ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Καλλιθέα

Απολυμάνσεις Καλλιθέα – 210 981 9999

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Καλλιθέα αναλαμβάνει την απολύμανση του χώρου σας άμεσα και με μεγάλη υπευθυνότητα. Χρησιμοποιεί τα καλύτερα σκευάσματα της αγοράς που συγχρόνως είναι και 100% ασφαλή και αποτελεσματικά! Τα συνεργεία της είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα και ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται κάθε χώρος ώστε να γίνει σωστά μια απολύμανση. Θα σας κατατοπίσουν στο τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε κι εσείς ώστε να παραμένετε προστατευμένοι.

Απολυμάνσεις Καλλιθέα
Απολυμάνσεις Καλλιθέα

Η απολύμανση είναι η διαδικασία καθαρισμού μιας επιφάνειας ή ενός χώρου για την απομάκρυνση μολυσματικών ουσιών όπως μικροοργανισμών και βακτηριδίων.
Σκοπός της είναι η πρόληψη της εξάπλωσης των μικροβίων που ενδεχομένως να προκαλέσουν δερματικές βλάβες αλλά και μολυσματικές επιδημικές ασθένειες, που πιθανόν να απειλήσουν τόσο την υγεία μας όσο και την υγεία των κατοικίδιων μας.

Χρησιμοποιείται συνήθως στο ιατρικό περιβάλλον όπως στην οδοντιατρική, τη χειρουργική, την εγκληματολογία και την κτηνιατρική επιστήμη.
Φανταστείτε πόσο απαραίτητη είναι ας πούμε στα χειρουργεία κάποιου νοσοκομείου όπου υπάρχουν μικρόβια εν αφθονία! Όσο κι αν οι εργαζόμενοι είναι κατάλληλα ντυμένοι και εξοπλισμένοι με ειδικές στολές και τα εργαλεία αποστειρωμένα, δεν αρκεί αυτό μόνο ώστε να αποφύγουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τα μικρόβια που υπάρχουν στο χώρο.

Επίσης, οι απολυμάνσεις είναι απαραίτητες και στους χώρους παρασκευής τροφίμων αλλά και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, καφέ, φούρνους αλλά και σε περιβάλλοντες χώρους.
Σημαντικό είναι να γίνεται σε νηπιαγωγεία, σχολεία, γυμναστήρια, στρατόπεδα, παιδότοπους και γενικότερα σε χώρους που συνυπάρχουν πολλά άτομα μαζί. Ακόμα και αν είστε ένας απλός ιδιώτης καλό θα είναι να φροντίζετε τακτικά να κάνετε μια απολύμανση στο σπίτι σας ή στο χώρο που εργάζεστε.

Απολυμάνσεις Βλάχος Καλλιθέα Επικοινωνία – 210 981 9999


Η Απολυμάνσεις Βλάχος Καλλιθέα δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό πάνω από 4 δεκαετίες και μόνο η πείρα της εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα!
Κανονίστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο το οποίο λειτουργεί καθημερινά και ολόκληρο το 24ωρο.
Προστατεύστε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων αλλά και των συνεργατών σας. Μηδενίστε το ενδεχόμενο της μόλυνσης και απολαύστε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον!!

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι: