ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ίλιον 210 57 37 000

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ίλιον 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Ίλιον 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Ίλιον
Απολυμάνσεις Ίλιον

Η Απολυμάνσεις Ίλιον έχει καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και σχολαστική εταιρεία σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες παρέχουμε αξιόπιστες και άριστες υπηρεσίες σε οικιακούς και εμπορικούς πελάτες. Είμαστε μια πασίγνωστη και αναγνωρισμένη επιχείρηση και αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν οικογένεια.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες. Πιστεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων και αυτό το υποστηρίζουμε με τη συνεχή διατήρηση των τιμών μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας σε υψηλά επίπεδα

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 57 37 000  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Ίλιον - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Μπορούμε και διατηρούμε αυτή την επιχείρηση επειδή ως προϋπόθεση έχουμε πάντα την απαράμιλλη εξυπηρέτηση των πελατών και πρώτης τάξεως ποιότητα. Οι πελάτες μας μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε εμάς για να γίνει η δουλειά σωστά από την πρώτη φορά.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Ίλιον
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολύμανση μυοκτονία για ποντίκια

Η Απολυμάνσεις Ίλιον προσεγγίζει την αντιμετώπιση των τρωκτικών με ποικίλες μεθόδους, ανάλογα με τη σημασία και τον τύπο της μόλυνσης. Η βασική μας προσέγγιση είναι η πρόληψη, με την κύρια μέθοδο μας να είναι ο αποκλεισμός: η σφράγιση και η αποτροπή των σημείων εισόδου που μπορούν να περάσουν τα τρωκτικά για να μπουν στο σπίτι σας. Αν και υψηλότερο κόστος εκ των προτέρων, εμποδίζει μελλοντικές προσβολές και παρενοχλήσεις από την επανειλημμένη βοήθεια από την εταιρεία ελέγχου παρασίτων. Άλλες μέθοδοι αφαίρεσης περιλαμβάνουν:

 • Παγίδες κόλλας
 • Δηλητηριώδη δολώματα ποντικιών
 • Δολωματικοί σταθμοί τρωκτικών

Όποια και αν είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται, η Απολυμάνσεις Ίλιον είναι περήφανη για την εξυπηρέτηση των περιοχών στο ‘Ιλιον για την απομάκρυνση των τρωκτικών με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας στην εξόντωση αρουραίων και ποντικιών, μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε, να δράσετε και να ασφαλίσετε το σπίτι σας από οποιονδήποτε ανεπιθύμητο επισκέπτη. Μην περιμένετε μέχρι να δείτε ένα ποντίκι που τρέχει γύρω από την κουζίνα, καλέστε την Απολυμάνσεις Ίλιον σήμερα!

ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ Απολυμάνσεις Ίλιον
ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση