banner ad

Αποφράξεις Πειραιάς

Αποφράξεις Πειραιάς και στις γύρω περιοχές

210 400 5 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Για την Αποφράξεις Πειραιάς καμία εργασία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Εμείς θα σας προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με όποιο πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί στην αποχέτευση σας.

Αν τα προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα σας έχουν κουράσει, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ανά τακτά, χρονικά διαστήματα μία προληπτική συντήρηση. Η Αποφράξεις Πειραιάς σας εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα είτε αν πρέπει να καθαρίσει τους σωλήνες είτε να ανιχνεύσετε προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης. Παρά το μέγεθος των ζημιών, διορθώστε το πρόβλημα και επαναφέρετε το σπίτι σας στους φυσιολογικούς του ρυθμούς. Μάθετε για τις διάφορες υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει ένας τεχνικός της Αποφράξεις Πειραιάς για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αν κατοικείτε κάπου για αρκετά καιρό, θα έχετε κάποια στιγμή ένα πρόβλημα αποχέτευσης. Αποφύγετε τις περιττά εμπλοκές, κάνοντας έναν επαγγελματικό καθαρισμό στο αποχετευτικό σας δίκτυο συχνά. Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού των αποχετεύσεων καταστρέφουν τους σωλήνες, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Επιλέξτε έναν τεχνικό της Αποφραξεις Πειραιας, ο οποίος ειδικεύεται στη συντήρηση και τον καθαρισμό των σωλήνων και των φρεατίων. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σημάδι από μία εμπλοκή, που δε θα το βρείτε μέσα από μια προληπτική επιθεώρηση με κάμερα.

Διαρροές νερού μπορεί να προκληθούν από φθορά ή ακατάλληλη εγκατάσταση. Παρά την αιτία, διατηρήστε ασφαλείς τις εγκαταστάσεις σας για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα. Μια κοινή αιτία είναι ένας σωλήνας που έχει φθαρεί τα χρόνια. Είναι εύκολο να εντοπίσετε μερικές εμπλοκές, αλλά κάποιες άλλες είναι κρυμμένες μέσα σε σωλήνες. Ένας τεχνικός βρίσκει τους ευκολότερους και λιγότερο καταστροφικούς τρόπους να βρεθούν οι εμπλοκές. Λάβετε προληπτικές συμβουλές από έναν επαγγελματία, όπως η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλη την περιοχή του Πειραιά και σας εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της κάθε εργασίας. Θα εκπλαγείτε από την ταχύτητα, τον επαγγελματισμό και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Ό,τι και αν έχει συμβεί στη γραμμή της αποχέτευσης σας, π.χ. ένας βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης,οι εξειδικευμένο τεχνικοί μας θα λύσουν το πρόβλημα για σας. Όταν ένα τέτοιο πρόβλημα συμβαίνει δεν είναι καθόλου ευχάριστο και δυστυχώς παρουσιάζεται τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Εδώ και παραπάνω από 4 δεκαετίες που ιδρύθηκε η Αποφράξεις Πειραιάς προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και των προαστίων του. Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα όπως:

 • σχολεία
 • στρατόπεδα
 • νοσοκομεία
 • πλοία
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • επιχειρήσεις
 • καταστήματα κ.α.

Εσείς οι πελάτες μας είστε η προτεραιότητα μας και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και είστε και εσείς δίπλα μας.

Δεν θα βρείτε καλύτερη εταιρεία που να καλύπτει όλες τις ανάγκες του αποχετευτικού σας δικτύου στην περιοχή του Πειραιά. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πληθώρα γνώσεων και εμπειρίας και με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα της κάθε εργασίας.

Η τεχνική ομάδα μας εκπαιδεύεται από την ίδια την Αποφράξεις Πειραιάς, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Καθώς ειδικευόμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων ψάχνουμε συνεχώς νέους και βελτιωμένους τρόπους παροχής των καλύτερων και καταλληλότερων υπηρεσιών στα αποχετευτικά συστήματα.
Έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για να προσδιορίσουμε και να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπιστεί απλά το πρόβλημα, αλλά και θα προσδιοριστεί η αιτία του. Καλέστε την Αποφράξεις Πειραιάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μας χρειαστείτε και πολύ σύντομα θα είμαστε δίπλα σας.

Η Εταιρεία Αποφράξεις Πειραιάς Βλάχος

Η Αποφράξεις Πειραιάς Βλάχος ειδικεύεται στις Αποφράξεις, ΑπολυμάνσειςΑντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα, και Συντηρήσεις Αποφράξεων στον Πειραιά, αλλά και στα γύρω προάστια.

Η Αποφράξεις Βλάχος, εξειδικευμένη στις αποφράξεις από το 1970, είναι από τις πρώτες στην προτίμηση του καταναλωτή, διότι διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνει αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στην περιοχή σας και στο δήμο Πειραιώς.

Η Αποφράξεις Βλάχος προτείνει και προσφέρει προσιτές λύσεις για κάθε αποχέτευση σε όλον τον Πειραιά.

24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος είναι πάντα έτοιμοι να σας παραδώσουν υπηρεσίες απόφραξης και όχι μόνο.

Η τιμιότητα και η μπέσα που έχουμε ως εταιρεία μας έχει κάνει την νούμερο ένα επιλογή σας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η εκτίμηση σας προς την Αποφράξεις Βλάχος είναι εμφανής. Είμαστε περήφανοι που ανταποκρινόμαστε σε κάθε κλήση σας άμεσα, σε κάθε απόφραξη!

Η ομάδα της Αποφράξεις Βλάχος προσφέρει:

 • Αξιόπιστη, αποτελεσματική, επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση
 • Δίκαιες και προσιτές τιμές
 • Οικονομικά αποδοτικές λύσεις
 • 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Λύσεις έκτακτης ανάγκης
 • Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης
 • Έμπειροι τεχνικοί
 • Πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων παντός είδους στον Πειραιά
 • Αποφράξεις ομβρίων υδάτων – υδρορροών στον Πειραιά και στις γύρω περιοχές
 • Αποφράξεις σιφονιών λεκάνης, νιπτήρων και νεροχυτών στον Πειραιά

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Πειραιά
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Πειραιά
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Πειραιά

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στον Πειραιά για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στον Πειραιά και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.400.5.111

Αποφράξεις Πειραιάς και στα Προάστια

Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης,  συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Πειραιάς κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.400.5.111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές του Πειραιά για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πειραιάς

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αττικής με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.400.5.111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πειραιάς

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Πειραιάς Βλάχος  αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στον Πειραιά προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Σχόλια

σχόλια

Top