ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Άλιμος 210 99 01 999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Άλιμος 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Άλιμος 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Άλιμος ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ
Απολυμάνσεις Άλιμος

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον έλεγχο των παρασίτων. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Απολυμάνσεις Αλίμου προσφέρουμε τις υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης στον Άλιμο και σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Εργαζόμαστε σκληρά και ανεξάρτητα από το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, οι υψηλά εξειδικευμένοι απολυμαντές μας είναι σε θέση να το επιλύσουν χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου επιβλαβών οργανισμών και τους άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες τεχνικούς μας, οι οποίοι πραγματοποιούν ενδελεχή και ολοκληρωμένη επιθεώρηση του χώρου, τόσο πριν, όσο και μετά την παροχή της υπηρεσίας. Αναπτύσσουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αντιμετώπισης επιβλαβών οργανισμών που περιλαμβάνει λεπτομερές σχέδιο δράσης και ένα πρόγραμμα των διαφόρων εφαρμογών, που πρέπει να γίνουν στο σπίτι ή το γραφείο σας, ώστε να παραμείνουν μακριά παράσιτα όπως οι κατσαρίδες, οι κοριοί, τα μυρμήγκια και τα κουνούπια.

Η αντιμετώπιση των παρασίτων είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση

Είναι σίγουρο ότι θα θέλετε να το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και να έχετε την υπόνοια ότι κάτι έχει εισέλθει στον χώρο σας, καλέστε μας αμέσως. Μην διακινδυνεύσετε σε καμιά περίπτωση να αφήσετε την εξάπλωσή τους.

Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και όλοι οι επαγγελματίες μας έχουν λάβει σεμινάρια κατάρτισης, ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας από τους επαγγελματίες μας είναι ικανοί να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας. Δεν είναι μόνο οι τεχνικοί μας που είναι γνώστες κάθε κατάστασης και περίστασης αλλά και τα μέλη του διοικητικού μας προσωπικού που θα σας απαντήσουν με ευγένεια και θα σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο.

ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Απολυμάνσεις
ΝΕΚΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Άλιμος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Αλιμο
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 99 01 999  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Άλιμος ΚΟΡΙΟΣ

Υπηρεσίες Απολυμάνσεις Αλίμου

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις – 210 99 01 999
 • Απεντόμωση210 99 01 999
 • Μυοκτονία – 210 99 01 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία – 210 99 01 999

Γιατί χρειάζεστε τη βοήθεια μας

-Οι κατσαρίδες είναι εξαιρετικά καλές στην απόκρυψη τους και στην προστασία των αυγών τους από τα εντομοκτόνα. Χωρίς ειδικό εξοπλισμό, υλικά και τεχνογνωσία, ο έλεγχος κατσαρίδων είναι σχεδόν αδύνατος χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ 

-Οι κύριες μέθοδοι ελέγχου για την εξάλειψη των κατσαρίδων είναι τα ειδικά σκευάσματα εξόντωσης. Αυτά μας επιτρέπουν να εξαλείψουμε τις κατσαρίδες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μπορούν επίσης να απαιτούνται ειδικοί ψεκασμοί και σκευάσματα (gel) για τον έλεγχο ορισμένων ειδών.

– Κανονίστε ένα εγγυημένο πρόγραμμα για τον έλεγχο των κατσαρίδων σε ένα κτίριο και το περιβάλλον του και συμβουλευτείτε πώς μπορείτε να πετύχετε στη μείωση των μελλοντικών προβλημάτων.

Επιθεώρηση: Θα διεξαγάγουμε μια έρευνα και θα αναφέρουμε τα ευρήματά μας.

Θα εφαρμόσουμε ειδικά σκευάσματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον έλεγχο των κατσαρίδων. Αυτά είναι πολύ ασφαλή για εσάς, τα παιδιά σας και τα κατοικίδια ζώα. Το σκεύασμα εφαρμόζεται σε μέρη που δεν φτάνουν για να έχετε μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία, όπως στις οροφές, στα δάπεδα και στις κοιλότητες τοίχων σας.

Μπορούμε να εφαρμόσουμε έναν ειδικό ψεκασμό σκευάσματος, το οποίο διαθέτει άδεια και είναι πιστοποιημένο για τον έλεγχο της κατσαρίδας. Αυτό ισχύει για την περίμετρο του σπιτιού ή του κτιρίου σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια και τις συμβουλές μας:

 • Πρέπει να εξαλείψετε τα εκτεθειμένα τρόφιμα και το νερό που προσελκύουν τις κατσαρίδες. Ακόμη και οι μικρές πηγές υγρασίας μπορούν να κρατήσουν τις κατσαρίδες κοντά, καθώς μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για πάνω από ένα μήνα. Ένας τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε είναι να αποφύγετε τη φύλαξη σκουπιδιών σε κλειστούς χώρους.
 • Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τρόπους που μπορείτε να αποτρέψετε την είσοδο των κατσαρίδων στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει απλά μέτρα, όπως το κλείσιμο των οπών για την αποφυγή της εισόδου και τη σφράγιση των ρωγμών.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα είναι αποθηκευμένα και βρίσκονται πάνω από το έδαφος και μακρυά από τους τοίχους.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα απορρίμματα σας είναι καλά κλεισμένα.

Όπως και οι περισσότερες άλλες κατσαρίδες, κατοικούν σε ανθυγιεινές συνθήκες και ακολουθούν τα ίχνη για τροφή. Αυτό το είδος απολαμβάνει γλυκά, άμυλα, κρέατα και λίπη. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα τις βρείτε σε κουζίνες κοντά σε οποιοδήποτε σημείο που βρίσκονται τρόφιμα, όπως ο νεροχύτης και το πλυντήριο πιάτων. Το δοχείο απορριμμάτων είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθεσία, καθώς αυτό είναι το πιο εύκολο μέρος για να προσελκύσουν τα απορρίμματα σας. Όπως και με τις περισσότερες κατσαρίδες, προτιμούν ένα υγρό, ζεστό κλίμα και είναι πιο δραστήριες το βράδυ. Η ημερήσια δραστηριότητα μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη τροφής, της χρήσης εντομοκτόνων ή του μεγάλου πληθυσμού κατσαρίδων.

Είναι αυτές οι κατσαρίδες επιβλαβείς;

Αυτό το είδος παράγει τα περισσότερα αυγά μετά το ζευγάρωμα και ωριμάζει με γρήγορο ρυθμό. Ως εκ τούτου, μια μεγαλύτερη προσβολή είναι πιο πιθανή και αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα επιπλοκών άσθματος και αλλεργιών. Διαδίδουν βακτήρια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση, όπως η σαλμονέλλα και μπορούν επίσης να μεταφέρουν βακτήρια,όπως Streptococcus και Staphylococcus.

Εάν ο πληθυσμός αυξάνεται σε μεγάλο αριθμό, οι κατσαρίδες πρέπει να βρουν γρήγορα νέες πηγές τροφής και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υπολείμματα τροφίμων στο ανθρώπινο δέρμα ή εκκρίσεις βλέννας γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Οι γερμανικές κατσαρίδες μπορούν, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να δαγκώσουν τον άνθρωπο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έναν ήπιο ερεθισμό του δέρματος.

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.

προστασια απο εντομα στον Αλιμο
προστασια απο εντομα στον Αλιμο

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις Άλιμος στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων

Αποφράξεις  και στα Νότια προάστια

O Άλιμος (γνωστός και ως Καλαμάκι), βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου στην Περιφέρεια Αττικής. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του Υμηττού. Έχει έκταση περίπου 7,5 τετρ. χιλιομέτρων, και πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκων.

πηγή: Wikipedia

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Άλιμος

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση