ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στον ΠΕΙΡΑΙΑ από τον «ΒΛΑΧΟ», τον ειδικό της αποχέτευσης!

210 400 5 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Μπορείτε να μας καλέσετε έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητά μας. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Η ομάδα των τεχνικών μας  είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και απόλυτοι γνώστες των αποχετεύσεων. Είτε το βούλωμα αφορά λεκάνη, νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρα είτε κεντρικό φρεάτιο πολυκατοικίας, κάθετη εξωτερική αποχέτευση, όσο δύσκολη και αν είναι η φραγή γνωρίζουμε πολύ καλά πως να αντιμετωπίσουμε το αποχετευτικό σας πρόβλημα.

Καταλαβαίνουμε ότι, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, οι αποχετεύσεις σας θα χρειαστούν έναν λεπτομερή καθαρισμό κάποια στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε μερικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας σε καλή κατάσταση. Η εταιρία μας σας εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τους εκπροσώπους του τηλεφωνικού μας κέντρου. Θα σας δώσουμε όλη τη συμβουλευτική υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είμαστε πάντα έτοιμοι για να γίνει η δουλειά σωστά και εγγυημένα με άριστα αποτελέσματα. Είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά και των προαστίων του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Πειραιά
 • Απόφραξη Νεροχύτη στον Πειραιά
 • Απόφραξη Υδρορροής στον Πειραιά
 • Απόφραξη Τουαλετών στον Πειραιά
 • Απόφραξη Σιφωνιού στον Πειραιά
 • Καθαρισμός Φρεατίων στον Πειραιά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Πειραιά
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Πειραιά
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Πειραιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να κάνω μόνος/η μου την απόφραξη;

Εξαρτάται από το βάθος που βρίσκεται το πρόβλημα στην αποχέτευση. Υπάρχουν κάποιοι σπιτικοί μέθοδοι όπως το ζεστό νερό, η μαγειρική σόδα, η βεντούζα κ.λπ. Ωστόσο έχουν αποτέλεσμα μόνο σε πιο επιφανειακά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση που το φράξιμο εντοπίζεται σε μεγάλο βάθος, η χρήση διαγνωστικών μέσων και ειδικών μηχανημάτων απόφραξης είναι απαραίτητη.

Μυρίζει το σιφώνι της αποχέτευσης τι να κάνω;

Γεμίστε ένα φλιτζάνι με φυσικό χυμό λεμονιού και αδειάστε το στο σιφώνι της αποχέτευσης. Μην ρίξετε νερό για 20-30 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να ρίξετε λευκό ξύδι και χυμό λεμονιού.

Αποφράξεις στον Πειραιά, ποιες είναι οι τιμές;

Οι τιμές στον κλάδο για μια απλή απόφραξη κυμαίνονται μεταξύ 40-50 ευρώ. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα το είδος της απόφραξης, τον χρόνο εργασιών και τη χρήση εξοπλισμού διάγνωσης ή όχι.

Θα μυρίσει ο χώρος κατά τη διάρκεια της απόφραξης;

Όχι, οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι μη επεμβατικές στον χώρο και στοχεύουν στο επίκεντρο του προβλήματος. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση ατυχήματος ή αστοχίας και οι απόφραξη επιτυγχάνεται χωρίς οσμές.

Αν χρειαστεί η χρήση κάμερας στην απόφραξη πόσο κοστίζει;

Ο έλεγχος δικτύου με κάμερα έχει κόστος μεταξύ 80 και 120 ευρώ στον κλάδο μας. Η ποιότητα του εξοπλισμού παίζει καθοριστικό ρόλο στην τιμή. Το μήκος του καλωδίου, ο άρτιος ρομποτικός έλεγχος και η ποιότητα λήψης είναι στοιχεία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια δύσκολη διάγνωση της αποχέτευσης.


  ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη

  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα βουλώματα πριν σχηματιστούν. Είναι 100% οικολογική και ασφαλής μέθοδος για χρήση σε οποιοδήποτε είδος σωλήνα ή αποχέτευσης. Η διαδικασία καθαρισμού με νερό υψηλής πίεσης θα αφαιρέσει χρόνιες συσσωρεύσεις από συντρίμμια και θα κάνει το δίκτυο της αποχέτευσης σας σαν καινούργιο.

  Έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, για να προσδιορίσουμε και να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί. Να είστε σίγουροι ότι δε θα αντιμετωπιστεί απλά το πρόβλημα, αλλά θα προσδιοριστεί και η αιτία του. Καλέστε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ» οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας μας χρειαστείτε και πολύ σύντομα θα είμαστε δίπλα σας. Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές του Πειραιά με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό κινητό συνεργείο.

  Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού μπορούν να διασπάσουν τυχόν μπλοκαρίσματα, αφαιρώντας οτιδήποτε υπάρχει στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Όλα αυτά απομακρύνονται από τους σωλήνες και το αποχετευτικό σας σύστημα επιστρέφει στη φυσιολογική του κατάσταση. Επίσης, προσφέρουμε μια πλήρη προληπτική συντήρηση για εκείνους που προτιμούν την πρόληψη από την ταλαιπωρία που προκαλείται από βουλωμένες αποχετεύσεις.

  Στον εξοπλισμό μας περιλαμβάνεται και η κάμερα υψηλής τεχνολογίας οπού κάποιες φορές είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση της. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε και να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στις σωληνώσεις και πολύ πιο εύκολα να το αντιμετωπίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε και εσείς από άσκοπα σκαψίματα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ» θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ «ΒΛΑΧΟΣ» για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

  Ο καθαρισμός φραγμένων αποχετεύσεων θεωρείται ένα δύσκολο έργο. Λόγω της αφθονίας και της παλαιότητάς των κτιρίων του Πειραιά, οι περισσότερες εταιρείες δεν αναλαμβάνουν δύσκολες περιπτώσεις. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας είναι ικανές για την αποτελεσματική και πλήρη διόρθωση οποιασδήποτε άσχημης κατάστασης στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

  Αν κατοικείτε κάπου για αρκετό καιρό, θα έχετε κάποια στιγμή ένα πρόβλημα αποχέτευσης. Αποφύγετε τις περιττές εμπλοκές, κάνοντας έναν επαγγελματικό καθαρισμό στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού των αποχετεύσεων καταστρέφουν τους σωλήνες, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Επιλέξτε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Βλάχος, ο οποίος ειδικεύεται στη συντήρηση και τον καθαρισμό των σωλήνων και των φρεατίων.

  Τα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα σας έχουν κουράσει;

  Θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε από τα δυσάρεστα προβλήματα που έχουν αναστατώσει την καθημερινότητά σας.  Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ανά τακτά, χρονικά διαστήματα μία προληπτική συντήρηση. Οι τεχνικοί μας, σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι το πρόβλημα έχει διαγνωστεί σωστά και η αιτία του θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε επίσης ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη.

  Αν διαμένετε στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές και χρειάζεστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποχέτευσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει τους ειδικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Εξειδικευόμαστε στις αποφράξεις από το 1978, διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να λύνουμε αποφασιστικά κάθε πρόβλημα απόφραξης στον Πειραιά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στον ΠΕΙΡΑΙΑ

  Εκτός από αποφράξεις στον Πειραιά εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  • Οι επιπτώσεις από τη χρήση χημικών καθαριστικών υγρών είναι ότι μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες σας, το περιβάλλον και εσάς.
  • Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά τοποθετείτε υδροξείδιο του νατρίου (καυστική σόδα) ή θειικό οξύ στους σωλήνες σας. Αυτές οι χημικές ουσίες είναι εξαιρετικά διαβρωτικές και καίνε το δέρμα, τα ρούχα και άλλα υλικά.
  • Οι χημικές ουσίες μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις PVC, χαλκού, χάλυβα και σιδήρου, προκαλώντας ακόμα πιο εκτεταμένες ζημιές με την πάροδο του χρόνου, που μπορούν να προσθέσουν υψηλό κόστος που απαιτεί η αντικατάσταση των σωλήνων σε όλη την ιδιοκτησία σας.
  • Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να περάσουν μέσα από το δέρμα και τα ρούχα σας, όποτε δεν πρέπει ποτέ να τα χρησιμοποιείτε χωρίς γάντια ή προστατευτικά γυαλιά. Ποτέ μην αναμιγνύετε χημικά καθαριστικά απόφραξης, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει έκρηξη και τοξικές αναθυμιάσεις. Να κρατάτε πάντα μακριά τα χημικά από τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα σας.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας