ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Μοναστηράκι, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 76 22 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. Είμαστε στο πλευρό σας, στην οικία ή την επιχείρησή σας, για να λύσουμε με επιτυχία κάθε γρίφο της αποκατάστασης της σωστής λειτουργίας των αποχετεύσεών σας. Μπάνια, νιπτήρες, σιφόνια και κάθε είδους σωληνώσεις ξεβουλώνουν σε λίγα μόλις λεπτά μόνο με ένα τηλεφώνημα.

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας και διασφαλίζουμε ότι οι παροχές μας δεν υστερούν σε καμία περίπτωση είτε εύκολη είτε δύσκολη. Η ικανότητα του εξοπλισμού που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να χειριστούμε τις πιο σκληρές και πιο απαιτητικές εργασίες.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Όταν επιλέγετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ, επιλέγετε την καλύτερη εταιρεία υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης στο κέντρο γιατί είμαστε διαθέσιμοι 24 ΩΡΕΣ την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένοι και ασφαλισμένοι για τη δική σας προστασία. Τα κινητά μας συνεργεία είναι σταθμευμένα σε πάρα πολλά σημεία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και σας διαβεβαιώνουμε ότι άμεσα θα βρίσκεται κοντά σας κάποιο συνεργείο. Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στους πελάτες μας και μπορούμε μέσα σε λίγη ώρα κατόπιν της κλήσεώς σας να βρισκόμαστε στον χώρο σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Μοναστηράκι
  • Απόφραξη Νεροχύτη στο Μοναστηράκι
  • Απόφραξη Υδρορροής στο Μοναστηράκι
  • Απόφραξη Τουαλετών στο Μοναστηράκι
  • Απόφραξη Σιφωνιού στο Μοναστηράκι
  • Καθαρισμός Φρεατίων στο Μοναστηράκι
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Μοναστηράκι
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Μοναστηράκι
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Μοναστηράκι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να ξεβουλώσουμε οποιαδήποτε αποχέτευση εντός κι εκτός κτιρίων από οποιοδήποτε εμπόδιο, βούλωμα ή φραγή. Πραγματοποιούμε καθαρισμούς και αποφράξεις κεντρικών φρεατίων είτε για προληπτικούς λόγους συντήρησης είτε για επείγουσες περιστάσεις άμεσης επέμβασης ημέρα και νύχτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Πώς μπορώ να ξεβουλώσω ένα βουλωμένο νιπτήρα;

Ξεβιδώστε το κάλυμμα αποστράγγισης και αφαιρέστε το πώμα του νεροχύτη. Μετρήστε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι. Ρίξτε το ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση. Ρίξτε το φλιτζάνι ξύδι στην αποχέτευση. Αφήστε το μείγμα να καθίσει στην αποστράγγιση για αρκετά λεπτά, μέχρι να σταματήσει να αφρίζει. Αφήστε το νερό να τρέξει.

Γιατί να μας επιλέξετε για άντληση υδάτων;

Είμαστε μία εταιρεία με εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων, μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποφράξεις στο Μοναστηράκι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Μοναστηράκι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Μοναστηράκι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Με σύγχρονες τεχνικές απόφραξης αντιμετωπίζουμε εύκολα ακόμα και τα πιο δύσκολα βουλώματα στις σωληνώσεις της αποχετευτικής σας γραμμής. Ενημερωνόμαστε για όλες τις μεθόδους παγκοσμίως και εξελίσσουμε τις ικανότητές μας στο έπακρο ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης, οι ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες, οι ριζοκοπτικοί μηχανισμοί και η κάμερα απόφραξης σε συνδυασμό με τους επιδέξιους χειρισμούς των πεπειραμένων τεχνικών μας εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια όλων των εργασιών μας.

    Η υδροβολή είναι μια διαδικασία που θα καθαρίσει τις αποχετεύσεις σας σε χρόνο μηδέν. Διοχετεύοντας μία μεγάλη ποσότητα νερού μέσα στους σωλήνες σας σε υψηλή πίεση, αφαιρεί τη συσσώρευση και τα μπλοκαρίσματα που έχουν δημιουργηθεί, επιτρέποντας στο νερό να αποστραγγιστεί χωρίς να προκαλέσει φθορές στους σωλήνες. Πολλές φορές η συσσώρευση θα περιορίσει τη ροή αρκετά ώστε να βουλώσουν οι μπανιέρες και οι τουαλέτες και θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερχειλίσεις στο σπίτι σας.

    Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας από τα επιβλαβή χημικά καθαριστικά. Οπότε προτού ρίξετε αυτά τα επικίνδυνα σκευάσματα στην αποχέτευσή σας καλέστε τους τεχνικούς μας για να ρίξουν μια ματιά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

    Αν υποπτεύεστε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας μην το αφήσετε να διευρυνθεί. Καλέστε μας για απορίες, συμβουλές και οδηγίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

    Μπορούμε επιπλέον να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των όμβριων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή ΧαλάνδριΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στο Μοναστηράκι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

    ΟΧΙ

    Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

    Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

    Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

    Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

    Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

    Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

    Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

    Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας