ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας 210 40 05 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας – 210 40 05 111

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον ελέγχο των παρασίτων, η Απολυμάνσεις Βλάχος επικεντρώνεται στην παροχή επαγγελματικών, ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών ελέγχου των παρασίτων σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Παρέχουμε την πρόληψη και την καταπολέμηση των παρασίτων, όπως κοριούς, σφήκες, ψύλλους, μυρμήγκια, μύγες, ποντίκια, κατσαρίδες, τσιμπούρια, κ.α.

Με μια ομάδα διαχείρισης που έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρασίτων, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρόληψης και ελέγχου σε ανταγωνιστικές τιμές ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Δραπετσώνα
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 40 05 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί καταφέραμε με την σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που εσείς μας έχετε δείξει, να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από ευχαριστημένους πελάτες που με την σειρά τους μας σύστησαν σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 40 05 111
 • Απεντόμωση – 210 40 05 111
 • Μυοκτονία – 210 40 05 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Απεντομώσεις Δραπετσώνας

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για κατσαρίδες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανάβεις τα φώτα και να βλέπεις μια κατσαρίδα να τρέχει σε όλη την αίθουσα και να επιστρέφει πίσω στην κρυψώνα της ανάμεσα στους τοίχους σου. Κανείς δεν θέλει αυτά τα παράσιτα να τριγυρνούν μέσα στο σπίτι του – αν κάποιος δει μια κατσαρίδα στην κρεβατοκάμαρά του, μην εκπλαγείτε εάν αποφασίσει να κοιμηθεί στον καναπέ εκείνο το βράδυ.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΟ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΟ

Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν κοντά σε οποιαδήποτε πηγή τροφής, συμπεριλαμβανομένων των τριχών, των λυμάτων και των γλυκών και είναι γνωστό ότι μεταφέρουν ασθένειες όπως σαλμονέλα, σταφυλόκοκκος, στρεπτόκοκκος και το βακτήριο coli.

Οι κατσαρίδες βρίσκονται στον πλανήτη μας για πάνω από 300 εκατομμύρια χρόνια (δεν είναι περίεργο που είναι τόσο προσαρμοστικές). Παρόλο που υπάρχουν πάνω από 4.500 είδη κατσαρίδων σε όλο τον κόσμο – 50 από τις οποίες βρίσκονται στην Ευρώπη – πρέπει να ανησυχείτε κυρίως για τέσσερα είδη: γερμανικές, καφέ, ανατολίτικες και αμερικανικές κατσαρίδες.

Αυτά τα άσχημα παράσιτα αγαπούν να κυκλοφορούν γύρω από το σπίτι σας, οπότε αν τους βλέπετε να σέρνονται γύρω, οι επαγγελματίες της Απολυμάνσεις Βλάχος είναι εδώ για να βοηθήσουν στην εξόντωση τους, που θα εκδιώξει αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες μια για πάντα.

Μυοκτονίες  Δραπετσώνας

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες. Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Δραπετσώνας

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δραπετσώνα

Η Δραπετσώνα είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Συνορεύει βόρεια με την Ανάσταση Κερατσινίου, νότια με την Η ετώνεια ακτή, ανατολικά με τον Άγιο Διονύσιο, την ακραία δυτική συνοικία του κεντρικού Πειραιά και την πρώην βιομηχανική περιοχή Γκάζι-Παπαστράτος. Το όριο είναι η οδός Αγίου Δημητρίου.

πηγή: Wikipedia

Εκτός από Απολυμάνσεις πραγματοποιούμε και αποφράξεις Δραπετσώνα

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 400 51 11

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα προάστια Πειραιά

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις προάστια Πειραιά”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας για ψύλλους

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας για κατσαρίδες

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας για έντομα

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Απολυμάνσεις Δραπετσώνας άμεσα στο 210 400 51 11