαθουλώματα. Η υπερβολική ανάπτυξη των ριζών των δέντρων σε σωλήνες μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει τους σωλήνες σας, προκαλώντας διαρροή νερού στο έδαφος. Μετά από μια συνεχή διαρροή νερού, το νερό θα σχηματίσει καταβόθρες στην αυλή σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να ελέγξει τη γραμμή αποχέτευσης, καθώς η απόφραξη ριζών στις γραμμές αποχέτευσης είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

  Θόρυβος γουργουρίσματος στην αποχέτευσή σας

  Σκέφτεστε το κανονικό γουργούρισμα που αποστραγγίζει το μπάνιο που ακούτε μετά το ντους; Όχι, δεν είναι αυτό που μιλάμε εδώ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις παράγουν έναν απαίσιο θόρυβο γουργουρίσματος κάθε φορά που αδειάζει ο νεροχύτης ή ξεπλένετε την τουαλέτα. Ο ήχος προκαλείται από το νερό που προσπαθεί να περάσει μέσα από ένα εμπόδιο στην αποχέτευση. Κάθε φορά που ακούτε έναν τέτοιο ήχο στις αποχετεύσεις σας, ξέρετε ότι είναι ένα σημάδι για ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης και καλό είναι να ενεργήσετε γρήγορα πριν το πρόβλημα διογκωθεί.

  Άσχημη μυρωδιά από την αποχέτευση

  Εάν υπάρχει κάποια άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από την αποχέτευσή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης. Όταν οι ρίζες των δέντρων φράζουν τους αποχετευτικούς αγωγούς, παγιδεύουν τα απόβλητα, παράγοντας μια δυσάρεστη οσμή. Εάν τα απόβλητα συνεχίσουν να συσσωρεύονται στο μπλοκάρισμα των ριζών των δέντρων, η μυρωδιά θα χειροτερέψει.

  Επαναληπτικές επιστροφές

  Ένα άλλο σημάδι των ριζών των δέντρων σε σωλήνες είναι τα τακτικά μπλοκαρίσματα της τουαλέτας. Όταν οι ρίζες των δέντρων βρίσκουν το δρόμο προς τους σωλήνες σας, παγιδεύουν χαρτί υγείας και άλλα υλικά που ρίχνουμε, προκαλώντας άσχημη φραγή στην αποχέτευση τουαλέτας αλλά και στις υπόλοιπες αποχετεύσεις του σπιτιού καθώς μπλοκάρεται όλο το εσωτερικό σύστημα του σπιτού.

  Ξαφνική χαμηλή πίεση νερού

  Η ξαφνική χαμηλή πίεση νερού στο σπίτι σας είναι ένα άλλο σημάδι φραγμένων σωλήνων. Εάν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό από τις βρύσες, υπάρχει περίπτωση να έχετε ρίζες δέντρων που εμποδίζουν κάποιους σωλήνες εισαγωγής νερού. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για να ελέγξει την αιτία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

  Η «Αποφράξεις Βλάχος» συντηρεί τις οικιακές αποχετεύσεις στη Φιλοθέη, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους και προλαμβάνει τα βουλώματα αλλά και τις επώδυνες οικονομικές και υγειονομικές συνέπειες αυτών.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Η Φιλοθέη είναι μία περιοχή καθαρά οικιστική με πολλές μονοκατοικίες, κήπους και δένδρα. Ως εκ τούτου οι ρίζες δένδρων είναι ο κύριος εχθρός των εξωτερικών αποχετευτικών δικτύων. Διαθέτουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών, όπως διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα, ριζοκοπτικούς μηχανισμούς, πιεστικά υδροβολής για την αφαίρεση και απομάκρυνση των ριζών από τις σωληνώσεις σας. Επίσης, μετά την απόφραξη διενεργούμε εφόσον επιθυμείτε και πλήρη καθαρισμό στους σωλήνες.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΦΙΛΟΘΕΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στη Φιλοθέη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας