banner ad

Αποφράξεις Πειραιάς – 2104005111

Αποφράξεις Πειραιάς – 210 40 05 111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μπορείτε να καλέσετε την Αποφράξεις Πειραιάς με απόλυτη εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι ο στόλος των οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και ότι η ομάδα των τεχνικών μας είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και απόλυτοι γνώστες των αποχετεύσεων και έρχονται πάντα προετοιμασμένοι για να γίνει η δουλειά σωστά και εγγυημένα με άριστα αποτελέσματα.

Οι αποχετεύσεις μας μπορούν να βουλώσουν από πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τρίχες, λίπη, υπολείμματα φαγητού, ρίζες ή φύλλα δέντρου, από κακή χρήση, βλάβη ή αμέλεια. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας μπορούμε να επιλύσουμε τα πάντα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με βουλωμένες αποχετεύσεις, νεροχύτες ή τουαλέτες; Καλέστε χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο την Αποφράξεις Πειραιάς. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουμε καθώς όλα αυτά τα 40 και πλέον χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή του Πειραιά και των προαστίων του.

Ο καθαρισμός των φραγμένων αποχετεύσεων θεωρείται ένα δύσκολο έργο, αλλά όχι για την Αποφράξεις Πειραιάς. Λόγω της αφθονίας και της παλαιότητάς των κτιρίων του Πειραιά, οι περισσότερες εταιρείες δεν αναλαμβάνουν δύσκολες περιπτώσεις. Η εμπειρία και οι γνώσεις των τεχνικών μας είναι ικανές για την αποτελεσματική και την πλήρη διόρθωση οποιασδήποτε άσχημης κατάστασης στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Καλέστε Αποφράξεις Πειραιάς και θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε από τα δυσάρεστα προβλήματα που έχουν αναστατώσει την καθημερινότητά σας.

Αν τα προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα σας έχουν κουράσει, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ανά τακτά, χρονικά διαστήματα μία προληπτική συντήρηση. Η Αποφράξεις Πειραιάς σας εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα είτε αν πρέπει να καθαρίσει τους σωλήνες είτε να ανιχνεύσετε προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης. Παρά το μέγεθος των ζημιών, διορθώστε το πρόβλημα και επαναφέρετε το σπίτι σας στους φυσιολογικούς του ρυθμούς. Μάθετε για τις διάφορες υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει ένας τεχνικός της Αποφράξεις Πειραιάς για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αν κατοικείτε κάπου για αρκετά καιρό, θα έχετε κάποια στιγμή ένα πρόβλημα αποχέτευσης. Αποφύγετε τις περιττά εμπλοκές, κάνοντας έναν επαγγελματικό καθαρισμό στο αποχετευτικό σας δίκτυο συχνά. Τα χημικά προϊόντα καθαρισμού των αποχετεύσεων καταστρέφουν τους σωλήνες, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Επιλέξτε έναν τεχνικό της Αποφραξεις Πειραιας, ο οποίος ειδικεύεται στη συντήρηση και τον καθαρισμό των σωλήνων και των φρεατίων. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα σημάδι από μία εμπλοκή, που δε θα το βρείτε μέσα από μια προληπτική επιθεώρηση με κάμερα.

Διαρροές νερού μπορεί να προκληθούν από φθορά ή ακατάλληλη εγκατάσταση. Παρά την αιτία, διατηρήστε ασφαλείς τις εγκαταστάσεις σας για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα. Μια κοινή αιτία είναι ένας σωλήνας που έχει φθαρεί τα χρόνια. Είναι εύκολο να εντοπίσετε μερικές εμπλοκές, αλλά κάποιες άλλες είναι κρυμμένες μέσα σε σωλήνες. Ένας τεχνικός βρίσκει τους ευκολότερους και λιγότερο καταστροφικούς τρόπους να βρεθούν οι εμπλοκές. Λάβετε προληπτικές συμβουλές από έναν επαγγελματία, όπως η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε:

  • κατοικίες
  • επιχειρήσεις
  • πολυκατοικίες
  • στρατόπεδα
  • νοσοκομεία
  • πλοία
  • εμπορικά καταστήματα
  • σχολεία
  • δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό σε συνδυασμό με τα, προηγμένης τεχνολογίας, μηχανήματα, που έχει στη διάθεσή του, θα διορθώσει άμεσα κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε και θα σας συμβουλεύσει πως να αποφύγετε να δημιουργηθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Απλά καλέστε Αποφράξεις Πειραιάς και πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αποχέτευσης μας, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τους εκπροσώπους του τηλεφωνικού μας κέντρου και θα σας δώσουν όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε.

Οι τεχνικοί σας, σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι το πρόβλημα έχει διαγνωστεί σωστά και η αιτία του θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Αν διαμένετε στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές και χρειάζεστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποχέτευσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει τους ειδικούς της Αποφράξεις Πειραιάς.

Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε.

Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού μπορούν να διασπάσουν τυχόν μπλοκαρίσματα, αφαιρώντας οτιδήποτε υπάρχει στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Όλα αυτά απομακρύνονται από τους σωλήνες και το αποχετευτικό σας σύστημα επιστρέφει στην φυσιολογική του κατάσταση. Επίσης σας προσφέρουμε μια πλήρη προληπτική συντήρηση για εκείνους που απαιτούν την πρόληψη παρά την ταλαιπωρία που προκαλείται από ξαφνικά βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, κ.α.

Στον εξοπλισμό μας περιλαμβάνεται και η κάμερα υψηλής τεχνολογίας οπού κάποιες φορές είναι αναγκαία η χρησιμοποίηση της. Έτσι μπορούμε να εντοπίσουμε και να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος στις σωληνώσεις και πολύ πιο εύκολα να το αντιμετωπίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε και εσείς από άσκοπα σκαψίματα.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Πειραιά 210 400 5 111 και ο εντοπισμός του προβλήματος στις αποχετεύσεις σας γίνεται άμεσα. Η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησής μας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Οι ταχύτατοι χρόνοι εξυπηρέτησης θα σας καταπλήξουν.

Η εταιρεία Αποφράξεων Βλάχος ασχολείται με συνέπεια με τις αποφράξεις στον Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή, πάνω από 50 χρόνια. Οι λόγοι για να μας προτιμήσετε είναι πάρα πολλοί και πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουμε κάθε πρόβλημα απόφραξης, καθαρισμού αποχέτευσης, φρεατίων ή σιφωνιού.

Παρέχουμε λύσεις για κάθε κατοικία αλλά και για επαγγελματικούς χώρους και ερχόμαστε κοντά σας με ένα μόνο τηλεφώνημα όλο το 24ωρο.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορείτε να καλείτε 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου ανεξαρτήτως αργιών και απεργιών. Γνωρίζουμε τι θα πει απόφραξη πάρα πολύ καλά για αυτό ξέρουμε και δίνουμε πάντα άμεσα λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Αποφράξεις Πειραιάς 24 ώρες την μέρα

αποφραξεισ Πειραιάς

Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο (σε επιβατική κίνηση) λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου.

Ο Πειραιάς (αρχ. Πειραιεύς), και άλλοτε Πόρτο Λεόνε ή Πόρτο Δράκο, είναι ιστορική βιομηχανική πόλη και σημαντικός λιμένας της Αττικής αλλά και της νοτιοανατολικής μεσογείου. Αποτελεί έδρα της Νομαρχίας Πειραιώς που απαρτίζεται από το χερσαίο τμήμα των οκτώ πειραιώτικων δήμων και τα νησιά του Σαρωνικού.

Ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά δήμος το 517 π.Χ. και στα νεότερα χρόνια το 1835, σήμερα συνιστά τον τρίτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό δήμο της χώρας.

Απόφαση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόκρουση της εισβολής των Περσών στην Ελλάδα, αφού το 480 π.Χ., ακριβώς έξω από την είσοδο του λιμανιού του Πειραιά, στα στενά της Σαλαμίνας, διεξήχθη η σημαντικότερη ναυμαχία του αρχαίου κόσμου, κατά την οποία ο στόλος των Ελλήνων νίκησε τον στόλο των Περσών, αναγκάζοντας τον ηγέτη τους Ξέρξη να εγκαταλείψει την προσπάθεια επέκτασης της Περσικής Αυτοκρατορίας προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

 

Το λιμάνι του Πειραιά υπήρξε ιστορικά το πρώτο μεγάλο οργανωμένο και οχυρωμένο λιμάνι των χρόνων της αρχαιότητας στη Μεσόγειο. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του έπαιξε η απόφαση του ηγέτη της Αθήνας Θεμιστοκλή για τη στροφή της πόλης προς τη θάλασσα το 493 π.Χ., με τη δημιουργία έργων οχύρωσης του λιμανιού αλλά και της ισχυρού πολεμικού στόλου πλοίων.

 

Άμεσες πηγές για τη μελέτη της ιστορίας και τοπογραφίας του Πειραιά αποτελούν οι διάφορες επιγραφές, ευρήματα αρχαίων τάφων, θεμέλια ναών, νεωσοίκων, κτιρίων και τειχών και αρχαίων λιμενικών έργων, σε συνδυσμό πάντα με τις περικοπές αρχαίων συγγραφέων που αναφέρονται στον Πειραιά, σπουδαιότεροι των οποίων ήταν οι: Θουκυδίδης, Ξενοφών, Αριστοτέλης, Πλούταρχος, Ισοκράτης, Πλάτων, Λυκούργος, Δημοσθένης, Ηρόδοτος και Πολυδεύκης. Ο αρχαιότερος όμως αυτών ο Διόδωρος ο περιηγητής (4ος αιώνας π.Χ.) ήταν αυτός που πρώτος συνέγραψε για την Αττική, τον οποίον και ακολούθησε ο Ηλιόδωρος που συνέγραψε έργο εκ 15 βιβλίων για τα μνημεία της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

Η πρώτη περίοδος χαρακτηρίζεται από τη μεγαλοφυή σκέψη του Θεμιστοκλή να μεταφέρει το επίνειο της Αθήνας από το Φάληρο στον Πειραιά και με ειδικό ναυτικό νόμο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη της μεγάλης ναυτικής δύναμης της Αθήνας.

Η δεύτερη περίοδος χαρακτηρίζεται από τις αποφάσεις του Περικλή, στο πλαίσιο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, να ανοικοδομήσει με σχέδια του μεγάλου πολεοδόμου της αρχαιότητας Ιππόδαμου την πόλη του Πειραιά και να τη μετατρέψει σε σπουδαίο λιμάνι διεθνών εμπορικών συναλλαγών (461-431 π.Χ.).

Δυο είναι επίσης οι σημαντικές περίοδοι της ανάπτυξης του σύγχρονου Πειραιά:

Η πρώτη περίοδος αφορά αμέσως μετά την Ανεξαρτησία της Ελλάδας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1821, όταν ως πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους ορίζεται η Αθήνα. Τότε δημιουργείται ο Δήμος του Πειραιά και συναποφασίζεται ότι επίνειο της πόλης των Αθηνών θα είναι ο Πειραιάς και όχι το Φάληρο, όπως ήθελαν κάποιοι Αθηναίοι.

Η δεύτερη περίοδος αφορά τις αποφάσεις του μεγάλου αναμορφωτή της σύγχρονης Ελλάδας, του Ελευθέριου Βενιζέλου, να δημιουργήσει αρχικά το 1911 και μετέπειτα το 1930 έναν μεγάλο λιμενικό οργανισμό για την κατασκευή υποδομών και τη λειτουργία ενός μεγάλου σύγχρονου εμπορικού λιμανιού.

Στα χρόνια αυτά το λιμάνι του Πειραιά, με την ανάπτυξη γύρω από αυτό της κύριας βιομηχανικής περιοχής της χώρας, απορροφά τη δυναμικότητα των πολλών παλαιών λιμανιών της Ελλάδας (Σύρος, Ύδρα, Πάτρα). Μετατρέπεται έτσι σταδιακά σε ναυτιλιακό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο όλης της χώρας.

Συνοικίες & Περιοχές Πειραιά

Αγιά Σοφιά (Μανιάτικα), Άγ. Βασίλειος, Άγιος Νείλος, Βούρλα, Βρυώνη, Γούβα του βάβουλα, Δημοτική αγορά, Ευαγγελίστρια, Ζέα (Πασαλιμάνι), Ηλεκτρικός (συνοικία) ή Λεμονάδικα, Καμίνια, Καλλίπολη,(Πειραιάς), Καρβουνιάρικα, Κοπή, Καστέλλα, Μικρολίμανο, Νέο Φάληρο, Ξαβέρη, Παλιατζήδικα, Παπαστράτος, Πειραϊκή, Πηγάδα, Προφήτης Ηλίας (Πειραιά), Ρετσίνα, Τερψιθέα, Τρούμπα, Υδραίικα, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο.

 

 

Σήμερα το λιμάνι, το οποίο περιγράφουν οι περιηγητές σε διαφορετικές περιόδους χαρακτηρίζοντάς το ως έναν έρημο τόπο, είναι ένα λιμάνι σύγχρονων υπηρεσιών, ένα κέντρο εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, ένα λιμάνι τουρισμού και πολιτισμού, στου οποίου τις ακτές μπορεί κανείς να δει και να θαυμάσει τα αποτυπώματα ενός αρχαίου πολιτισμού, παράλληλα με τη ζωντανή πόλη της επιχειρηματικότητας και της καθημερινής πολύβουης δραστηριότητας των κατοίκων της.

Για την αρχαία και σύγχρονη ιστορία του έχουν γραφτεί πολλά βιβλία˙ ελάχιστα όμως έχουν γραφτεί για την μακραίωνη πορεία του, από την περίοδο της καταστροφής του από τους Ρωμαίους μέχρι τα χρόνια της ανασυγκρότησής του, μετά την ελληνική επανάσταση του 1821. Η καταγραφή μαρτυριών και εικόνων από περιηγητές, που επισκέφθηκαν τα σκοτεινά χρόνια της οθωμανικής σκλαβιάς την Αθήνα και τον Πειραιά, δίνουν μια εικόνα του λιμένα, όταν αυτός είχε χάσει στους χάρτες ακόμα και το ιστορικό όνομά του. Γι’ αυτό και έχει μιαν ιδιαίτερη αξία.

πηγή: Wikipedia

Μερικές συμβουλές για να μην φράξει ο νεροχύτης σας

Το 80% των περιπτώσεων παρουσιάζεται στον νεροχύτη σας και σίγουρα θα χρειαστείτε απόφραξη, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν δεν επιβαρύνατε το νεροχύτη σας με λίπη ή τροφές. Θα πρέπει πάντα να αποφεύγετε να ρίχνετε μαγειρικά λίπη, βούτυρα και μαργαρίνες στο νεροχύτη σας και πάντα θα πρέπει να καθαρίζετε τα πιάτα και τις κατσαρόλες σας πριν τις πλύνετε.

Τα υπολείμματα τροφών όσο μικρά και αθώα και αν είναι, με την πάροδο του χρόνου σχηματίζουν ένα λεπτό πουρί που σιγά σιγά θα φράξει τον νεροχύτη σας ή το σιφόνι σας ή κάποιο σωλήνα μερικά μέτρα πιο κάτω από το διαμέρισμά σας και ούτε η ατσαλίνα θα τον φτάνει.

Τότε είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε με την μέθοδο της υδροβολής για να αποφραχθεί από ειδικό μηχάνημα υδροβολής. Όσο πιο προσεκτικοί είστε με το πλύσιμο των πιάτων τόσο πιο αργά ή και ποτέ, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα απόφραξης.

Αποφραξεις Πειραιάς κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές του Πειραιά και των όμορων δήμων του Πειραιά.

Αποφράξεις Πειραιάς και Προάστια Πειραιά

Όταν μας καλείτε στον χώρο σας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε ότι κάθε θέμα αποχέτευσης θα αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά. Οι τεχνικοί που απασχολεί η Αποφράξεις Πειραιάς είναι πολύπειροι επαγγελματίες και πληρούν όλους του κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας. Μπορείτε εκτός από τον δήμο του Πειραιά να μας καλέσετε σε όλες τις γύρω περιοχές ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πειραιάς

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πειραιάς

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Όσο πιο καλά συντηρείτε το δίκτυο σας, τόσο πιο πολύ μειώνετε τον κίνδυνο κάποιας φραγής από κάποια νεροποντή που δυστυχώς το κακό αποχετευτικό σύστημα της πρωτεύουσας δεν μπορεί να προλάβει.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Στις Αποφράξεις Βλάχος, παρέχουμε λύσεις και φροντίδα για μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια συμβόλαια συντήρησης για τις οικιακές σας ανάγκες ή τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Έκτος από Αποφράξεις στον Πειραιά, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Πειραιάς

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Νέα περιοχής Πειραιά

Επενδυτικό σχέδιο συνολικού ύψους 111.683.000 ευρώ στον Πειραιά. Ως το μεγαλύτερο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία της πόλης το χαρακτήρισε ο Γιάννης Μώραλης.

Με την υψηλότερη βαθμολογία αξιολογήθηκε ο δήμος Πειραιά από τη Διαχειριστική Αρχή του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής, διασφαλίζοντας επενδύσεις ύψους 80.065.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η πόλη αναμένεται για τα επόμενα πέντε χρόνια να εισέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά, όπως αισιοδοξεί η δημοτική Αρχή της.

Συνολικά, είχαν υποβληθεί προτάσεις από πέντε δήμους για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ), ενώ ο δήμος Πειραιά τονίζεται πως είχε την καλύτερη βαθμολογία και τον πιο πλήρη και τεκμηριωμένο φάκελο. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από ευρωπαϊκούς πόρους…

Σε συνδυασμό με τις προτάσεις του δήμου Πειραιά, ύψους 31.618.000 εκατ. ευρώ, που έχουν ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επόμενα χρόνια, αλλά και τα 80.065.000 ευρώ που εξασφαλίστηκαν από την πρόταση για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για τα επόμενα 5 χρόνια, συνεπάγεται ένα επενδυτικό σχέδιο συνολικού ύψους 111.683.000 ευρώ, που αναμένεται να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας στην πόλη.

http://www.newsbeast.gr

Σχόλια

σχόλια

Top