ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον Άγιο Ελευθέριο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ. Αναλαμβάνουμε να αποφράξουμε οποιοδήποτε βούλωμα ή φραγή εμποδίζει την ομαλή ροή λυμάτων και νερών στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Νεροχύτες, λεκάνες, μπάνια, τουαλέτες, σιφώνια, υδρορροές βρήκαν το δάσκαλό τους με την πολύπειρη εταιρεία αποχετευτικών υπηρεσιών ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ.

Πραγματοποιούμε διάγνωση και έλεγχο σωληνώσεων με κάμερα, αφαιρούμε και απομακρύνουμε ρίζες δένδρων που έχουν εισβάλλει μέσα στους αγωγούς σας, αντλούμε νερά από πλημμυρισμένους χώρους σε περιοχές δύσβατες και σε δυσπρόσιτα σημεία με πανίσχυρες αντλίες ταχείας αναρρόφησης. Αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες και τις απλές περιπτώσεις με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα. Σεβόμαστε την περιουσία σας!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ΩΡΕΣ την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και ασφαλισμένοι για τη δική σας προστασία. Θα μείνετε ικανοποιημένοι με το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Έχουμε συνεργεία σταματημένα σε πάρα πολλά σημεία της ευρύτερης περιοχής της Αττικής και σας διαβεβαιώνουμε ότι άμεσα θα βρίσκεται κοντά σας κάποιο συνεργείο, εξασφαλίζοντας σας 24ωρη κάλυψη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Άγιο Ελευθέριο
  • Απόφραξη Νεροχύτη στον Άγιο Ελευθέριο
  • Απόφραξη Υδρορροής στον Άγιο Ελευθέριο
  • Απόφραξη Τουαλετών στον Άγιο Ελευθέριο
  • Απόφραξη Σιφωνιού στον Άγιο Ελευθέριο
  • Καθαρισμός Φρεατίων στον Άγιο Ελευθέριο
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Άγιο Ελευθέριο
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Άγιο Ελευθέριο
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Άγιο Ελευθέριο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς να αποτρέψετε το φράξιμο των τουαλετών;

Η φραγή της λεκάνης της τουαλέτας είναι φυσικό επακόλουθο όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά το μέσα μέρος του χείλους της λεκάνης σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.

Μπορεί η coca cola να ξεμπλοκάρει τις αποχετεύσεις;

Η κόκα κόλα είναι μια λιγότερο γνωστή λύση που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο σας. Ρίξτε ένα μπουκάλι κόλα 2 λίτρων – Pepsi, Coke ή υποκατάστατα – στη βουλωμένη αποχέτευση. Η κόκα κόλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστική και αποτελεσματική στο να απομακρύνει τη συσσώρευση στις αποχετεύσεις σας, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο από τα εμπορικά καθαριστικά αποχέτευσης.

Μπορώ να ξεβουλώσω ένα νεροχύτη με μια βεντούζα αναρρόφησης;

Μια απλή βεντούζα με επίπεδο χείλος, δημιουργεί ένα σφράγισμα πάνω από την οπή του νεροχύτη για να ασκήσει την πίεση που απαιτείται για να αποσπάσει το φράξιμο. Βεβαιωθείτε ότι ο νεροχύτης περιέχει αρκετό νερό για να βυθίσει την κεφαλή της βεντούζας και τοποθετήστε το κύπελλο (κεφαλή βεντούζας) πάνω από το άνοιγμα αποχέτευσης.

Αποφράξεις στον Άγιο Ελευθέριο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στον Άγιο Ελευθέριο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στον Άγιο Ελευθέριο και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Οι τεχνικές που ακολουθούμε δε φθείρουν τους σωλήνες σας και κυρίως είναι ασφαλείς για την υγεία σας καθώς είναι πλήρως φιλικές προς το περιβάλλον και φυσικά άκρως αποτελεσματικές! Πέραν του τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς, διαθέτουμε και το κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό. Ο άρτιος εξοπλισμός και το ικανό προσωπικό, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να συμπληρώσει την επαγγελματική και υπεύθυνη πολυετή εικόνα της καθιερωμένης στο ευρύ κοινό πλέον εταιρείας μας, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ.

    Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες της εγκατάστασης αποχέτευσης. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    Μη χρησιμοποιείτε χημικά αποφρακτικά προϊόντα, προτιμήστε τις φυσικές μεθόδους απόφραξης και καθαρισμού. Έτσι προφυλάσσετε την υγεία σας, το περιβάλλον και τις σωληνώσεις.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
    • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
    • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

    Οι υπηρεσίες μας απλώνονται σε πολλαπλές ανάγκες που έχουν σχέση με την αποχέτευση αλλά και τις πλημμύρες. Έτσι καλύπτουμε από μία απλή απόφραξη ενός νιπτήρα έως την πολύπλοκη εμπλοκή της κεντρικής αποχέτευσης ή του κεντρικού φρεατίου. Αναλαμβάνουμε συμβόλαια συντήρησης αποχετευτικών δικτύων με τακτικούς προληπτικούς καθαρισμούς αποχέτευσης ώστε οι σωλήνες σας να μη βουλώσουν ποτέ! Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα για επείγουσες καταστάσεις πλημμυρών με αντλήσεις υδάτων υπό δύσκολες συνθήκες.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στον Άγιο Ελευθέριο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας