ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αιγάλεω 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Αιγάλεω 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Αιγάλεω 210 57 37 000

Απολυμάνσεις Αιγάλεω
Απολυμάνσεις Αιγάλεω

Στην Απολυμάνσεις Αιγάλεω αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε περήφανοι για τις εργασίες που προσφέρουμε σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνονται οι απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες κάθε είδους χώρων. Ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνουμε κάτι που δεν χρειάζεται. Αντί αυτού, θα σας παρέχουμε πολλές επιλογές με βάση τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Είμαστε πολύ σεβάσμιοι απέναντι στις οικίες και τις επιχειρήσεις όλων των πελατών μας και προσπαθούμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο καθαρό τον κάθε χώρο καθ ‘όλη την διαδικασία. Το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι ευρύ, η ποιότητα τους απόλυτα υψηλή και ένας από τους σημαντικότερους στόχους μας είναι η 100% ικανοποίησή σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ Απολυμάνσεις Αιγάλεω
ΚΟΡΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ Απολυμάνσεις Αιγάλεω

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Αιγάλεω Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα για απολυμάνση, απεντόμωση  και μυοκτονία σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Αιγάλεω σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Αιγάλεω
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Αιγάλεω

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 57 37 000  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Αιγάλεω

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας, έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί άρτια και τα συνεργεία μας φέρουν τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και τα τελευταίας γενιάς σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάθαμε από πολύ νωρίς και αναπτύξαμε μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη προσέγγιση αντιμετώπισης των πελατών. Για εμάς αυτό που προέχει είναι να κάνουμε το σωστότερο για τους πελάτες μας με βάση τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες. Είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας και εκείνοι μας δείχνουν την εκτίμησή τους παραμένοντας πιστοί σε εμάς και συστήνοντας μας σε φίλους και γνωστούς τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας και διασφαλίζουμε ότι λαμβάνουν τα μέγιστα από τις εργασίες μας. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, είμαστε ευτυχείς να το κάνουμε.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Αιγάλεω

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απεντόμωση Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Μυοκτονία Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αιγάλεω – 210 57 37 000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας

Απολυμάνση Διαμερίσματος - Πολυκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας ενός Διαμερίσματος ή μ...

Απολυμάνση Εργοταξίου

Απολυμάνση Εργοταξίου Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης ...
Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας με κήπο

Απολυμάνση Μονοκατοικίας Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας οικίας με κήπο. Τα παράσιτα μπ...
ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - 210 7622 111 ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ : Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ    είναι η μέθοδος που αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, και η συνηθέστερη είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών. Πραγματοποιήσ...
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - 210 76 22 111 ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ : Η εταιρεία μας σας δίνει λύση εφαρμόζοντας μυοκτονία για κάθε είδους τρωκτικού που σας ταλαιπωρεί. Η εξόντωση  τους ή μυοκτονίες  είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του πρ...
Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων

Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων Τιμοκατάλογος Απολυμάνσεων ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ? ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: α) επιθεώρηση του προβληματικού χώρου που αφορά την απολύμανση. β) ταυτοποίηση τ...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας Απολύμανσης - Απεντόμωσης Μυοκτονίας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΡΕΑΣ - ΥΜΗΤΤΟΣ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΙΛΙΣΣΙΑ - ΓΟΥΔΙ &...
.

Απεντομώσεις Αιγάλεω

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση για κατσαριδες στο Αιγαλεω

Εξόντωση κατσαρίδων

Αν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μια προσβολή από κατσαρίδες χωρίς τη βοήθεια μιας επαγγελματικής ομάδας καταπολέμησης παρασίτων, πιθανότατα θα έχετε μια χαμένη μάχη. Αυτά τα προσαρμόσιμα παράσιτα χρειάζονται μόνο μικρές ποσότητες τροφής και νερού για να ζήσουν σαν βασιλιάδες στο σπίτι σας. Εάν βλέπετε μια κατσαρίδα στο σπίτι σας, ενεργήστε γρήγορα! Χρειάζονται μόνο 20-30 ημέρες για μια ωοθήκη για να εκκολαφτεί και καθεμία από αυτές τις ωοθήκες μπορεί να χωρέσει έως και 48 αυγά κατσαρίδων.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το σπίτι σας δεν χρειάζεται να είναι βρώμικο για να είναι ελκυστικό για τις κατσαρίδες. Κάτι τόσο απλό όσο μια απροσδόκητη διαρροή νερού, μπορεί να προκαλέσει μια αυξανόμενη εισβολή κατσαρίδων, καθώς τους παρέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν. Μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι οι τσάντες και τα κουτιά τροφίμων στα ντουλάπια ή κάτω από το νεροχύτη δημιουργούν το τέλειο μέρος για τις κατσαρίδες να εναποθέσουν τα αυγά τους.

Μυοκτονίες Αιγάλεω

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Αιγάλεω

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρεια Αττικής και έχει πληθυσμό 69.660 κατοίκους [1] σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας και Αγ. Βαρβάρας και νότια με τους δήμους Ρέντη και Ταύρου.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Αιγάλεω

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση