ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση 210 28 500 15

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση – 210 28 500 15

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε τον ιστοτοπό μας. Απώτερος στόχος της Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση  είναι η ανώτερη ικανοποίηση του πελάτη. Κατά τη διάρκεια των ετών οι εργαζόμενοί μας παραδίδουν υπηρεσίες με την αναγκαία υπερηφάνεια και φροντίδα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα καταπολέμησης είναι εγκεκριμένα και όλες οι υπηρεσίες μας εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ - Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ

Οι υπεύθυνοι επιστήμονές μας και το προσωπικό μας παραμένουν πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνικές και αλλαγές παρέχοντας συνεχή τεχνική υποστήριξη. Οι απολυμαντές – τεχνικοί εκπαιδεύονται σε όλες τις πτυχές του ελέγχου των παρασίτων και εξυπηρετούν νοσοκομεία, γηροκομεία, εγκαταστάσεις παραγωγής, εστιατόρια, κτίρια γραφείων, σχολεία, οικίες, κ.α.

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

Στις Απολυμάνσεις Βλάχος εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Βλάχος  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Μεταμόρφωση
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στη Μεταμόρφωση

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Βλάχος στο 210 28 500 15  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση

Πιστεύουμε ότι η εξειδικευμένη γνώση είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι εργαζόμενοι μας τα υψηλά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, πραγματοποιούμε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας σεμινάρια και ενθαρρύνουμε συνεχώς το προσωπικό μας να συσσωρεύουν γνώσεις και πιστοποιήσεις.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Μυοκτονίες Μεταμόρφωση

Η εταιρία μας Απολυμανσεις Βλαχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και μυοκτονίες.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απεντομώσεις Βλαχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Απολύμανση μυοκτονία για ποντίκια στην Μεταμόρφωση

Αν και οι μολύνσεις από τρωκτικά μπορεί να είναι συνήθεις στις σύγχρονη μέρες, η “φιλοξενία” των απρόσκλητων φιλοξενουμένων μπορεί να είναι ενοχλητική και εξαιρετικά δύσκολη για να απομακρυνθεί από το σπίτι σας. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες έως και μήνες για την πλήρη εξάλειψη των τρωκτικών από το σπίτι σας, χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού εξολοθρευτή τρωκτικών. Οι μολύνσεις μπορούν να συμβούν οπουδήποτε: οι κατασκευές νέων σπιτιών, πολλές φορές αναγκάζουν τα τρωκτικά να μετακινηθούν συχνά στο σπίτι σας ή σε παλαιότερες κατοικίες με δέντρα, θάμνους και πηγές νερού που παρέχουν ιδανικό περιβάλλον για ποντίκια και αρουραίους.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση
ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια μόλυνση από τρωκτικά μπορεί να πάρει μήνες για να δείτε τα σημάδια της. Τα τρωκτικά μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για τη δική σας υγεία και της οικογένειάς σας, καθώς μεταφέρουν ασθένειες και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία σας και στα οικονομικά σας, αν παραμεληθούν για πολύ καιρό. Τα πιο χαρακτηριστικά, προειδοποιητικά σημάδια μόλυνσης από τρωκτικά είναι τα κόπρανα και τα ούρα, οι θόρυβοι στους τοίχους σας και τα σημάδια ροκανίσματος μέσα από τα δομικά υλικά και τα τρόφιμα. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε άμεσα μία εφαρμογή ελέγχου των τρωκτικών με τη βοήθεια της Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση.

Μικροβιοκτονίες

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμάνσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 28 500 15 

Δείτε άλλες περιοχές Απολυμάνσεις στα δυτικά προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις δυτικά προάστια”]

Δείτε περισσότερα για απολυμάνσεις

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντόμωση ψύλλων

Απεντόμωση κοριών

Απεντόμωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Μεταμόρφωση

Η Μεταμόρφωση (πρώην Κουκουβάουνες) συνορεύει με τους δήμους Κηφισιάς και Λυκόβρυσης – Πεύκης στα βόρεια και βορειοανατολικά, νοτιοανατολικά με το δήμο Ηρακλείου, νότια με τους δήμους Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκδόνας και δυτικά με το δήμο Αχαρνών.

πηγή: metamorfossi.gr