ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ, ξεβούλωμα λεκάνης από τον «Βλάχο», τον ειδικό της αποχέτευσης

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ και αποφράξεις παντός τύπου. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Οι βουλωμένες λεκάνες τουαλέτας μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα και θα μπορούσαν να συμβούν για διάφορους λόγους. Ορισμένα από αυτά τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν αμέσως, ενώ άλλα μπορεί να απαιτούν μια λεπτομερέστερη διαδικασία προτού τα πράγματα μπορέσουν να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, εμείς στην «Αποφράξεις Βλάχος» προσφέρουμε προσιτές και αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα ζητήματα της αποχέτευσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν πάει κάτι στραβά στην αποχέτευσή σας θα προστεθεί άλλη μια στρεσογόνα κατάσταση στην πολυάσχολη ημέρα σας. Για αυτό και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο.

Με τον εξελιγμένο μας εξοπλισμό οι τεχνικοί μας θα σας φροντίσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ώστε η καθημερινότητά σας να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις λεκανών και αποφράξεις παντός τύπου.

Κρατήστε τις αποχετεύσεις σας καθαρές με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της «Αποφράξεις Βλάχος». Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση σήμερα, σε όλη την Αθήνα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ – FAQ

Η χρήση μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Ρίξτε ένα φλυτζάνι από το καθένα μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και περιμένετε να αφρίσει. Για να ξεπλύνετε το μείγμα, ρίξτε σιγά σιγά στο σωλήνα μια κατσαρόλα ζεστό νερό.

Για αυτό το πρόβλημα ευθύνεται είτε η στάθμη του νερού στο καζανάκι η οποία  είναι ρυθμισμένη πολύ χαμηλά, είτε οι οπές εισόδου νερού στη λεκάνη οι οποίες είναι φραγμένες, κι έτσι η πίεση του νερού δεν είναι αρκετή. Διαφορετικά είτε ένα αντικείμενο έχει κολλήσει μέσα στον σωλήνα της τουαλέτας ή την αποχέτευση και εμποδίζει την ροή του νερού.

Το ξεβούλωμα με ορυκτό αλάτι μπορεί να έχει αποτέλεσμα αρκεί να το διαλύσετε μέσα σε ένα κουβά νερό προτού το ρίξετε αργά μέσα στην λεκάνη. Αφού δράσει για μια ολόκληρη νύχτα θα διασπάσει όλα τα υπολείμματα μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και μπορείτε να ξεπλύνετε το μείγμα ρίχνοντας απλά μια κατσαρόλα ζεστό νερό στο σωλήνα.

Σε περίπτωση που κάνατε το λάθος και ρίξατε χαρτί υγείας και βούλωσε η λεκάνη σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να ρίξετε μια ασπιρίνη μέσα στο καζανάκι. Έτσι θα διαλυθεί κάθε είδους χαρτί που μπορεί να έχει φράξει την λεκάνη σας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ;
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ

Ως οικογενειακή επιχείρηση κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια οικογένεια όταν κάτι στα αποχετευτικά δίκτυα πηγαίνει στραβά, από μια κλειστή τουαλέτα μέχρι τα ντους και τους νιπτήρες που αδειάζουν αργά ή απλά αρνούνται να αδειάσουν. Τα προβλήματα αυτά δεν είναι μόνο ενοχλητικά, μπορούν επίσης να είναι επικίνδυνα με τα λύματα που μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια και τα οποία σχετίζονται με πολλές ασθένειες.

Βουλωμένη λεκάνη μπάνιου

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Βλάχος μπορούν να εντοπίσουν τα προβλήματα της βουλωμένης λεκάνης της τουαλέτας σας αμέσως και να διορθώσουν όλα τα προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. Η υπηρεσία απόφραξης μπορεί να απαλλάξει τους ιδιοκτήτες σπιτιών από πολλά δυσάρεστα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από φραγμένους σωλήνες μιας τουαλέτας. Οι τεχνικοί μας έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων, ώστε τα αποχετευτικά προβλήματα της λεκάνης τουαλέτας να γίνουν γρήγορα παρελθόν.

Πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας;

Υπάρχουν δύο τύποι μιας βουλωμένης λεκάνης. Ο πρώτος τύπος παρατηρείται όταν τραβάτε το καζανάκι και η στάθμη του νερού αργεί υπερβολικά πολύ να επανέλθει στο φυσιολογικό. Αυτό είναι σημάδι ότι ένα βούλωμα πρόκειται να συμβεί και πρέπει να δράσετε γρήγορα. Ο δεύτερος τύπος είναι όταν το επίπεδο του νερού αυξάνεται συνέχεια σε σημείο όπου μπορεί εύκολα να πλημμυρίσει το μπάνιο σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχει βουλώσει τελείως η αποχέτευση της λεκάνης με αποτέλεσμα το νερό να παγιδεύεται μέσα στους σωλήνες και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει καθόλου. Το πρόβλημα στις παραπάνω περιπτώσεις είναι αρκετά σοβαρό καθώς έχει άμεση σχέση με θέματα υγείας.

Τι προκαλεί το βούλωμα λεκάνης

Όποιο και να είναι το βούλωμα που έχει προκληθεί στην τουαλέτα σας, οι πιθανότητες να λυθεί αυξάνονται κατά πολύ όταν γνωρίζετε ποιο είναι το αντικείμενο που προκάλεσε τη ζημιά. Τα αντικείμενα που προκαλούν συχνά φραγμούς είναι πολλά, τα πιο συνηθισμένα είναι: Χαρτί υγείας, σκληρά οργανικά λύματα, είδη ατομικής υγιεινής, μωρομάντηλα, καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια.

Πως ξέρω ότι απαιτείται ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Αν το νερό χρειάζεται περισσότερο χρόνο απ’ ότι συνήθως για να φτάσει στα φυσιολογικά του επίπεδα αφού τραβήξετε το καζανάκι ή άμα η στάθμη του νερού συνεχίζει να ανεβαίνει, τότε αυτό σημαίνει ότι η τουαλέτα σας κατά πάσα πιθανότητα έχει βουλώσει. Προφανώς, μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα καθώς δε θέλετε να πλημμυρίσει το μπάνιο σας ή να μείνετε χωρίς τουαλέτα για πολύ καιρό. Άλλα δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Προτού καλέσετε έναν επαγγελματία για να ξεβουλώσει τη λεκάνη σας, υπάρχουν μερικές σχετικά εύκολες λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας.

4 τρόποι για να κάνετε ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ μόνοι σας

Μπορείτε να προσπαθήσετε να ξεβουλώσετε τη λεκάνη μόνοι σας με κλασσικούς και εύκολους τρόπους, εφόσον το εμπόδιο δεν είναι σε βάθος. Στις περισσότερες περιπτώσεις η εφαρμογή είναι επιτυχής. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλλετε αν το βούλωμα επιμένει.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ χωρίς εργαλεία

Αρχικά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε το σημείο φραγμού μέσα στο σωλήνα. Αν το σημείο αυτό φαίνεται με ευκολία τότε μπορείτε να βάλετε μέσα το χέρι σας και να βγάλετε οτιδήποτε αντικείμενο έχει προκαλέσει τον φραγμό. Αφού βάλετε λαστιχένια γάντια, τοποθετήστε το χέρι σας μέσα στην λεκάνη και προσπαθήστε να τραβήξετε έξω τα αντικείμενα που έχουν προκαλέσει τον φραγμό. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μερικές φορές προκειμένου να καθαρίσετε τελείως τον σωλήνα. Αφού αφαιρέσετε όλα τα αντικείμενα, τραβήξτε μια φορά το καζανάκι για να δείτε εάν η αποστράγγιση του νερού είναι φυσιολογική. Τέλος, αν δείτε μικρά αντικείμενα στην επιφάνεια του νερού, τραβήξτε τα γρήγορα προτού προκαλέσουν ξανά φραγμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ με την χρήση ζεστού-καυτού νερού

Προτού σας πούμε πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μέθοδο ξεβουλώματος, βεβαιωθείτε πως η στάθμη του νερού στην τουαλέτα σας είναι χαμηλή και πως έχετε κλείσε την παροχή νερού. Αν υπάρχει παραπάνω νερό απ’ ότι πρέπει, προσπαθήστε να το αφαιρέσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας έναν κουβά. Έπειτα ρίξτε λίγο υγρό πιάτων (περίπου 50ml) απευθείας μέσα στη λεκάνη και περιμένετε 10 λεπτά ώστε διαλυθούν λίγο όλα τα υλικά που προκαλούν τον φραγμό. Αμέσως μετά, ρίξτε 2-3 λίτρα καυτό νερό με προσοχή μέσα στον σωλήνα και περιμένετε μερικά ακόμα λεπτά.

Αν το νερό παραμένει σε υψηλά επίπεδα, επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να επανέλθει στο φυσιολογικό και μην ξεχάσετε να ανοίξετε ξανά την παροχή νερού. Αν όμως το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει, τότε προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ με την χρήση βεντούζας

Αυτή πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους ξεβουλώματος αρκεί  να είστε σίγουροι ότι έχετε τη σωστή βεντούζα για το ξεβούλωμα που θέλετε να κάνετε. Αρχικά φροντίστε ότι το επίπεδο νερού της λεκάνης είναι ανεβασμένο ώστε να έχει σίγουρα αποτελέσματα αυτή η μέθοδος. Αμέσως μετά, εφαρμόστε καλά την βεντούζα στη λεκάνη ώστε να υπάρχει κενό αέρος και αρχίστε να πιέζετε την βεντούζα προς την λεκάνη και να την τραβάτε, με προσεχτικές κινήσεις στην αρχή ώστε να μην σπρώξετε τα αντικείμενα πιο βαθιά μέσα στον σωλήνα. Όσο συνεχίζετε να κάνετε αυτές τις κινήσεις, αρχίστε να βάζετε περισσότερη δύναμη ώσπου αρχίσει να ρέει κανονικά ξανά το νερό.  Αφαιρέστε την βεντούζα και τραβήξτε το καζανάκι για να δείτε αν η ροή του νερού είναι κανονική. Διαφορετικά, μπορείτε να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε την διαδικασία ώσπου να δείτε αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ με τη χρήση ατσαλίνας

Η ατσαλίνα είναι ένα μακρύ, μεταλλικό εργαλείο το οποίο είναι φτιαγμένο για να βοηθάει με αποφράξεις. Απλά τοποθετείστε την ατσαλίνα μέσα στον σωλήνα μέχρι να βρείτε το σημείο φραγμού και έπειτα, αρχίστε να την γυρνάτε με απαλές κινήσεις ώστε να μην προκαλέσετε ζημιά στο σωλήνα. Έτσι, η ατσαλίνα θα διασπάσει όλα αυτά τα υλικά και θα επαναφέρει την ροή του νερού.

Σε περίπτωση που δεν έχετε μια ατσαλίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρεμάστρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεδιπλώσετε την κρεμάστρα και να την λυγίσετε από την μια πλευρά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας γάντζος ο οποίος θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε ότι υλικό έχει μπλοκάρει την τουαλέτα σας.

Τι γίνεται αν η λεκάνη δεν ξεβουλώνει

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Αν όλοι οι παραπάνω τρόποι ξεβουλώματος αποτύχουν, προτού να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν η πίεση του νερού με την οποία πέφτει το νερό στη λεκάνη είναι αρκετή. Διαφορετικά θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες για να λυθεί το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πως μπορώ να αποτρέψω το βούλωμα της τουαλέτας;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μη βουλώσει η τουαλέτα σας. Μην πετάτε μέσα μικρά αντικείμενα όπως χαρτιά και μωρομάντιλα. Επιπλέον, αφήνετε το καπάκι της τουαλέτας κάτω όταν δεν τη χρησιμοποιείτε και φροντίζετε η λεκάνη της τουαλέτας να είναι καθαρή ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τέλος, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθούν ασβεστώματα μέσα στον σωλήνα της λεκάνη λόγω σκληρότητας του νερού και καλό είναι να αντιμετωπιστεί άμεσα ώστε να μη δημιουργηθούν ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις.