ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων – 210 28 500 15

Αν ζείτε στην περιοχή της Αττικής και χρειάζεστε επαγγελματίες τεχνικούς που θα μπορείτε να εμπιστευτείτε ρωτήστε για την Απολυμάνσεις Βλάχος. Πολλοί από τους ικανοποιημένους πελάτες μας ακούν για εμάς από στόμα σε στόμα. Μετά από 40 χρόνια έχουμε πολλούς ενθουσιώδεις πελάτες οι οποίοι είναι στην ευχάριστη θέση να μιλήσουν για την ειλικρίνεια, την καθαριότητα, την αξιοπιστία και την εμπειρία!

Η δουλειά μας είναι εγγυημένη και γίνεται από ειδικευμένους επαγγελματίες. Από την ίδρυση της εταιρείας μας προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε με συνέπεια υψηλή ποιότητα, σε προσιτές τιμές και επαγγελματική καταπολέμηση των παρασίτων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσδοκάτε και δικαιούστε, βρίσκεται στις ικανότητες των επιμέρους τεχνικών μας. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα χαρούμενο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, όπου οι τεχνικοί θα είναι σε θέση να αναπτύξουν και να διατηρήσουν τις δεξιότητες τους ώστε να μπορούν να προσφέρουν τα βέλτιστα. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν θα πρέπει να ανησυχούν, αφού πάντα λαμβάνουν υπηρεσίες από τους πιο ικανούς και έμπειρους τεχνικούς.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΛΛΙΝΟ ΥΦΑΣΜΑ Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στους Αγίους Αναργύρους
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στους Αγίους Αναργύρους

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων – 210 28 500 15
 • Απεντόμωση  – 210 28 500 15
 • Μυοκτονία  – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία  – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απολυμάνσεις Άγιοι Ανάργυροι - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Απεντομώσεις Αγίων Αναργύρων

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για κατσαριδες

Επαγγελματική Εξολόθρευση κατσαρίδων

Κανείς δεν θέλει να δει μια κατσαρίδα να τρέχει στα δάπεδα, τους πάγκους ή τους τοίχους. Χρειάζεστε μια επαγγελματική ομάδα καταπολέμησης παρασίτων με προϊόντα επαγγελματικής αντοχής για να εξοντώσετε αυτές τις κατσαρίδες μία για πάντα. Η Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων είναι υπερήφανη που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες εξόντωσης κατσαρίδων. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί τα καλύτερα μέσα ελέγχου παρασίτων για να σκοτώσει κατσαρίδες στο σπίτι σας και να τις αποτρέψει να επιστρέψουν στο μέλλον.

KΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων
KΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ Απολυμάνσεις Αγίων Αναργύρων

Γερμανική κατσαρίδα

Εμφάνιση: 13-20 χιλιοστά ή μεγαλύτερη με μαύρο έως σκούρο καφέ χρώμα

Οικογένεια και συμπεριφορά: Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι ένα από τα πιο κοινά οικιακά παράσιτα σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ ανθεκτικές και διαθέτουν μια πολύ μικρή περίοδο μεταξύ γέννησης και σεξουαλικής ωριμότητας. Βρίσκονται κυρίως γύρω από ανθρώπινα ενδιαιτήματα όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, εστιατόρια. Οι γερμανικές κατσαρίδες μπορούν να βλάψουν την υγεία σας, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι μεταφέρουν παθογόνα νοσήματα, που προκαλούν σε αρκετές ασθένειες, καθώς και βακτήρια και ιούς.

Διατροφή: Αν και προτιμούν τη ζάχαρη, τα αμυλούχα τρόφιμα, το κρέας ή το λίπος, αυτές οι κατσαρίδες είναι παμφάγες και μπορούν επίσης να τραφούν με ότι βρουν, εάν προκύψει η ανάγκη.

Έλεγχος: Η θεραπεία της μολυσμένης περιοχής, με ένα συνδυασμό ειδικών σκευασμάτων και τζελ (gel), είναι η πιο αποτελεσματική. Τα σκευάσματα αυτά συνιστώνται ιδιαίτερα, αφού οι γερμανικές κατσαρίδες είναι γνωστό ότι κρύβονται σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου οι κοινοί ψεκασμοί μπορεί να είναι αναποτελεσματικοί.

Μυοκτονίες Αγίων Αναργύρων

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Άγιοι Ανάργυροι

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Άγιοι Ανάργυροι

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι συνοικία των δυτικών προαστίων της Αθήνας . Αποτελούσε έδρα δήμου από το 1963 δήμος έως το 2011 και σήμερα δημοτική ενότητα του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η δημοτική ενότητα έχει έκταση περίπου 3 τετρ. χλμ. Ο οικισμός προήλθε από ομώνυμη κοινότητα που αποσπάσθηκε από τον δήμο Ιλίου (Νέων Λιοσίων) το 1927. Βρίσκεται βόρεια του Αιγάλεω.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση