ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Δροσιά 210 80 80 878

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Δροσιά 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Δροσιά 210 80 80 878

Απολυμάνσεις Δροσιά - ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Απολυμάνσεις Δροσιά

Η Απολυμάνσεις Δροσιά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής και σε κάθε είδους οίκημα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Στην εταιρεία μας καταλαβαίνουμε την αξία της παροχής υπηρεσιών ποιότητας και κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Συνεργαστείτε μαζί μας και δικαίως θα καταλάβετε την φήμη που έχουμε αποκτήσει στον χώρο μας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, εγγυόμαστε την δουλειά μας με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας που είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Γιατί να συνεχίσετε να ζείτε με όλα αυτά τα παράσιτα ενώ εμείς πολύ εύκολα με την εξειδίκευση που διαθέτουμε μπορούμε να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΡΟΣΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΡΟΣΙΑ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμανσεις Βλαχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμανσεις Βλαχος στο 210 80 80 878  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ - ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση αντιλαμβανόμαστε την σημασία της δημιουργίας και διατήρησης σχέσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από τεχνικούς που είναι άρτια εκπαιδευμένοι, των οποίων η προτεραιότητα είναι να παρέχει στους πελάτες μας άμεσες λύσεις για οποιοδήποτε παράσιτο που σας ταλαιπωρεί. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια σχετικά με τα νέα προϊόντα και μεθόδους. Το πιο σημαντικό, βέβαια για εμάς είναι η έμφαση που δίνουμε στην υγεία και την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Δροσιά
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στην Δροσιά

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Δροσιά

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Δροσιά – 210 80 80 878
 • Απεντόμωση Δροσιά – 210 80 80 878
 • Μυοκτονία Δροσιά – 210 80 80 878
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δροσιά – 210 80 80 878

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Δροσιά

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολυμανση απεντομωση γαι μυρμηγκια Δροσια

Τα μυρμήγκια έχουν αρθρωτές κεραίες. Μια άρθρωση στη μέση κάθε κεραίας τους επιτρέπει να λυγίσει σαν ένας αγκώνας, ενώ οι κεραίες άλλων εντόμων αποτελούνται από μια σειρά από μικροσκοπικά τμήματα που μοιάζουν με σφαιρίδια. Οι φτερωτές μορφές μυρμηγκιών έχουν δύο ζεύγη πτερύγιων. Τα μπροστινά πτερύγια των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερα από τα πίσω φτερά τους.

ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ
ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα που ζουν σε αποικίες. Συνεργάζονται μεταξύ τους, για να διατηρήσουν ένα σύστημα τάξεων, που η καθεμία εκτελεί συγκεκριμένα καθήκοντα. Μία τυπική αποικία μυρμηγκιών αποτελείται από εργάτες και αναπαραγωγικά μυρμήγκια. Οι εργάτες είναι τα μυρμήγκια που συναντά κανείς πιο συχνά και είναι όλοι θηλυκοί. Κατασκευάζουν τη φωλιά, μαζεύουν φαγητό, φροντίζουν τα νεαρά μυρμήγκια, μετακινούν την αποικία και την υπερασπίζονται όταν είναι απαραίτητο.

Μυοκτονίες Δροσιά

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Δροσιά

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Δροσιά και στα βόρεια προάστια

H Δροσιά είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη Διονύσου, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη Διονύσου και τη Σταμάτα. Έχει πληθυσμό 5.865 άτομα, έκταση 2,201 τ.χμ. και πυκνότητα 2.665 άτομα ανά τ.χμ.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμανσεις στα βόρεια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις βόρεια προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Δροσιά

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση