ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ – 210 76 22 111

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας στον Βύρωνα αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί με την σκληρή δουλειά καταφέραμε και γίναμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Μπορούμε και εξυπηρετούμε όλα τα είδη χώρων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Στεκόμαστε πίσω από τη δουλειά μας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η ομάδα των επαγγελματιών μας παρέχει άμεσα και μακράς διαρκείας αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι απολυμαντές μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα προϊόντα και μεθόδους για την εξάλειψη της προσβολής από επιβλαβείς οργανισμούς για να κρατήσουν τα έντομα, τα τρωκτικά και οτιδήποτε άλλο μακριά από τον χώρο σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Οι Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια, αλλά και τρωκτικών όπως ποντίκια, αρουραίους.

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για γυμναστήρια
 • απολυμάνσεις για εστιατόρια
 • απολυμάνσεις για εξοχικά
 • απολυμάνσεις για αποθήκες
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις «Απολυμάνσεις Βλάχος» ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • έχουν μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Απολυμάνσεων Βλάχος»  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του Υπουργείου Γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με την επιχείρηση μας στο 210 76 22 111  για κάθε είδους απολύμανσης!

Υψίστης σημασίας για εμάς αποτελούν η υγιεινή και η ασφάλειά σας, της οικογένειας σας και της περιουσίας σας. Καλέστε μας για να λύσουμε σε κάθε σας απορία και να κανονίσετε την επίσκεψή μας στον δικό σας χώρο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 • νεφελοψεκασμός
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

TIPS – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Προληπτικά μέτρα για παράσιτα

 • Αφαιρέστε τις πηγές τροφής, νερού και στέγης που αποζητούν τα παράσιτα.
 • Αποθηκεύστε τα τρόφιμα σε σφραγισμένα πλαστικά ή γυάλινα δοχεία. Τα σκουπίδια που περιέχουν υπολείμματα τροφίμων πρέπει να τοποθετούνται σε καλά καλυμμένους κάδους απορριμμάτων. Απομακρύνετε τακτικά τα σκουπίδια από το σπίτι σας.
 • Διορθώστε τα υδραυλικά που παρουσιάζουν διαρροή και μην αφήνετε το νερό να συσσωρεύεται πουθενά στο σπίτι. Μην αφήνετε το νερό να μαζεύεται στα πιατάκια κάτω από τις γλάστρες του σπιτιού ή το ψυγείο σας. Μην αφήνετε την τροφή και το νερό για κατοικίδια εκτεθειμένα τη νύχτα.
 • Η ακαταστασία παρέχει χώρους για τα παράσιτα για αναπαραγωγή και απόκρυψη και δυσκολεύει την απαλλαγή τους. Ξεφορτωθείτε πράγματα όπως στοίβες εφημερίδων, περιοδικών ή χαρτονιού.
 • Κλείστε μέρη όπου μπορούν να εισέλθουν παράσιτα και να κρυφτούν. Για παράδειγμα, καλαφατίστε ρωγμές και σχισμές γύρω από ντουλάπια ή σανίδες. Χρησιμοποιήστε πλεγμένο σύρμα για να γεμίσετε χώρους γύρω από τους σωλήνες. Καλύψτε τυχόν τρύπες με συρμάτινο πλέγμα.
 • Μάθετε για τα παράσιτα που έχετε και τις επιλογές για τον έλεγχό τους.
 • Ελέγξτε για παράσιτα σε συσκευασίες ή κουτιά πριν τα μεταφέρετε στο σπίτι σας.

Απεντόμωση για μύγες στο Βύρωνα

Οι μύγες είναι έντομα που ανήκουν στα Δίπτερα και χαρακτηρίζονται από το ότι έχουν μόνο ένα ζευγάρι φτερά. Οι μύγες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φύση ως επικονιαστές και αποτελούν πηγές τροφής για άλλα ζώα. Ωστόσο, ο έλεγχος της μύγας είναι απαραίτητος όταν οι μύγες παρουσιάζονται μέσα και γύρω από τις κατοικίες.

Μια μολυσματική μύγα μπορεί να είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο με διάφορους τρόπους, όπως:

 • Οι μύγες μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που σχετίζονται με τροφική δηλητηρίαση όπως η σαλμονέλα ή η E. coli. Άλλες ασθένειες που είναι γνωστό ότι εξαπλώνονται από τις μύγες περιλαμβάνουν τον τυφοειδή πυρετό, τη χολέρα, τη δυσεντερία και ο ιός Ρότα.
 • Μια μολυσμένη μύγα μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες για τις επιχειρήσεις με τη μόλυνση των προϊόντων διατροφής. Η παρουσία μύγας μπορεί να δώσει στους πελάτες την εντύπωση μιας ανθυγιεινούς επιχείρησης.
 • Ορισμένα είδη μυγών τσιμπάνε τους ανθρώπους και αυτό οδηγεί σε κνησμώδη ερεθίσματα.
 • Εάν ένα μικρό πρόβλημα μύγας παραμείνει ανεξέλεγκτο, μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρή μόλυνση. Κάποια είδη μύγας μπορούν να ωριμάσουν από αυγά σε ενήλικες σε μόλις επτά ημέρες.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ - ΜΥΓΕΣ

Καλέστε μας για έναν αποτελεσματικό έλεγχο μυγών

Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες στον έλεγχο των παρασίτων της «ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο ΒΥΡΩΝΑ έχουν μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των μολύνσεων από μύγες, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ελέγχου παρασίτων.

Η σωστή ταυτοποίηση του είδους της μύγας είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να μπορεί να εντοπιστεί ο τόπος αναπαραγωγής και το πρόβλημα της μύγας να αντιμετωπιστεί μεθοδικά. Τα προγράμματα θεραπείας απευθύνονται τόσο στις προνύμφες όσο και στις ενήλικες μύγες για να επιτευχθεί αποτελεσματικός και αποτελεσματικός έλεγχος.

Οι Τεχνικοί της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ θα χρησιμοποιήσουν μια σειρά μεθόδων θεραπείας των μυγών, που είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εφαρμόζονται υπό τις οδηγίες επιστημόνων γεωπόνων.

Απεντόμωση για κοριούς

Οι κοριοί μπορούν να επιβιώσουν για μήνες χωρίς σίτιση, οι περισσότεροι ενήλικες και νύμφες συνήθως δε ζουν περισσότερο από έξι μήνες χωρίς γεύμα. Αυτή η ικανότητα τους επιτρέπει να περιμένουν καρτερικά τους οικοδεσπότες που κατοικούν περιοδικά σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων. Βοηθά επίσης να επιβιώσουν στις μεταφορές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΟΡΙΟΙ

Σήμερα, οι κοριοί μεταφέρονται πιο εύκολα από ποτέ, μέσω δημόσιων συγκοινωνιών και αποσκευών και σε μεταχειρισμένα έπιπλα, στρώματα, κλινοσκεπάσματα και ρούχα. Σε πολυκατοικίες, που δεν παρακολουθούνται επαρκώς, οι μολύνσεις των κοριών μεταδίδονται μεταξύ μονάδων με ή χωρίς ανθρώπινη βοήθεια, καθιστώντας την εξόντωσή τους πολύ πιο δύσκολη και δαπανηρή.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ -

Η μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων. Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Η καλύτερη πρακτική για την πρόληψη των κατσαρίδων για εστιατόρια είναι ο έλεγχος της υγιεινής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζετε όλα τα υπολείμματα φαγητού πολλές φορές την ημέρα, να επιθεωρείτε τα νέα προϊόντα πριν τα φέρουν στο χώρο σας. Να θυμάστε πάντα να καθαρίζετε πίσω και κάτω από τον εξοπλισμό. Αν δεν μπορείτε να δείτε τα υπολείμματα, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Οι κατσαρίδες προσελκύονται σε εύκολα προσβάσιμες πηγές τροφίμων είτε πρόκειται για ανθρώπινη τροφή, για κατοικίδια είτε για χαρτόνι, κόλλα και σαπούνι. Οι κατσαρίδες αγαπούν επίσης τα ζεστά και υγρά περιβάλλοντα, γι’ αυτό τις βρίσκουμε συνήθως σε κουζίνες και μπάνια. Ελέγξτε γύρω από νεροχύτες και αποχετεύσεις για διαρροές νερού.

Καφετί (σαν σκουριασμένοι) ή κοκκινωποί λεκέδες στα σεντόνια ή τα στρώματα που προκαλούνται από το θρυμματισμό των κοριών. Γκρίζα σημεία πολύ μικρού μεγέθους τα οποία είναι υπολείμματα περιττωμάτων. Αυγά και κελύφη αυγών, που είναι μικροσκοπικά (περίπου 1 mm) και ανοιχτό κίτρινο χρώμα από το δέρμα που ρίχνουν οι νύμφες καθώς μεγαλώνουν. Ενδεχομένως ζωντανούς κοριούς.

Οι κοριοί εξαπλώνονται έρποντας και μπορεί να μολύνουν πολλά δωμάτια σε ένα σπίτι ή ακόμη και πολλά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες. Για τους κοριούς τα ρούχα είναι ένα μέσο εξάπλωσης μέσα από ανθρώπους που αγνοούν ότι τα ρούχα τους είναι μολυσμένα.

Τα ποντίκια θα αναζητήσουν τροφή στα ντουλάπια και σε όλη την κουζίνα. Θα περπατήσουν στους πάγκους της κουζίνας για να φτάσουν στο φαγητό και θα χρησιμοποιήσουν τα δόντια τους για να δαγκώσουν τις σακούλες για να φτάσουν στο ψωμί ή σε άλλο φαγητό στον πάγκο.

Βύρωνας

Ο Βύρωνας, είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του.