ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Ζωγράφου – 210 76 22 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Ζωγράφου – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις στο Ζωγράφο – 210 76 22 111

Απολυμάνσεις Ζωγράφου
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα ελέγχου των παρασίτων. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να διατηρεί και να υπερβαίνει τα πρότυπα που απαιτούνται από την βιομηχανία και πιστεύουμε πολύ στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με όλους τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Εδώ και 40 περίπου έτη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Μέσα από την πολύτιμη και πολύχρονη εμπειρία είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ολοκληρωτικά και αποτελεσματικά κάθε δύσκολη περίπτωση που έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από τεχνικούς που έχουν άρτια εκπαιδευτεί και συνεχίζουν να καταρτίζονται παρακολουθώντας σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τεχνολογίες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιχείρησή μας και ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στηρίζουν ότι κάνουμε.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - Απολυμάνσεις Ζωγράφου
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε μια στιγμή από το πολυάσχολο πρόγραμμα για να ελέγξετε τις επιλογές ελέγχου παρασίτων. Πιστεύουμε ότι πολλές από τις υπηρεσίες μας θα ταιριάξει στο πρόγραμμά σας. Όλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες και όταν πρόκειται για τον έλεγχο παρασίτων θέλουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν θέλουν έντομα ή τρωκτικά στο χώρο τους. Στην Απολυμάνση Ζωγράφου θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας και απλά επιλέξτε την υπηρεσία που ταιριάζει σε εσάς.

Απολυμάνσεις Βλάχος

Εκτιμούμε ότι εξετάζετε το φάσμα των υπηρεσιών μας και ελπίζουμε ότι έχετε βρει κάτι που θα ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα και τις απαιτήσεις σας. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα. Αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Βλάχος το συντομότερο δυνατόν.

Το σπίτι σας είναι πιθανόν η μεγαλύτερη επένδυσή σας και οι σημαντικές επενδύσεις πρέπει να προστατεύονται. Για να προστατεύσετε το σπίτι και την οικογένειά σας από μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους και άλλα καταστροφικά έντομα, η εταιρία μας εγγυάται τις ασφαλέστερες, αποτελεσματικότερες και πιο επαγγελματικές υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Ζωγράφου
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Ζωγράφο

Μέσα από 40 και πλέον χρόνια εκπαίδευσης, κατάρτισης και εμπειρίας και την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών ελέγχου παρασίτων, παρέχουμε στο σπίτι σας την καλύτερη δυνατή προστασία. Καλέστε την Απολυμάνσεις Βλάχος την εταιρεία της γειτονιάς σας! Εξυπηρετούμε οικογένειες και επιχειρήσεις σε όλη την Αθήνα.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ - Απολυμάνσεις Ζωγράφου
ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Βλάχος ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970

Μέσω της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς των τεχνικών και των υπαλλήλων της, παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη μέσω των άριστων υπηρεσιών και των εργασιών της. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και να απασχολούμε περισσότερους ποιοτικούς υπαλλήλους και τεχνικούς στην εταιρεία μας.

Η δέσμευσή μας δεν είναι μόνο στους πελάτες μας αλλά και στους υπαλλήλους μας. Επιθυμούμε όλοι όσοι συνδέονται με την Απολυμάνσεις Ζωγράφου να ωριμάσουν και να ευημερήσουν στο μοναδικό επάγγελμα που έχουμε επιλέξει. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ανεπιφύλακτα να παρέχει τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες καταπολέμησης παρασίτων με μεγάλη ανησυχία για το περιβάλλον και την ασφάλειά σας.

Οι Απολυμάνσεις Βλάχοςέχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • απολυμάνσεις για μονοκατοικίες
 • απολυμάνσεις για διαμερίσματα
 • απολυμάνσεις για πολυκατοικίες
 • απολυμάνσεις για γραφεία
 • απολυμάνσεις για σχολεία
 • απολυμάνσεις για νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Ζωγράφου  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 76 22 111 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη σαν μοναδικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Μπορείτε να καλέσετε όποτε θέλετε, είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που παρέχουμε

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″ image_width=”50″ image_height=”50″].

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ  

Η εταιρία μας  από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απεντομώσεις στο Ζωγράφο εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 • απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ 

Η εταιρία μας ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ Ζωγράφου από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες στο Ζωγράφο.

Τα προβλήματα των τρωκτικών, όταν αφεθούν χωρίς επίβλεψη, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας και το περιβάλλον σας. Όχι μόνο είναι φορείς για ασθένειες, αλλά είναι επίσης υπεύθυνοι για την πρόκληση συμπτωμάτων άσθματος και αλλεργίας στα παιδιά, μπορούν να μεταδώσουν ψύλλους και ακάρεα και μπορούν να βλάψουν τη δομή του σπιτιού σας. Μην συνεχίζετε να ζείτε με ένα πρόβλημα τρωκτικών. Αποκτήστε επαγγελματική βοήθεια σήμερα με τις υπηρεσίες ελέγχου των τρωκτικών της Απολυμάνσεις Βλάχος.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΩΕΙ ΤΥΡΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΡΩΕΙ ΤΥΡΙ 

Για την συνεχιζόμενη προστασία ενάντια στα τρωκτικά, όπως τα ποντίκια και τους αρουραίους, τα ειδικά προγράμματά εξόντωσης τρωκτικών της Απολυμάνσεις Βλάχος καλύπτει εσάς και το χώρο σας. Όχι μόνο θα σας απαλλάξουμε από τους ενοχλητικούς αυτούς επισκέπτες, αλλά θα λαμβάνετε προστασία καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου ενάντια στα τρωκτικά, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες μας

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Για την Απολυμάνσεις Βλάχος η μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Βλάχος – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 76 22 111

Δείτε άλλες περιοχές  στα Κεντρικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις κεντρικά προάστια”]

Εκτός από απολυμάνσεις αναλαμβάνουμε και Αποφράξεις Ζωγράφου

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Ζωγράφου

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση