ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Βύρωνας – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Βύρωνας – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Βύρωνας – 210 76 22 111

Η εταιρεία μας μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στον Βύρωνα αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά καταφέραμε και γίναμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Μπορούμε και εξυπηρετούμε όλα τα είδη οικημάτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Στεκόμαστε πίσω από τη δουλειά μας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η ομάδα των επαγγελματιών μας παρέχει άμεσα και μακράς διαρκείας αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι απολυμαντές μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα και μεθόδους για την εξάλειψη της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς για να κρατήσουν τα έντομα, τα τρωκτικά και οτιδήποτε άλλο μακριά από τον χώρο σας.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμάνσεις Βύρωνας
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Οι Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσειων Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με την επιχείρηση μας στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολύμανσης!

Απολυμάνσεις Βύρωνας - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Απολυμάνσεις Βύρωνας

Υψίστης σημασίας για εμάς αποτελούν η υγιεινή και η ασφάλειά σας, της οικογένειας σας και της περιουσίας σας. Καλέστε μας για να λύσουμε σε κάθε σας απορία και να κανονίσετε την επίσκεψή μας στον δικό σας χώρο.

Υπηρεσίες – Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ 

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Βύρωνας
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Βύρωνα

Η εταιρεία μας Απεντομώσεις Βλαχοςαπό το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στην Απεντομώσεις Βύρωνας εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Απεντόμωση για μύγες στο Βύρωνα

Οι μύγες είναι έντομα που ανήκουν στα Δίπτερα και χαρακτηρίζονται από το ότι έχουν μόνο ένα ζευγάρι φτερά. Οι μύγες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φύση ως επικονιαστές και αποτελούν πηγές τροφής για άλλα ζώα. Ωστόσο, ο έλεγχος της μύγας είναι απαραίτητος όταν οι μύγες παρουσιάζονται μέσα και γύρω από τις κατοικίες.

ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ - Απολυμάνσεις Βύρωνας
ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΠΑ

Μια μολυσματική μύγα μπορεί να είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο με διάφορους τρόπους, όπως:

 • Οι μύγες μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που σχετίζονται με τροφική δηλητηρίαση όπως η σαλμονέλα ή η E. coli. Άλλες ασθένειες που είναι γνωστό ότι εξαπλώνονται από τις μύγες περιλαμβάνουν τον τυφοειδή πυρετό, τη χολέρα, τη δυσεντερία και ο ιός Ρότα.
 • Μια μολυσμένη μύγα μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες για τις επιχειρήσεις με τη μόλυνση των προϊόντων διατροφής. Η παρουσία μύγας μπορεί να δώσει στους πελάτες την εντύπωση μιας ανθυγιεινούς επιχείρησης.
 • Ορισμένα είδη μυγών τσιμπάνε τους ανθρώπους και αυτό οδηγεί σε κνησμώδη ερεθίσματα.
 • Εάν ένα μικρό πρόβλημα μύγας παραμείνει ανεξέλεγκτο, μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρή μόλυνση. Κάποια είδη μύγας μπορούν να ωριμάσουν από αυγά σε ενήλικες σε μόλις επτά ημέρες.

Καλέστε την μας για έναν αποτελεσματικό έλεγχο των μυγών.

Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες στον έλεγχο των παρασίτων της Απολυμάνσεις Βύρωνα έχουν μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των μολύνσεων από μύγες, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ελέγχου παρασίτων.

Η σωστή ταυτοποίηση του είδους της μύγας είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί ο τόπος αναπαραγωγής και το πρόβλημα της μύγας να αντιμετωπιστεί μεθοδικά. Τα προγράμματα θεραπείας της Απολυμανσεις Βυρωνας απευθύνονται τόσο στις προνύμφες όσο και στις ενήλικες μύγες για να επιτευχθεί αποτελεσματικός και αποτελεσματικός έλεγχος.

Οι Τεχνικοί της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ θα χρησιμοποιήσουν μια σειρά μεθόδων θεραπείας των μυγών, που είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εφαρμόζονται υπό τις οδηγίες επιστημόνων γεωπόνων.

Απεντόμωση για κοριούς

Οι κοριοί μπορούν να επιβιώσουν περισσότερο από ένα χρόνο χωρίς σίτιση, αλλά οι περισσότεροι ενήλικες και νύμφες συνήθως δε ζουν περισσότερο από έξι μήνες χωρίς γεύμα. Αυτή η ικανότητα τους επιτρέπει να περιμένουν καρτερικά τους οικοδεσπότες που κατοικούν περιοδικά σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων. Βοηθά επίσης να επιβιώσουν στις μεταφορές. Σήμερα, οι κοριοί μεταφέρονται πιο εύκολα από ποτέ, μέσω δημόσιων συγκοινωνιών και αποσκευών και σε μεταχειρισμένα έπιπλα, στρώματα, κλινοσκεπάσματα και ρούχα. Σε πολυκατοικίες, που δεν παρακολουθούνται επαρκώς συχνά, οι μολύνσεις των κοριών μεταδίδονται μεταξύ μονάδων με ή χωρίς ανθρώπινη βοήθεια, καθιστώντας την εξόντωσή τους πολύ πιο δύσκολη και δαπανηρή.

KΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ - Απολυμάνσεις Βύρωνας
KΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Μυοκτονίες

Η εταιρεία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες στο Βύρωνα.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για την Μυοκτονίες Βύρωνας η μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολυμάνσεις Βύρωνας- ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Απολυμάνσεις

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρεία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες στο Βύρωνα.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Βύρωνας

Ο Βύρωνας, είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές  στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση