ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Λαγονήσι 22940 28060

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Λαγονήσι 22940 28060

Απολυμάνσεις Λαγονήσι 22940 28060

Απολυμάνσεις Λαγονήσι - ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Απολυμάνσεις 

Τα μέλη της αφοσιωμένης και ικανής ομάδα της Απολυμάνσεις Βλάχος χρησιμοποιούν μόνο τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σκευάσματα και τις απαραίτητες μεθόδους για τον έλεγχο όλων των ενοχλητικών παρασίτων. Είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε όλα τα είδη παρασίτων, όπως αρουραίους, ποντίκια, σφήκες, μυρμήγκια, κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κ.α. παρέχοντας γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες πρόληψης επιβλαβών οργανισμών. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Απολυμάνσεις Λαγονήσι
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμανσεις Βλαχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στο Λαγονήσι
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 22940 28060  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις - ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της οικογένειας σας και των υπαλλήλων στην επιχείρησή σας είναι το βασικό μας μέλημα. Οι τεχνικοί μας εκτός από την φιλική διάθεση και τον σεβασμό που επιδεικνύουν απέναντί σας, χαρακτηρίζονται από τις αξίες της ειλικρίνειας, απαράμιλλης ηθικής και αξιοπιστίας. Με την σκληρή δουλειά έχουμε καταφέρει να καθιερωθούμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Αποσκοπούμε στην 100% ικανοποίησή σας.

Όλες οι εργασίες εκτελούνται με την υψηλότερη ποιότητα και πρότυπα, παρέχοντας σας την ηρεμία που τόσο αναζητάτε.

Υπηρεσίες Απολυμάνσεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Λαγονήσι

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απολύμανση απεντόμωση για ψυλλους

Σήμερα, η πανώλη εμφανίζεται παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, περιπτώσεις παρωτίτιδας εμφανίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κυρίως στη νοτιοδυτική. Η νόσος μεταφέρεται συνήθως από άγρια τρωκτικά και μεταδίδεται στους ψύλλους που τα δαγκώνουν. Το πεπτικό σύστημα ενός μολυσμένου ψύλλου μπορεί να εμποδιστεί από την ταχεία αναπαραγωγή των βακτηριδίων, προκαλώντας κατ ‘επανάληψη τον ψύλλο να δαγκώσει στην προσπάθεια του να αποφύγει τη λιμοκτονία. Οι άνθρωποι συνήθως προσβάλλονται από την ασθένεια από τα δαγκώματα μολυσμένων ψύλλων ή μέσω εκδορών του δέρματος που έρχονται σε επαφή με το αίμα των μολυσμένων ζώων ή με τα περιττώματα μολυσμένων ψύλλων.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ Απολυμάνσεις Λαγονήσι
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ

Μυοκτονίες

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Μυοκτονίες Λαγονήσι  η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Μικροβιοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Δείτε άλλες περιοχές για Απολυμάνσεις στα ανατολικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις ανατολικά προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων είναι:

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις Λαγονήσι

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση