ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Ψυχικό, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ. Διαθέτουμε αυτοκινούμενα συνεργεία τα οποία φέρουν επάνω τους τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και απαρτίζονται από τεχνικούς που έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί για κάθε τύπου απόφραξη. Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο ΨΥΧΙΚΟ για άμεση εξυπηρέτηση. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μία τρομερή ταλαιπωρία, το βλέπουμε καθημερινά. Δεν είναι μόνο η οσμή και η εικόνα δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά μπορεί να είναι επιζήμια για το σπίτι σας και τη δημόσια υγεία.

Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η 24ωρη παροχή υπηρεσιών μας σημαίνει άμεση επέμβαση και σίγουρη λύση για το ξεμπλοκάρισμα αποχετεύσεων για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα είτε για να ζητήσετε τις υπηρεσίες μας είτε να σας δώσουμε συμβουλές και οδηγίες. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας. Εργαζόμαστε και σεβόμαστε την οικία ή την επιχείρησή σας, όπως το δικό μας σπίτι. Η άριστη εξυπηρέτηση αποτελεί τη «δεύτερη φύση μας». Εργαζόμαστε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα υγείας και ασφάλειας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, είμαστε εδώ για να σας παραδώσουμε τις ταχύτερες λύσεις, καθώς είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Αφού καλέσετε, μετά από λίγη ώρα θα έρθει συνεργείο της επιχείρησής μας στο χώρο σας και πολύ γρήγορα το αποχετευτικό σας σύστημα θα είναι και πάλι λειτουργικό. Η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Ψυχικό θα βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημα. Ό,τι και αν κάνουμε, είναι εγγυημένο και να είστε βέβαιοι ότι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας θα έχετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΨΥΧΙΚΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Ψυχικό
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Ψυχικό
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Ψυχικό
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Ψυχικό
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Ψυχικό
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Ψυχικό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Ψυχικό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Ψυχικό
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Ψυχικό

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Αν χρειάζεστε μια έμπειρη εταιρεία, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Οι τεχνικοί μας είναι φιλικοί και ενθουσιασμένοι με τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας την πιο ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό. Απλά καλέστε μας και αφήστε εμάς να σας κατευθύνουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς διεισδύουν οι ρίζες στο σωλήνα αποχέτευσης;

Οι παλαιότεροι σωλήνες αποχέτευσης συνήθως φθείρονται και αναπτύσσουν μικρές ρωγμές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς σχηματίζονται μικρές ρωγμές κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα, μικρές ποσότητες νερού διαρρέουν. Οι μικρές ρίζες δέντρων τείνουν να σπρώχνουν το δρόμο τους σε αυτές τις ρωγμές αναζητώντας νερό. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, γίνονται μεγάλα εμπόδια στον σωλήνα, προκαλώντας επομένως μια σειρά προβλημάτων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αναπτυχθούν ξανά οι ρίζες μετά το φίδι μιας γραμμής;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την εποχή του χρόνου, το μέγεθος των ριζών και το είδος των δέντρων και των φυτών που αναπτύσσονται κοντά στο σπίτι σας. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου ένα ή δύο χρόνια για να αρχίσουν να αναπτύσσονται ξανά οι ρίζες των δέντρων μετά την πλήρη αφαίρεσή τους.

Θα πρέπει οι γραμμές αποχέτευσης να καθαρίζονται τακτικά ακόμα και αν δεν υπερχειλίζουν;

Η Προληπτική Συντήρηση είναι μία συνιστώμενη πρακτική για τη μεγιστοποίηση του προσδόκιμου ζωής του συστήματος αποχέτευσης. Εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ο προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης αποτρέπει τα βουλώματα πριν εμφανιστούν. Οι υπηρεσίες υδροβολής και επιθεώρησης βίντεο μπορούν να εκτελούνται μία φορά το χρόνο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι σωλήνες αποχέτευσης σας είναι καθαροί από ρίζες και άλλα συντρίμμια. Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε τις γραμμές αποχέτευσης για ελλείψεις όταν μετακομίζετε σε νέο σπίτι.

Αποφράξεις στο Ψυχικό, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Ψυχικό;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Ψυχικό και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Σημάδια φραγής και μέθοδοι απόφραξης

  Είμαστε ικανοί να εκτιμήσουμε, να διαγνώσουμε το πρόβλημα και να το εντοπίσουμε, χρησιμοποιώντας κάμερα υψηλής ανάλυσης παρακολούθησης στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Αφού το εντοπίσουμε, μπορούμε να ορίσουμε τον καλύτερο τρόπο λύσης.

  Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία από λόγους για τους οποίους εμφανίζονται προβλήματα στο δίκτυό σας και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: λίπη και έλαια από τα τρόφιμα σας, τρίχες, άμμος και τσιμέντο, φύλλα και ρίζες, διάφορα ξένα αντικείμενα, κ.α.

  Λόγοι που μπορεί να μας χρειάζεστε

  Η διατήρηση των αποχετεύσεων σας σε κατάσταση σωστής λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστείτε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης:

  Αργή αποχέτευση – Οι αποχετεύσεις σας δε λειτουργούν όπως συνήθως; Μπορεί να μην είναι πλήρως βουλωμένες αλλά μπορεί να αναπτύσσεται ήδη ένα φράγμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία τεχνικό για να σας βοηθήσει. Αν το παραμελήσετε, θα παραμείνει το πρόβλημα για πολλές εβδομάδες έως ότου η αποχέτευση τελικά φράξει τελείως. Επιπλέον, ένας καταρτισμένος τεχνικός θα είναι σε θέση να σας πει εάν υπάρχουν άλλα πρόσθετα προβλήματα.

  Δημιουργία υπερχείλισης στο ντους σας – Η τουαλέτα σας υπερχειλίζει το ντους σας; Ένας απλός καθαρισμός αποχέτευσης μπορεί να είναι αρκετός. Η τουαλέτα και η γραμμή του ντους ή της μπανιέρας είναι συνήθως συνδεδεμένες μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι ένα φράγμα μπορεί να κατευθύνει το νερό της τουαλέτας στο ντους σας. Κανείς δε θέλει να του συμβεί αυτό και δε θα θέλετε να μπείτε στο ντους σας, αφού έχετε δει αυτή την κατάσταση.

  Βουλωμένες αποχετεύσεις – Τις περισσότερες φορές, ένας «γάργαρος ήχος» από το νεροχύτη, το ντους ή την τουαλέτα μπορεί να οφείλεται σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με μια φραγμένη γραμμή ή σωλήνα αποχέτευσης. Αυτό συχνά αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχει πρόβλημα στον κύριο σωλήνα. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, μην αφήνετε τα τρόφιμα, τα μαλλιά ή το λίπος να πέφτουν στην αποχέτευσή σας.

  Σχετικά με τον καθαρισμό αποχέτευσης

  Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι ένα ουσιαστικό μέρος της συντήρησης του αποχετευτικού σας συστήματος. Με την πάροδο του χρόνου, οι αποχετεύσεις φράζουν με λίπη και υπολείμματα όπως υπολείμματα τροφών, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού και συσσώρευση ορυκτών. Ο καθαρισμός των σωλήνων αποχέτευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά εάν το πρόβλημα είναι ήδη επιβαρυμένο. 

  Ποια είναι τα σημάδια των βουλωμένων αποχετεύσεων

  Ένα βουλωμένο σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων ξεκινά ως αργή ροή αποχετεύσεων στους νεροχύτες και την μπανιέρα. Εάν το πρόβλημα παρουσιαστεί σε πολλά σημεία, μια επιδιόρθωση DIY θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Δώστε προσοχή στις υπερχειλισμένες ή γάργαρες τουαλέτες, στα εφεδρικά λύματα και στις σάπιες μυρωδιές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας. Αυτά είναι ενδεικτικά σημάδια απόφραξης κάπου στον κύριο σωλήνα αποχέτευσης ή τη γραμμή αποχέτευσης.

  Η συνήθης μέθοδος για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων είναι η χρήση ριζοβολητή ή μηχανοκίνητου κοχλία. Αυτά κόβουν τα περισσότερα εμπόδια στις γραμμές, συμπεριλαμβανομένων των ριζών των δέντρων και των μαλλιών.

  Μια άλλη τεχνική είναι μέσω του πιεστικού υδροβολής με εκτόξευση νερού, όπου το νερό υψηλής πίεσης διοχετεύεται μέσω των σωλήνων για να καθαριστούν μπλοκαρίσματα όπως αφρούς σαπουνιού και σκληρυμένα κοιτάσματα ορυκτών. Ωστόσο, η εκτόξευση νερού είναι λιγότερο αποτελεσματική στην απομάκρυνση φραγμών όπως οι ρίζες και τα ινώδη απόβλητα τροφίμων. Για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη λύση, μπορείτε να κάνετε πρώτα μία επιθεώρηση γραμμής.

  Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας;

  Θα πρέπει να αφήσετε τον καθαρισμό αποχέτευσης στους επαγγελματίες γιατί έχουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να το κάνουν με ασφάλεια. Αλλά εάν το πρόβλημα περιορίζεται σε μία αποχέτευση, μπορείτε να αφαιρέσετε μικρότερα φράγματα χρησιμοποιώντας ένα έμβολο ή ρίχνοντας καθαριστικά.

  Ως εναλλακτική λύση στα τοξικά καθαριστικά αποχέτευσης, δοκιμάστε να ρίχνετε ζεστό νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διαλύσετε τα υπολείμματα. Αν αυτό δεν πετύχει, βάλτε ένα τέταρτο φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και μετά ρίξτε μισό φλιτζάνι ξύδι για να λύσετε το πρόβλημα.

  Πώς συντηρείτε τις αποχετεύσεις σας;

  Εκτός από το να ρίχνετε τακτικά ζεστό νερό στις αποχετεύσεις σας, θα πρέπει επίσης να προσέχετε τι πετάτε εκεί. Αποφύγετε να πετάτε μαγειρικό λάδι, λίπη, υπολείμματα στερεών τροφίμων και αμυλούχα προϊόντα στο νεροχύτη σας, καθώς αυτά θα φράξουν τους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου. Ομοίως, αποφύγετε να ξεπλύνετε πάνες, υγρά μαντηλάκια, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, μπάλες από βαμβάκι και οδοντικό νήμα στις τουαλέτες ή στο νεροχύτη του μπάνιου σας. Τοποθετήστε δικτυωτούς ή συρμάτινους συλλέκτες αποστράγγισης για να αποτρέψετε τη συσσώρευση χαλαρών τριχών και άλλων υπολειμμάτων.

  Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό με συμβόλαιο συντήρησης, η «Αποφράξεις Βλάχος» στο Ψυχικό προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Είναι σημαντικό να δράσουμε όταν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο διότι εκτός από τη ζημιά που ενδεχομένως δημιουργηθεί στην περιουσία σας μακροπρόθεσμα, εγκυμονεί και κινδύνους για την υγεία σας. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να επέμβουμε ώστε να αποφευχθεί μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Όταν και αν συμβαίνει οποιοδήποτε θέμα με τις αποχετεύσεις σας, η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι όλα όσα χρειάζεστε στο Ψυχικό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστίων της Αθήνας. Είτε πρόκειται για καθαρισμό, απόφραξη ή συντήρηση αποχετεύσεων έχουμε την ικανότητα και διαθέτουμε την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

  Όταν πρόκειται για απόφραξη και καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων η εταιρεία μας έχει όλη την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να γίνει η δουλειά γρήγορα και επαγγελματικά. Μερικά από τα σημάδια που δεν πρέπει καθόλου να αγνοήσετε είναι η άσχημη μυρωδιά και η αργή απορρόφηση στον νεροχύτη, στην μπανιέρα σας, στον νιπτήρα ή και οπουδήποτε αλλού. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, συντήρηση αποχέτευσης, καθαρισμό αποχέτευσης, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων, πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΨΥΧΙΚΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στο Ψυχικό εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας